|
Тема
|
Слънчева активност и 40 градусовите жеги в Русия
|
|
Автор |
deltaVpn (leviatan) |
Публикувано | 15.07.10 22:19 |
|
Това е 2010.
Това е 2001.
Очевидно, за сегашната 2010, Слънцето чисто и спокойно. Въпреки това, в Русия е отчетен рекорд от 40 Градуса.
Явно, рекордните температури в Русия не са свързани със Слънчевите цикли,
| |
Тема
|
Re: Слънчева активност и 40 градусовите жеги в Русия
[re: deltaVpn]
|
|
Автор |
manchester1993 (непознат) |
Публикувано | 20.07.10 22:29 |
|
Не знам, дано не ни изгори, докато сме живи! А аз и без това, съм отритнат от живота, така че, и да ни изгори, и да не ни изгори, вече е без значение за мен!
| |
Тема
|
[re: manchester1993]
|
|
Автор |
deltaVpn (leviatan) |
Публикувано | 21.07.10 02:08 |
|
Споко. Няма да ни изгори.
Аз пуснах темата, защото има някакъв слух, че активността на Слънцето било виновно за Глобалното Затопляне. Слънцето в момента е в минимума на активността си и както се вижда, няма едно петно по него. Въпреки това, в Москва температурата е, каквато в Тунис.
Аз живея в субтропически район, палми, бял пясък, екзотика. При нас 40 градуса температура е висока, но все пак е разбираемо, защото географски съм по-южно дори от Тунис. И като научих, че в Москва температура е, колкото при нас си викам: "Таково животно нема".
Редактирано от deltaVpn на 21.07.10 02:09.
| |
Тема
|
[re: deltaVpn]
|
|
Автор |
gogo163 (минаващ) |
Публикувано | 21.07.10 11:28 |
|
защото има някакъв слух,
^^^^^^^^^^^^^
Същият слух твърди, че къде южна Африка и южна Америка чукат клинци както никога досега. Ама ти си пей песничката, не ни пречиш...Вероятно все ще се намери някой да те погали по конюнктурната главичка
| |
Тема
|
[re: gogo163]
|
|
Автор |
deltaVpn (leviatan) |
Публикувано | 22.07.10 05:01 |
|
Нормално е. Няма само Ню-Йорк и Филаделфия да са в преспи. А и от това застудяване особен ефект май няма.
Малко манипулативни данни от конспирацията
| |
|
|
|
|