Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:21 14.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Warez
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Kрак за Norton AntiVirus 6.00.03нови  
Автор FW ()
Публикувано05.07.00 23:33

Скъсх се да търся крак за Norton AntiVirus 6.00.03 и така и не открих такъв. Моля помогнете !

Тема Kрак за Norton AntiVirus 6.00.03нови [re: FW]  
Автор KK ()
Публикувано06.07.00 13:43

astalavista.box.sk Имам за NT работещ, но не помня от къде го теглих.

Тема Kрак за Norton AntiVirus 6.00.03нови [re: KK]  
Автор FW ()
Публикувано07.07.00 19:13

Пробвал съм ги вече. Няма за Norton AntiVirus работещ под w2k.

Тема Kрак за Norton AntiVirus 6.00.03 [re: FW]  
Автор BigBrother ()
Публикувано07.07.00 22:57

Що не вземеш да си потърсиш една retail версия и да не се занимаваш с кракове? Вярно, че може да е проблем да намериш само антивируса, но в такъв случай можеш да си дръпнеш отнякъде Norton Internet Security Family Edition, който включва NAV.

Тема Kрак за Norton AntiVirus 6.00.03нови [re: BigBrother]  
Автор BigBrother ()
Публикувано07.07.00 23:25

Ето ти един адрес. Не можах да го проверя 100% защото файловете са на homestead, а там сървърите понякога са претоварени.

Тема Kрак за Norton AntiVirus 6.00.03нови [re: BigBrother]  
Автор FW ()
Публикувано08.07.00 20:31

ОК, ще последвам съвета ти ! Благодаря !

Тема за BigBrotherнови [re: FW]  
Автор FW ()
Публикувано08.07.00 22:10

E, да ! Оказа се че версията която ми препоръчваш не става за W2K. Ще взема накрая да се откажа от Нортъна, а жалко, ползвам Norton AntiVirus от доста години вече. Все пак благодаря !

Автор BigBrother ()
Публикувано08.07.00 23:29

Коя версия на кое не става за Win2K? Вярно е, че аз съм на win98se, но това, което ти препоръчвам, е Norton Antivirus 2000 (имам го същия и версията му е 6,10,20) така че не мога да си представя как твоята 6,00,03 може да работи на win2k, а моята не. Връзката, която съм ти дал е именно за NAV 2000. Сега, ако юнаците, които са го сложили там, са излъгали и вместо NAV2000 са сложили NAV 5.0, съжалявам, ама повредата не е в моя телевизор :)) Гледам какво пише, но не съм го свалял за да проверя дали има съответствие. Все пак на мене не ми трябва, защото си го имам отдавна. Ако говориш за Norton Internet Security, то обърни внимание, че съм ти писал FAMILY EDITION, т.е. v2.0, която поддържа w2k (поддръжка за w2k има и при NIS Personal Edition, но тази версия можеш да я свалиш и от технолинк и от други места в орязан вариант - без антивируса и поради това ти казах Family edition, въпреки че размерът на download-a е по-голям). Имай предвид, че това разделение на версиите на Family и Personal edition го има само при NIS v. 2.0, която поддържа w2к. Ако си свалил от някъде Norton Internet Security и имаш проблеми с win2000, то най-вероятно си попаднал на първата версия на тази програма, която наистина е само за win9x. Но това пак се отнася само за firewall-а. Иначе антивируса си е този, който ти трябва, поне ако вярвам на Symantec. А те все пак би трябвало да знаят , нали :))

Тема за BigBrotherнови [re: BigBrother]  
Автор FW ()
Публикувано09.07.00 12:59

Благодаря за написаното по-горе. Линка който си посочил ме отведе до "Norton AntiVirus 2000" и аз сметнах че това е точно версията която ми трябва. Не съм професионалист, така че търся помощ именно в интернет по разни поводи и винаги намирам подходящи съвети от момчета като теб за което съм благодарен. Norton AntiVirus 2000 обаче съвсем не означава че така озаглавената програма непременно ще работи под w2k. Имам NIS от доста време, но вероятно това е точно версията за която няма подръжка за w2k. Сега ще последвам следващият ти съвет и ще сваля от някъде Norton Internet Security 2,0.

Автор Goncho ()
Публикувано09.07.00 17:15

Nameswam se w dialoga s edin wupros kojto zadadoh po predi: Zashto NAV 2000 ne mi trugwa na win98 - dawa greshka pri instaliraneto(trglil sum 3 razlichi kopija na NAV 2000), da ne bi da e samo za win2k?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.