|
Тема
|
Ciela 2.2 crack
|
|
Автор |
___ () |
Публикувано | 17.02.00 19:00 |
|
Някой има ли идея как може да стане инсталация без сериен номер или да се деинсталира без остатък, защото някъде си записва датата, след която на 32-я ден спира да работи и след деинсталиране и повторно инсталиране казва, че е изтекъл срока ?
| |
|
Може и да стане.
Пробвай програмите дето ти следят промените в регистъра и във файловете. Ако бърка там ще я хванеш.
| |
Тема
|
Ciela 2.2 crack
[re: ___]
|
|
Автор |
Пеш0 () |
Публикувано | 18.02.00 11:08 |
|
Не знам дали ще работи но пробвай - потърси в Altavista или http://astalavista.box.sk 'datecrack', 'datecracker' , 'daykill' или 'datecrack plus'
Това са все програми които сменят за малко системната дата докато дадена програма се зареди и след това я възстановяват.
Повечето time-limited apps с елементарна защита правят именно това-при зареждане проверяват системната дата,сравняват я с датата на инсталиране и ако разликата е повече от напр. 30 дни не работят.
Ако решиш да пробваш пиши дали работи в този случай.
| |
|
Кажи някоя от тях и откъде да я взема.
| |
|
daj si mail-a
| |
Тема
|
Ciela 2.2 crack
[re: ___]
|
|
Автор |
Пеш0 () |
Публикувано | 18.02.00 19:40 |
|
http://ccc.pcb.cz/list.phtml/D
| |
|
zlatinka@usa.net
| |
Тема
|
Ciela 2.2 crack
[re: Пеш0]
|
|
Автор |
radko () |
Публикувано | 22.02.00 00:45 |
|
Deinstalirai win98 sled tova instalirai win 95 sled tova INSTALIRAI WIN98 VARHU WIN95 ..TOGAVA SHTE TE POPITA DALI DA GO INSTALIRA V STARATA DIRECTORIA ILI V NOVA DIRECTORIA ...iNSTALIRAI GO V NOVA DIRECTORIA NAPRIMER
C:\WINDOWS.111 SLED TOVA SI PREINSTALIRAI CIELA...
Mejdu drugoto tazi programa e okolo 400 MB kak si se sdobil s neia bez CD...?
| |
Тема
|
Ciela 2.2 crack
[re: radko]
|
|
Автор |
___ () |
Публикувано | 22.02.00 07:58 |
|
Имам приятел, който е абониран и ми дава CD - но идеята е друга - преди от CD - то можеше да си направиш мрежова инсталация на сървъра и да се чете от всички станции, а пък от нова година насам искат + 15 % от цената за всяка станция, на която се инсталира. Та затова се принуждаваме да търсим други начини за инсталация.
| |
|
Много благодаря, проработи !!!
| |
|
|
|
|