Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:54 21.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Warez
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема tt дай да го обсъдим това FTPнови  
Автор SD ()
Публикувано11.11.99 21:17

Кажи какъв клиент пробваш? Опита ли чрез друг account? Опита ли чрез друг интернет доставчик? Смени си клиента. Преинсталирай си Windows. Опитай през www.anonymiser.com. Ако някой има други идеи, дайте заедно да го оправим това FTP !

Тема tt дай да го обсъдим това FTPнови [re: SD]  
Автор tt ()
Публикувано11.11.99 23:05

1.Не е от клиента. 2.В момента нямам достъп до друг акаунт 3.следва си от 2. 3.следва от 1 :)) 4.Ппеинсталирах го само няколкостотин-хиляди пъти 5.Забравих ли да кажа че нямам достъп само чрез FTP клиент, през Netscape, NetVampire получавам достъп но какво да правя с тях. Интересното е че проблема се оправи вчера рано сутринта към 6:40, а и преди това беше наред за около 20 мин. в началото на ноща вчера до поредната "атака". Абе странни проблеми които направо могат да те побъркат, щото просто си нямат логично обяснение. Всеки съвет е добре дошъл.

Тема tt дай да го обсъдим това FTPнови [re: tt]  
Автор SD ()
Публикувано12.11.99 00:27

Get Right има някакъв FTP клиент, ако искаш опитай с него. Чувал съм, че има възможност да се сканират портовете на интернет доставчика за определен user name и така се открива IP адресът му. Може би някой целенасочено те хаква. Опитай някой Firewall, Proxy, Conseal. Аз мисля, че имам някои, ако искаш ще ги потърся. Може би е от Proxy сървъра, ако го ползваш. Опитай от друг компютър. Целта е да се пробват различни варианти, за да се засече къде е проблемът. Разбрах, че не е от FTP клиента, но понякога, краковете не са добри и след време защитите се проявяват. Аз още имам проблем с Cute FTP 3.0.2. След определен период започна да ми дава advertising banners. А изтриваш и registry като преинсталираш?

Автор tt ()
Публикувано12.11.99 00:37

Номера е такъв ползвам го от години и такъв проблем не съм имал, тва си дойде направо от нищото. Иначе в момента съм стартирал ConsealPcFirewall2.04 TheCleaner3-също е активен LockDown2000 BlackIce Ако имаше друг добър FireWall него щях да пусна но няма. Kолкото до Proxy винаги съм го смятал за безмислено зашото който иска винаги ще ме открие. Между другото от няма и какво да правя пробвах и с CuteFtp и там същия проблем вкарва те до някъде до като стигне на List и край стои си така. Пълен абсурд щото с Netscap-а няма проблем влиза си точно но като не мога да виждам скритите директории.

Тема tt дай да го обсъдим това FTP [re: tt]  
Автор SD ()
Публикувано12.11.99 01:14

А кой ти е доставчик? Да не би да не поддържа качествен FTP достъп? Всъщност, какво ползваш и как виждаш скритите директории?

Автор tt ()
Публикувано12.11.99 01:46

Доставчика ми е Mobikom, а за скритите директории WindowsCommander i FlashFxp си имат опции а за CuteFtp си има patch но ще ме затрудниш ако искаш да го търся.Мисля че имам само за 2,83 или нещо такова беше обърках вече версиите на хиляди програми. Но ако ползваш CuteFtp силно ама много силно ти препоръчвам да минеш на WindowsCommander или поне на FlashFxp много по добри са.А и до колкото си спомням cuteFtp не поддържа FXP трансфер. Ако решиш имам крак и serial за последните версии на двете програми така че пиши. p.s.Аз продължавам да нямам FTP. Принудих се да гледам наградите на MTV и се изнервих още повече. Сега съм на ръба да убия някой.

Автор SD ()
Публикувано12.11.99 09:29

Аз имам Windows Commander 4.01(кракнат), мисля, че това е последната версия. Мисля, че за това говориш. Все пак, опитай да използваш друг account - при друг доставчик и при Mobikom. Между временно аз ще опитам моя Windows Commander и ще проверя.

Тема SoftIce 4.01нови [re: tt]  
Автор SD ()
Публикувано12.11.99 09:49

А ти замислял ли си се сам да кракваш. Аз се бях амбицирал по едно време, но не ми остава време да се захвана. Ако искаш, имам SoftIce 4.01 или нещо подобно (трябва да е последна версия). Има версия за 9Х и за NT. Да не би FTP да се е прецакало от протоколите. Ако не ползваш LAN, пробвал ли си да изтриеш останалите протоколи, освен TCP/IP

Автор WarezFan ()
Публикувано12.11.99 10:08

Извинявай за може би тъпия въпрос, но да не би да си си забранил сам достъпа до FTP като си конфигурирал някой от firewalls?

Автор georgig ()
Публикувано12.11.99 21:22

svyrji se s men v icq-to shte ti dam moia account za edna nosht da probvash (netbg) :o) az sym klient na mobikom za drugi deinosti i gi mrazia --> 'tiahnata stabilna vryzka' tiahnata mamitsa s izvinenie a i bez ako ne stane formatirai si harddiska

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.