Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:18 13.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Warez
*Кратък преглед

Тема Probklem s downloadнови  
АвторAz (Нерегистриран)
Публикувано17.02.02 22:38

Imam problem s downloada na edin film.Teglia The One.S Flashget 1.10
Obache stignah do 72% ama se zakuchi i postoianno kato go pusna mi kazva greshka v file2 i ne moje da produlji da tegli.Kakvo da napravia namiram se v dosta shibana situcia!Pomagaite kajete kak da se izmukna ot polojenieto.

Тема Re: Probklem s download [re: Az]  
Автор alexbg67 (НЕДОВОЛЕН)
Публикувано24.02.02 00:32

Ако си с модем, много сори щот знам кво е.Ако не, смени си ДЛ мениджъра.ГетРайт, НетВампайър или други ФТП глезотийки.Честно казано нямам много доверие на такива, които дърпат произволни части от файла и после го зглобяват, но принципа е винаги подобен.Не знам от къде теглиш, но виж това като алтернатива:
http://free.techno-link.com/skapaniak/TheOne/the-one-divx.avi

Късмет! Филма си заслужава търпението.

Все за нещо ще намери да се начумери...

Тема Re: Probklem s downloadнови [re: alexbg67]  
Автор Drmr (глупак)
Публикувано24.02.02 17:37

i az sym na mnenie 4e e typi4ko da polzwash programka deto ti razbiwa file-a na mnogo fragments

Тема Re: Probklem s downloadнови [re: Az]  
Автор riptor (abee...Riptor)
Публикувано01.03.02 03:02

A az ko da kaja kat svalih 2 filma i ne tragnaha....... 1 nia s DAP drugia s flashget.

save and exit

АвторПaпapak (Нерегистриран)
Публикувано03.03.02 20:13

Можеш да теглиш с flashget и без да разделяш файла - то е опция
Пробва ли от настройките да му зададеш да не сваля повече от една част едновременно?

АвторГeнчo (Нерегистриран)
Публикувано03.03.02 23:40

Провери дали филма си е още на мястото, щото на ме вече ми се случва да ги трият преди да съм ги източил.

Автор riptor (abee...Riptor)
Публикувано04.03.02 01:31

AMi Purvo vish da ne si dal na flashget da spira download-a sled dostigane na opredelen broy RETRYs .(savet-gledai kakvo praviat JET-ovete! niakoi serverui ne davat da se svalia s poveche ot 4-5 par4eta i taka ako si zadal da deli na 10 a servera poddurja do 4 vruzki-togava imash 6 JET-a deto neprekusnato RETRY-vat i ti trupat "retrys")
AKo ne e ot tova , v menu-to FILE ima opcia "repair broken download "ili neshto takova-nenam dali raboti no mojesh da probvash-tukmo i az shte znam
SHe se radvam ako stane

save and exit

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.