Тема
|
схеми за карбуратор golf2
|
|
Автор | jav (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.12.04 10:38 |
|
Някои може ли да даде някаква информация за карбуратор за голф 2 1.6
1989 с компютър
|
|
Тема
|
Re: схеми за карбуратор golf2
[re: jav]
|
|
Автор |
DTMF (фантом) |
Публикувано | 22.12.04 23:14 |
|
отиваш на форума за фолксваген малко по горе и търсиш във файловия архив..има инфо
|
|
Тема
|
|
|
Автор | Toshe (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.02.05 15:20 |
|
Ако е с електринният карбуратор с ламбда конрол по добре го изхвърли и си сложи нормлен пиербург около 60 лв, и тампон около 40 лв и край на проблемите. Оправия няма с тези карбуратори  
|
|
Тема
|
|
|
Автор | sadam (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.02.05 06:59 |
|
moga da ti predloja iaponski karburator za golf imam go na moiata JETTA sashtiat dvukameren e sas razhod 8\100 gradsko ako iskash se obadi 0898\332742
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
pugsy (Italiano) |
Публикувано | 13.02.05 21:49 |
|
с компютър ще рече моно инжекция,
ако ти трябва карбуратор с колектори мисля че ще ти намеря евтин пиербург двукамерен
ако искаш ми пиши на icq 211604467
почвам да си мисля,че поговорката "купи си фиат да те е яд" е вярна (за типо)Редактирано от pugsy на 13.02.05 21:53.
|
|
Тема
|
|
|
Автор | Пиep (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.04.05 18:01 |
|
Намири си книгата на HAYNES изд. Автопрес - има схеми и инфо за всички карбуратори на голф 2
|
|
Тема
|
[re: DTMF]
|
|
Автор | jica (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.02.07 14:30 |
|
daite shemi za karborator rf
|
|
Тема
|
[re: Пиep]
|
|
Автор | 2EE (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.03.07 12:41 |
|
ако имаш в предвид карбуратора с електронно управление 2ЕЕ, информацията е много оскъдна, и се намира трудно. Но я има. Не се връзвай на съветите на "майстори" да сменяш карбуратора с обикновен: на 1,6 двигател със 2ЕЕ разхода на извънградско пада на 5/100! Този карбуратор се използва и в други автомобили- mercedes и в OPEL. Аз от 3 такива карбуратора сглобих 1 с по-добрите части. Струва си!
Ако наистина си сериозен, остави си координатите
|
|
Тема
|
[re: 2EE]
|
|
Автор | ddevels (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.08.07 18:43 |
|
na mene mi napravi problem el karburatora na 1.6 golf 2 kolko struva nov el karburator i stariq moje li da se napravi
|
|
Тема
|
[re: ddevels]
|
|
Автор | 2EE (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.09.07 07:47 |
|
може да се направи стария; нови няма те са на 20 години вече търси по моргите- на мерцедес, опел и vw са идентични, търси 2ЕЕ- така се казва карбуратора. Ако електронните елементи не работят, карба е направен така, че пак да работи- като нормален карбуратор, обаче ще ти гори повече бензин.
|
|