Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:07 14.07.25 
Автомобили
   >> VW
*Кратък преглед

Тема zapitvane za uvelicavane mostnostta nagolf3нови  
Авторivan (Нерегистриран)
Публикувано18.09.04 23:01

kam vsivki sastezatelceta: kato ste tolkova otvoreni, vzemete da vi iztestvam na bozuriste.Tam ste mnogo kroticki,pravite se na sastezatelceta po ulicite. Onia den edno dupence pohapna samarceta, stoto ne spria i tova ne mi dopadna. Imaite go v predvid kato se gazareete sas smotanite si taligi po ulicite,zastoto niakoi hora kato mene karat istinski koli(mercedes G)---taka ce HEHEHE na posrania vi klub i na administratorceto,koeto moze da napravi edna svirka vmesto da predlaga nesta,ddeto nito sa mu iasni, nito gi razbira

Тема Re: zapitvane za uvelicavane mostnostta nagolf3нови [re: ivan]  
Автор METHOD (логистик)
Публикувано19.09.04 17:12

Ти освен, че си абсолютен тъпак и позьор си, и напълно неграмотен

Пролетарии всех стран соединяйтесь!

Тема Re: zapitvane za uvelicavane mostnostta nagolf3нови [re: METHOD]  
Автор Pichaga (завеян)
Публикувано20.09.04 09:36

тоя клуб се превърна в средище на идиоти и неграмотници, при това нерегистрирани, добре че свестните хора се изнесоха от тук

Тема работа за модератор и бутон "Delete"нови [re: Pichaga]  
Автор Red Jetta (>100 кг,<2м)
Публикувано20.09.04 09:54

на някои салатките са им дошли повечко

Save water: drink BEER!!

Тема Re: aman ot debili be ,нови [re: Red Jetta]  
АвторMFG (Нерегистриран)
Публикувано21.09.04 04:33

Aide , do predi vreme se djafkahme s niakakvi nedorasli fiatcheta sega puk i prostak, psevdo borche s mirizliva katafalka G se iztrese tuka ,

Aman ot mekoteli i oligofreni, i shto se vrat na maika si v onaia rabota ne moje da se razbere, mi karai si groznoto neshto narecheno SUV , JIP, katafalka ili tama kakvoto si mu vikash i ne se ebavai s golfadjiite , a shte minesh daje starata 2 -ka GTI kogato ti cufnat nalumite, aaaa zabravih za shamarite, mi ti katovidish zor mai zvunish na batkovcite da ti spasiavat zadnicheto , hahhah shtto inache naistina mojesh da hapnesh ti ot shamarkite, ))))))))))))

Aide da si napishesh domashnoto i ,,,sabudi se stiga sanuva che tvoia Barkas e G-klass....shtoto mai si si samo edin obikoven pedarasssssss .

Тема Re: aman ot debili be ,нови [re: MFG]  
Автор METHOD (логистик)
Публикувано21.09.04 13:31

Ти си по-тъп и от него, голфаджиЙо

Тема Re: aman ot debili be ,oshte edinнови [re: METHOD]  
АвторMFG (Нерегистриран)
Публикувано21.09.04 20:13

pak li ti be , az ne moga da razbera ti kakvo dirish v toia klub, pluesh po golfadjiite pluesh i po anti golfadjiite , bah ti pedala skapan si , ia i ti da si pishesh domashnoto , puuuuu aman ot kretenoidi ,

Тема Re: aman ot debili be ,нови [re: MFG]  
Авторktm (Нерегистриран)
Публикувано21.09.04 20:39

Grozdeto e kiselo ,zastoto e visoko.

Тема Re: zapitvane za uvelicavane mostnostta nagolf3нови [re: ivan]  
Автор R32 (murzel)
Публикувано21.09.04 23:28

Поради ниското му интулектуално ниво, ще отговоря в същия стил, за да ме разбере. Надявам се колеги вие да ме извините

А ти, като си тоукоа голем, гъзар шо не се проаш с некоа УАЗ-ка 469, която има неа е пестин кинта, за да ти напраи грозния кърпел за смях. И да се убедиш колко мноо си се набутал за нещо подобно, но не чак толкоз съвършено и красиво, като кошница. Пък и да ти кажа голяма разлика в оптиката няма, само където от мноо години всички "яки" фирми си мечтаят да постигнат динамиката на УАЗ, но уви не стаа.

Ni6to neznam

Тема Re: aman ot debili be ,oshte edin [re: MFG]  
Автор METHOD (логистик)
Публикувано21.09.04 23:36

Плюя простаците, ти неразбра, а аз те чаках

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.