|
Тема
|
zapitvane za uvelicavane mostnostta nagolf3
|
|
Автор | ivan (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.09.04 23:01 |
|
kam vsivki sastezatelceta: kato ste tolkova otvoreni, vzemete da vi iztestvam na bozuriste.Tam ste mnogo kroticki,pravite se na sastezatelceta po ulicite. Onia den edno dupence pohapna samarceta, stoto ne spria i tova ne mi dopadna. Imaite go v predvid kato se gazareete sas smotanite si taligi po ulicite,zastoto niakoi hora kato mene karat istinski koli(mercedes G)---taka ce HEHEHE na posrania vi klub i na administratorceto,koeto moze da napravi edna svirka vmesto da predlaga nesta,ddeto nito sa mu iasni, nito gi razbira
| |
Тема
|
Re: zapitvane za uvelicavane mostnostta nagolf3
[re: ivan]
|
|
Автор |
METHOD (логистик) |
Публикувано | 19.09.04 17:12 |
|
Ти освен, че си абсолютен тъпак и позьор си, и напълно неграмотен
Пролетарии всех стран соединяйтесь!
| |
Тема
|
[re: METHOD]
|
|
Автор |
Pichaga (завеян) |
Публикувано | 20.09.04 09:36 |
|
тоя клуб се превърна в средище на идиоти и неграмотници, при това нерегистрирани, добре че свестните хора се изнесоха от тук
| |
Тема
|
работа за модератор и бутон "Delete"
[re: Pichaga]
|
|
Автор |
Red Jetta (>100 кг,<2м) |
Публикувано | 20.09.04 09:54 |
|
на някои салатките са им дошли повечко
Save water: drink BEER!! 
| |
Тема
|
Re: aman ot debili be ,
[re: Red Jetta]
|
|
Автор | MFG (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.09.04 04:33 |
|
Aide , do predi vreme se djafkahme s niakakvi nedorasli fiatcheta sega puk i prostak, psevdo borche s mirizliva katafalka G se iztrese tuka ,
Aman ot mekoteli i oligofreni, i shto se vrat na maika si v onaia rabota ne moje da se razbere, mi karai si groznoto neshto narecheno SUV , JIP, katafalka ili tama kakvoto si mu vikash i ne se ebavai s golfadjiite , a shte minesh daje starata 2 -ka GTI kogato ti cufnat nalumite, aaaa zabravih za shamarite, mi ti katovidish zor mai zvunish na batkovcite da ti spasiavat zadnicheto , hahhah shtto inache naistina mojesh da hapnesh ti ot shamarkite, ))))))))))))
Aide da si napishesh domashnoto i ,,,sabudi se stiga sanuva che tvoia Barkas e G-klass....shtoto mai si si samo edin obikoven pedarasssssss .
| |
Тема
|
[re: MFG]
|
|
Автор |
METHOD (логистик) |
Публикувано | 21.09.04 13:31 |
|
Ти си по-тъп и от него, голфаджиЙо
Пролетарии всех стран соединяйтесь!
| |
Тема
|
Re: aman ot debili be ,oshte edin
[re: METHOD]
|
|
Автор | MFG (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.09.04 20:13 |
|
pak li ti be , az ne moga da razbera ti kakvo dirish v toia klub, pluesh po golfadjiite pluesh i po anti golfadjiite , bah ti pedala skapan si , ia i ti da si pishesh domashnoto , puuuuu aman ot kretenoidi ,
| |
Тема
|
|
|
Автор | ktm (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.09.04 20:39 |
|
Grozdeto e kiselo ,zastoto e visoko.
| |
Тема
|
[re: ivan]
|
|
Автор |
R32 (murzel) |
Публикувано | 21.09.04 23:28 |
|
Поради ниското му интулектуално ниво, ще отговоря в същия стил, за да ме разбере. Надявам се колеги вие да ме извините
А ти, като си тоукоа голем, гъзар шо не се проаш с некоа УАЗ-ка 469, която има неа е пестин кинта, за да ти напраи грозния кърпел за смях. И да се убедиш колко мноо си се набутал за нещо подобно, но не чак толкоз съвършено и красиво, като кошница. Пък и да ти кажа голяма разлика в оптиката няма, само където от мноо години всички "яки" фирми си мечтаят да постигнат динамиката на УАЗ, но уви не стаа.
Ni6to neznam
| |
Тема
|
Re: aman ot debili be ,oshte edin
|
|
Автор |
METHOD (логистик) |
Публикувано | 21.09.04 23:36 |
|