|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
нека ги оставим без отговор
|
|
| Автор |
Red Jetta (>100 кг,<2м) |
| Публикувано | 27.08.04 10:18 |
|
|
гледам, че отново се е появил някой плювач по фоксвагените.
това не ме учудва толкова ама ме удивява колко внимание му е отделено от наша страна. абе, момчета, оставете го без никакви коментари, това ще го побърка повече. а мисля, че това би бил най-правилния отговор от интелигентни хора.
Save water: drink BEER!! 
| |
|
Тема
|
Re: нека ги оставим без отговор
[re: Red Jetta]
|
|
| Автор | Maniak (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.08.04 16:55 |
|
|
100%:) Никой VW фен не влиза да плюва във чуждите форуми?
| |
|
Тема
|
А с това не съм съгласен
[re: Maniak]
|
|
| Автор |
AstraGSi (Calibra C20XET) |
| Публикувано | 28.08.04 20:17 |
|
|
Скоро не са влизали ... ама иначе идат от вашия клуб или от друг да плюят по ОПЕЛ ... но според мен не това е въпроса ...
Това плюене си просто едно избиване на комплекси и чиста простащина от страна на човека дето го прави
Лично мое мнение: всяка кола си има своите предимства и недостатъци
 Opel Power BG 
| |
|
|
|
AstraGSi
Напълно съм съгласен с теб!
Нека да ме мразят, стига да се боят от мен!
| |
|
Тема
|
правете същото, оставете и тях без коментари
[re: AstraGSi]
|
|
| Автор |
Red Jetta (>100 кг,<2м) |
| Публикувано | 29.08.04 14:21 |
|
|
това е, остават поздравите, и наздравиците...
Save water: drink BEER!! 
| |
|
Тема
|
това е от комлекси
[re: Maniak]
|
|
| Автор | Kocтa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 31.08.04 11:43 |
|
|
като приказката за киселото грозде...
Каквото го нямаш е лошо
| |
|
Тема
|
Само да вметна!
[re: AstraGSi]
|
|
| Автор |
imitev (питомен OpelFan) |
| Публикувано | 31.08.04 16:11 |
|
|
Нямам нищо против някой да пише истини, но ме дразнят разни пубертети с изрази от сорта:
Аз съм в УСА разбиш ли и или в Швейцария... мнооо як баро съм и карам Супер Типо Спорт Инжекция SEDICIVALVOLE Ше Скъсам Сичкото Рено 19 УЙлямс и ГСИ, ГТИ... Напрао Съм Милионер и Вместо да Ходя да Кикеря Мадами със Сутиен D Седя пред Компютъра в НАЙ-ГЪЗАРСКАТА Зала за Компютри и Интернет и пиша ли пиша Простотии и Лиготии разбиш ли и ... Мога да си купя Ферари, ама не искам! Щот ме кефи Уното ми! Лука ми е 2ри братовчед и с Рубиньо пием през ден кафе, даже ми дава да карам неговия болид 2 пъти на тренировка...
Ама колите си ги купувам сам и т.н. - ама от много работа да изкарам парите за колите, кога ми остава време да пиша простотии и аз не знам... ДОбре че деня тука в Занзибар е 30 часа...
Ама Дедрата ми е 2,0 и гори 4 на сто бензин извънградско, и не съм и правил окачването вече 150 000 км в България! Мноо е яка! Един ми дава 100000 лв. за нея ама аз не я продавам...
Обръщам внимание само на мнения които хвърлят заблуда върху аудиторията - примерно Типото не гниело като примерно Опел - не гние дръжки... веждите ръждясват като цигарена хартия на 12тата година... било галванизирано - дръжки - не му ръждясва само задния капак щото е пластмасов...
Има доста хора които не разбират от коли и като прочетат поредните хвалби се навиват да си земат типо 89 г. 1,4 с дигитално табло и чак после разбират че като сменят гърнета комплекта Уокър струва 180 лв. щото са двете заедно с обща тръба и че дигиталното табло в 9/10 от случаите прави проблеми и мига като коледна елха.
В крайна сметка клубовете са за да се обменя информация, но поне донякъде ВЯРНА.
Такива теми като въпросната по-долу е най-добре да се оставят с 3-4 мнения вътре оборващи пишещия простотии без лични нападки, а най-добре да се заключват след като минат 15 мнения... Нищо стойностно няма да има по-нататък...
Иначе всички коли имат предимно недостатъци и по-малко предимства 
| |
|
Тема
|
Re: това е от комлекси
[re: Kocтa]
|
|
| Автор |
lansky (,но не сняг) |
| Публикувано | 31.08.04 19:14 |
|
|
Кви комплекси бе братко - постнах ви една снимка да видите че и в света голфаджиите са си като вас - спрял цървула пред полицията и вместо да се усмихнете, виж за кво потече реч.....чак един приятел с голф ми се обади да ми каже че много сте били злобни..... при кой са комплексите
също като преди месец - свежа случка...... един сдухан голф ще му изкара буталата да ме надмине.... (аз бях с на жената аудито - бетер същата каруца - 1,6 ТД).... ама пусто голфа ме случил баш като се включило турбото..... ейййй голем зор беше остана десетина метра отзад..... как да е - стигам дотам където трябваше да спирам - като намалявам и тоя с голфа моля ти се ме засича (минал почти пред мене вече) както и да е - мокро вали дъжд - аз почти спирам - ама като ме засече - съвсем нормално - навъртях волана леко вдясно....колата я отлепи четири пръста надясно - я не.... и кво следва...... отдясно се чуват едни спирачки, едно скърцане...... и познай пак за какво тече реч..... друг ГОЛФ се ДОКАЗВА - в бус лентата.... (то що ли казвам марката де) - умрем - то просто аз вече като видя голф не ми прави и впечатление....обаче видиш ли -нали съм спрял - тоя си подминава и аз спирам пълно вдясно вече щото там ме чакаше човек..... и след малко както си говорим гледам тоя втория голфаджия дал на заден - спрял на пет метра и нещо говори..... леле като ми прикипя.... скокнах от аудито....ама цървула се уплаши и избяга.... след малко видиш ли го застигам на един светофар....тоя явно пак се уплаши - като завъртя гуми на червено..... мани......казвам ти туй голфаджиите са рядко животно..... карат най здравата кола, най бързата, и смятат че няма да пострадат на пътя..... (не говоря само за катастрофи)
| |
|
Тема
|
Че кой говори пък за теб?!?!
[re: lansky]
|
|
| Автор | kosta (Нерегистриран) |
| Публикувано | 31.08.04 19:37 |
|
|
Де го чукаш де се пука?
| |
|
Тема
|
Re: това е от комлекси
[re: lansky]
|
|
| Автор |
lowrider (GOLF фенче) |
| Публикувано | 31.08.04 20:27 |
|
|

умрах от смах
Golf бе
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|