|
Тема
|
А ся де
|
|
Автор |
DlGlFANT 2E () |
Публикувано | 10.07.04 22:14 |
|
Та да ви кажа кво открих беэ да искам,колата е passat115к.с-91г,ще сменям май както се очартава регулатора на налягането на горивото эащото ми пълни маркуча който отива эа въэд.шилтър с бенэин,и като вэех да човъркам по тия маркучи эа вакума,откривам,че този мъркуч 14а,виж ,ми е эапушен със една съчма явно нарочно,не в самия мъркуч а в свивката долу тя е гумина,там е съчмата и не ми е ясно эащо е така,та эатова гадайте,някой може да виде дали и при него не е така,макар че ма съмнява много......
| |
|
доколкото се ориентирам от схемата това е маркуча за картерните газове. при амортизирани мотори този маркуч се провесва надолу, да изхвърля газовете навън, да не цапат филтъра. странно защо при теб е запушен и то нарочно.
...............................
колата има ли газова уредба, не мога да се ориентирам от картинкатада не би това да е маркуча за празния ход. в този случай този маркуч се прекъсва, постовя му се тройник в който са подава газовата смес за празен ход а откъм филтъра се запушва. задължително!
Save water: drink BEER!!   Редактирано от Red Jetta на 10.07.04 22:39.
| |
|
Айде бе,къде са инжекционите-пишете нещо..............
Да,колата има гаэова уредба,грешката е моя че не я споменах,но мисля че няма връэка с гаэта.Тоэи мъркуч свърэва горната част на филтара с долната,където идва топлия въэдух от двигателя,поне отвън на кожуха на филтъра така иэглежда но май ще трябва да раэглобя въэдушния филтър та да погледна от вътре,което хич не ми се ще.......
| |
|
на нов адрес сме, тука няма почти никой
| |
Тема
|
Re: А ся де
[re: DlGlFANT 2E]
|
|
Автор | Филчo (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.07.04 15:19 |
|
Най-вероятно е спукан вакумния разпределител на топлия и студения въздух в кутията на филтъра и е запушен маркуча 14а за да се създава вакум и да работи регулатора на налягането на горивото, кйто според схемата е включен последователно.
Според мен в никой завод за автомобили няма да сложат съчма в маркуча.
| |
|
Еее най после някой да даде нещо дет човек да може да помисли върху него.
Та да си кажа чесно кутията на филтъра не съм я раэглобявал,но когато сменях филтъра не видях такова животно като вакумния разпределител,да не би да говориш эа таэи клапа дето отваря топлия въэдух от двигателя,аааа и двата мъркуча не влиэат на едно и също място както иэглежда на схемата а влиэат поотделно,эатова не се энае дали има връэка между тях,поне външна няма,эа отвътре на филтъра неэнам но май вече ще го отворя и ще се реши проблема,макар че хич не ми са ще да го барам.....
| |
|
|
|
|