Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:32 16.05.26 
Автомобили
   >> VW
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Километраж на VENTO?нови  
Авторdriver (Нерегистриран)
Публикувано09.06.04 14:41

Мисля да си сложа бели уреди и ме интересува дали някой знае дали, и как се вадят стрелките на скоростомера и оборотомера? След цялата процедура, няма ли да лъже скоростомера?! Правил съм уреди на Голф2, но не знам дали стрелките са на същия принцип. Притеснява ме да не са залепени към оста.

Тема Re: Километраж на VENTO?нови [re: driver]  
Автор forgotforme (vento 1.8 mi)
Публикувано09.06.04 15:14

pozdrawlenia za smelosta !
iska kato go otworish da mi kazesh dali za datchika na swetlinite (kusi, sulgi) ima krushka ili neshto drugo ! zashtoto na men mi e izgorial !! ???
a ineche po wuprosa neznam mislia che ste razmestiat oborotite !!!

Тема Re: Километраж на VENTO? [re: forgotforme]  
Автор 16V (още може)
Публикувано09.06.04 18:58

sled kato gi razglobi6 ima 2 na4ina:

1. lepi6 vurhu starite - po lesen
2. maha6 strelkite - s risk za "igraene" na strekjite

P.S. sled kato si pravil na g2, sigurno si zabeliazal 4e ima edna 4erti4ka-beleg predi ograni4itelia na 0 (nulata). slaga6 parvo na belega i sled tova prehvarlia6 metalnatoto kra4e. i niama igraene na strelkite

Тема Kru6kaнови [re: forgotforme]  
Автор 16V (още може)
Публикувано09.06.04 19:01

da ima
a rabotiat li ti miga4ite???
6toto e edna za miga4i (liav - desen) i kusi-dulgi
ina4e lesno se smenia.
samo triabva da razglobi6 polovin tablo
uspeh

Тема Re: Километраж на VENTO?нови [re: 16V]  
Автор Joe (познат)
Публикувано09.06.04 19:11

След като зглобиш таблото, можеш да сравниш показанията на оборотомера с дигиталният такъв, ако има отклонения - коригираш...

Хайде със здраве!

Тема Re:нови [re: 16V]  
Публикувано10.06.04 09:08

За чертичката знам, интересуваше ме дали са залепени стрелките или не. На Голф 2 ги вадя много лесно с една вилица и риска да ги счупиш е много малък. На Вентото белите ще си ги правя аз и ще ги лепя отгоре. Един приятел си смени неговите уреди, но си ги купи готови някакви китайски ли не знам кви, че той ми каза че не можал да извади стрелките на скоростомера и оборотомера и се шашнах дали ще мога да извадя моите затова питам.

Тема Re: [re: driver]  
Автор 16V (още може)
Публикувано10.06.04 10:21

ne sa lepnati, no se vadiat trudno (kra4eto na strelkata mnogo igrae)
probvai bez da gi vadi6

Тема Re: Направих го! [re: 16V]  
Публикувано14.06.04 09:34

Ако знаех какъв хуй е нямаше да го започна никога! Стрелките ми взеха акъла! Започнах да вадя стрелките на оборотомера и скоростомера, а те взеха че излезнаха направо с оста / голям хуй /, изкочиха им карантииите - пружинки и т.н. След няколко часа борба най-накрая всичко стана перфектно и учудващо всичко работи супер. Най-важното е, че скоростомера не лъже. А пък чертичка за стрелката нямаше и се наложи аз да си бележа до къде слиза след ограничителя. Стана много-яко заслужава си труда и нервите. Боядисах стрелките червени, сложих сини диоди на часовника и километража, смених и цялостното осветление /зелената слюда/ - сега всичко свети синьо, много-яко !!!

Тема Bravos [re: driver]  
Автор 16V (още може)
Публикувано14.06.04 11:54

koga 6te go vidim

Тема Re: Направих го! [re: driver]  
Автор VentoМодератор (VW маниак)
Публикувано16.06.04 11:33

Я дай снимки да видим

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.