|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
въпрос?!
|
|
| Автор |
Spawwn (непознат) |
| Публикувано | 03.06.04 07:12 |
|
|
начи искам да питам как се казва и колко пари струва тая лайсничка къде се слага на фаровете на г2 къде е все едно продължение на капака......
| |
|
|
|
казва се вежда, има я на някои г2 примерно манхатън, гт, гти, съмнявам се че ще я намериш в морга, а нова питай в юнитрейд, обаче трябва да е с цвета на колата, поне мен така ме кефи повече, виждал съм и черна адски е зле освен ако колата не ти е черна
| |
|
|
|
За ориентир на FK e 80 лв., значи за около 50 лв. може би ще намериш.
| |
|
|
|
добре бря, ама тая не е ли много голяма, има едни които следват контурите на 4 фара и са по-тясни с цвета на колата, иначе си прав тая добре стои червено и черно
ти на твоя голф нямаше ли такава от тънката?
аз съм виждал на един голф2 пасадена май беше една такава, имаше и фирмата написана на нея, но не си спомням името, червени ръкописни букви и един меч, сабя, шпага до буквите....
| |
|
|
|
това ли беше, ако е това фирмата е Nothelle. Има много вариянти на тези вежди (колата гледа намръщено) На горната снимка нарочно е в друг цвят, за да си личи какво купуваш (сайта на FK). По принцип по-хубаво да е боядисана в цвета на колата.
| |
|
|
|
yes yes yes точно това е. колата наистина гледа намръщено има и задна вежда, цвета е синьозелен металик /перлен/, 1,6 75 коня, хидравлика, шибидах, 4 врати, тонирани в зеленикова стъкла, оборотомер, регилираща се шофьорска седалка, електронния карбуратор бррр, затъмнени стопове, спортно окачване, готините седалки с готината дамаска, 1991 ноември
влюбен съм в тая кола, ама не я продава, 2001 година я купиха за 4300лв, то с тия цени и сега си струва толкова  
| |
|
|
|
lion-tuning.hit.bg
Варненска фирма, която случайно намерих. Много добри оферти за брони, спойлери и т.н. Прегледайте ги, но незнам как са доставките до София, не съм им се обаждал. Иначе и аз си търся вежда за над фаровете, като тази на снимката на Брабус, но за 2 фара. Тези по-широките дет са скосени отстрани не ми допадат. Ако някой знае откъде да купя в София черна до 20 лв?
| |
|
|
|
Vlad777, с теб трябва да ни пуснат тук, с уговорката, който каквото си вземе е за него.
| |
|
|
|
aaaa mom4eta i az idvam   
| |
|
|
|
Vlad777 наистина имат хубави работи...но незнам дали ще изкарат и 1 зима.
Българските брони и прагове ги правят много кекави!От студа или от леко чукване и аиде на кино
А цените са им на ниво
Нека да ме мразят, стига да се боят от мен!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|