Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:09 13.11.25 
Автомобили
   >> VW
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Golf 3ka - KRADEC.Znam NOMERA mu!!нови  
Автор WasteLand TD (Turbo Diesel)
Публикувано23.05.04 00:14

Eee doide vreme i men da udariat :( Dnes 10.30 sutrinta otidoh za malko do slujbata(bivshia hladilen zavod -Anton Ivanov).Sled malko idva paza4a i mi vika.Abe mai neshto vzeha ot kolata ti.Otivame pri kolata (Vento) i gledam 4e dvete reshet4ici koito sa nai-otdolu ot dvete strani v broniata gi niamaaaa(dokolkoto razbrah bili na niakakvi shtipki.Paza4a mi kaza kak vidial da spira kola do moita.Sled malko se 4uk pukot(izglejda kogato izverga napyval vyprosnite reshetki.Byrzo izleznal ama onia iz4eznal s mrysna gas kym Orlandovci.Dobre ama na kradeca radostta malko she trae shtoto paza4a zapisal nomera mu bez poslednite 2 bukvi.Bil Vyzrasten myj na 40-50 godini!!!!S TYMNO4ERVEN METALIK GOLF 3 s N O M E R - !!!!!C 0227 XX!!!!!!!.Otidoh do raionnoto RPU i si pusnah jalba.Policemana mi kaza 4e byrzo shte byde izdirena vyprosnata kola.Otdelno vyv vtornik she ida v BULINS(tam mi e kaskoto) i shte pusna jalba i she dam nomera na kolata, ta ako iskat ot Bulins da idat da "porazpitat" kradeca.Neka mu seknat meracite za krajba(dnes reshet4ici, utre neshto po-goliamo moje da "udari")TAKIVA TRIABVA DA BYDAT NAKAZVANI!!
Hm, zna4i kakto i da e tezi reshet4ici shte gi nameria(sigurno trudno no shte si nameria).VIJTE dokyde e padnal bulgarina EBATI i to 50 godishen MYJ!!!!!!!!!!!!!
Ako beshe niakoi mlad prycko kakto i da e........ama vyzrasten myj ebi mu ma......ta
I toi budala, s kva smelost posred bial den da se OSMELI da KRADE.Mi 4e toi e imal ultra kysmet 4e ne sym izleznal da ida do otsreshtnoto pavilion4e za kafe ili vafla.Ole ole ako go biah pipnal, jalna mu STARA maika........Da ne govorim 4e moia sykvartirant shteshe da mine pri men s negovia passat za edna rabota, a toi e 100kg me4ka.......ako go beshe zasiakal........BRAVO na paza4a 4e si e gledal rabotata(a ne e dremal kato mnogo drugi).Dano sa pove4e takiva kato nego.
Besen sym ne tolkova za tia reshetki, a za tova 4e niakoi e posegnal na MOIA sobstvenost...........(she go 4ukam)
Mom4eta ako niakoi znae ili e vijdal takyv golf3 neka pusne edna belej4ica(az she si po4erpia razbira se:)).Predpolagam ne sa mnogo takiva golfove s takyv!! nomer i cviat, makar 4e poslednite dve bukvi ne gi znaia.......
A i niakoi ako znae kyde da nameria vyprosnite reshet4ici shte sym mu mnogo blagodaren.
Na vsi4ki...kysmet<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от WasteLand TD на 23.05.04 00:15.</EM></FONT></P><P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от WasteLand TD на 23.05.04 00:17.</EM></FONT></P>

Редактирано от WasteLand TD на 23.05.04 00:20.

Тема Re: Golf 3ka - KRADEC.Znam NOMERA mu!!нови [re: WasteLand TD]  
Автор eViL (Drivers wanted)
Публикувано23.05.04 10:22

Баси простотията!!! Верно не знаех, че толкова може да падне възрастен човек..само як бой тия решетки да му ги изкараш през ушите!! Аз на твое място в Булинс щях да ида след като му науча адреса от куките. За да му покажа как се свалят решетки..ейй мноо се ядосах
Как ми се иска да фана някой ей така да пипа по колата лелееййй..
Мноооо съм им набрал на такива лекета...3 пъти са ми крали оригинални халогени, 1 път ми гепиха само капачките, 2 пъти чистачки, веднъж CD без панела и веднъж касетофон без панел, 2-те задни лайсни.. 2 пъти задната емблема...направоо нямам думи...(ако нямах каско сигурно щях да си зема още една кола от разходите)..не че всичко са ми платили, но поне една част..

Такива решетки трябва да видиш по Симеон може да има или някоя автоморга да ти ги свалят от броня на Голф3/Венто..

Също молбата ми е: Ако видите обява продавам CD без панел или други подобни чуквате си среща отивате взимате CD-то и бой бой бой докато мърдат.

Тема Re: Golf 3ka - KRADEC.Znam NOMERA mu!!нови [re: eViL]  
Автор VentoМодератор (VW маниак)
Публикувано23.05.04 11:00

Броните на Голф 3 и Венто са коренно различни и тия решетки, за които говорите не стават от едната кола на другата. Гарантирам ви!
може би и тоя тъпак не е знаел, или просто са му трябвали за Венто!

Тема Re: Golf 3ka - KRADEC.Znam NOMERA mu!!нови [re: Vento]  
Автор eViL (Drivers wanted)
Публикувано23.05.04 11:59

може..незнам само това не са ми крали (сигурно щото ги нямам и съм си сложил халогени там
Мене ми разправяха и, че страничните лайсните от голф 3 не ставали за венто, но станаха

Автор interOO7 (непознат )
Публикувано23.05.04 12:29

Аз си мисля,че не е нужно да издирваш адреса чрез полицията,защото официално не биха ти го дали-поне така си мисля!
Смятам,че е достатъчно да се пусне жалба до "Булинс",като се спомене номера на крадеца,пък те сигурно си знаят работата.....

Тема Re: Golf 3ka - KRADEC.Znam NOMERA mu!!нови [re: interOO7]  
Публикувано23.05.04 17:38

Jalko 4e ot golf3 ne stavat za vento.Shtom VENTO taka kazva sigurno e taka :(
To kakto niama 4asti za golf3 za Vento sa v pyti po-malko.Onia den se obajdah na italianeca - onia vika - pi4 za golf3/vento NIAMA NISHTO.
Kofti.A vse niakoga toia golf3 she go vidia.Kolegi ako go zase4ete niakyde svirkaite........

http://212.116.151.244\untitled.jpg

АвторMega (Нерегистриран)
Публикувано24.05.04 12:18

Виж в Юнитрейд, там пластмасовите джаджи не са скъпи. Иначе е мъка. А всичко дето се маха го хващайте със свниски опашки. Не че не може да се режат ама ги хваща неподготвени ;)

Тема Glupaka she jivee v strah...... [re: WasteLand TD]  
Публикувано24.05.04 13:11

Toi glupaka ako znaeshe ili moje da znae 4e paza4a go e vidial she jivee v strah 4e niakoi den na niakoe krystovishte niakoi moje da ide i da go izmykne ot kolata i da go podkara s shutove i shamari po platnoto - i glupaka si go pravi tova za dve plastmasovi reshet4ici.......deto sigurno dvete struvat 50-60lv.......typak a mi kara golf3....neshtastnik......

http://212.116.151.244\untitled.jpg

Тема Re: Glupaka she jivee v strah......нови [re: WasteLand TD]  
Публикувано24.05.04 18:05

не са 50-60лв! Аз купувах преди време от Юнитрейд - по 16,50лв. беше бройката -> 33лв. двете...

Тема Re: Golf 3ka - KRADEC.Znam NOMERA mu!!нови [re: eViL]  
Публикувано24.05.04 18:08

Аз ти бях казал, че лайсните стават, но ти твърдеше че не ставали...
А няма логика, понеже вратите са едни и същи...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.