Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:28 16.05.26 
Автомобили
   >> VW
*Кратък преглед

Тема Zov za pomo6tнови  
Автор G6O (Stay cool)
Публикувано19.05.04 11:25

Zdraveiti! Pak az s tupia mi problem... Za tezi, koito ne si spomniat za kakvo sum pisala 6te go opi6a pak: zna4i stava vupros za Ibiza GTi (motora e volkswagwnovia 2E). Kakto si raboti i izvednuj gasne, sled koeto ne moje da zapali. Hodih na diagnostika, no komp ne pokazva ni6to i si raboti normalno. Pompata na injectiona e nova, benzinovia filtur su6to, v4era smenih dat4ika na droselovata klapa i dat4ika na Hol, no pak gasne!!!
Pls, ako niakoi ima ideia ot kakvo o6te moje da e neka drasne niakoi i drug red.
Mersi!

p.s. Zabravih da spomena, 4e gasne vse edno, 4e svur6va benzina, no benzin si ima!

Редактирано от G6O на 19.05.04 11:29.

Тема Re: Zov za pomo6tнови [re: G6O]  
Автор Turtey ()
Публикувано19.05.04 11:40

сигурна ли си че не са тоците?
този номер може да ти го прави имобилайзра на алармата или ключ маса ако имаш такъв

Beauty is not enough

Тема Re: Zov za pomo6t [re: Turtey]  
Автор brabusGTl (ентусиаст)
Публикувано19.05.04 11:48

Подкрепям Търтея в неговото предположение, като наблягам на алармата като цяло, не само имобилайзер. При положение, че си сменила толкова много работи, а и на диагностика не показва нищо. Защо не пробваш да я изключиш, ако е от по-старите тряба да имаш ключ, за по-новите мисля, че ги връзват на някой бушон на таблото (различено ги монтират, но най-често на този за вътрешното осветление- плафона).
Поне опитай и този вариант.
П.П. Ти къде се загуби?

Тема Re: Zov za pomo6tнови [re: brabusGTl]  
Автор G6O (Stay cool)
Публикувано19.05.04 11:59

I az si pomislih dali ne e ot neia i hodih da ia pregledat.....vsi4ko si i e ok na alarmata.

p.s. Emi mnogo sniag ima6e tazi godina po planinite ta poobikolih da testvam kude 6te mi haresa nai-mnogo....okaza se, 4e na vsiakude mi haresva mnogo i re6ih da produlja da obikaliam....
A kak stoi vuprosa sus sre6tite? Sre6tate li se o6te i koga?

Публикувано19.05.04 12:11

Да в този момент всичко си е било в ред на алармата, но може в другия да прави проблем. Моето предложение, когато изгасне и не иска да запали, тогава изключи алармата и пробвай.
За срещите всяка последна неделя на месеца на полигона в Студенски град от 14.00 (не че аз съм от най-редовните)

Тема Re: Zov za pomo6tнови [re: brabusGTl]  
Автор G6O (Stay cool)
Публикувано19.05.04 12:44

Poslednia put, kogato go napravi toia nomer be6e v4era i probvah i alarmi i 4udo i ot nervi 6tiah da otskubna volana (ne 4e ot tova 6te6e da zapali) i tia pak ne pali. Moje li problema da e ot niakoia druga skapana elektronika po dvg (to iasno 4e moje, ama ako imate ideia ot koia to4no)?

Публикувано19.05.04 13:11

Ама ти как изключваш алармата, да не е от дистанционното?
Ако проблема е в нея това не върши работа.
Иначе може да е от много работи, примерно бубината да се ебава (опа, каква дума), модула за електронното запалване и т.н., но аз не разбирам.

Автор .zmej. (песимист)
Публикувано19.05.04 20:14

А ти какво имаш предвид под 'гасне все едно, че свършва бензина'?

Имал съм проблеми и кабелите (един аз и един човека, от който взех колата навремето) и знам колко е гадно да 'гониш вещици'. В единия случай се беше прекъснал единия кабел от датчика на Хол, но при определени условия даваше контакт и се получаваше следното - даваш газ (двигателят 'рипва' напред ли, назад ли, няма значение, но контакта се губи и колата глъхне и спира, след това сама дава контакт (като двигателя се върне в нормално положение) и двигателя почва да работи нормално... Шах и мат... Поне един месец са се щурали преди да го видят откъде е проблема... Другият проблем беше, че не ми даваше добър контакт минуса на бобината (кабелът, който отива към управлението), в резултат на което колата си спираше когато иска и си тръгваше когато иска... Този проблем го 'изловихме' с един приятел за два дена...
Колкото до алармата и имобилайзера - ами виж къде и какво прекъсват (на сравнително достъпно място са, поне при мен) и го възстанови (колкото за проба)...
Обаче трябва да си 100% сигурна, че проблема ти е в електрическата част... Това може да провериш много лесно - като ти се появи проблема и не ще да пали, вадиш кабела на една от свещите по избор и слагаш някаква свещ на него, даваш корпуса й на маса и въртиш. Ако имаш искра, токовете са ти ОК, ако нямаш.... Успех...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.