Тема
|
Кабели за радиото
|
|
Автор |
Joe (познат) |
Публикувано | 17.04.04 12:23 |
|
Преди няколко дена слагах аудио в колата си (голф3) и видях освен кабелите за захранването, антената и колоните имаше и още няколко кабела 4 или 5 (не помня точно). Та питането ми е ако знае някой за какво са .....
|
|
Тема
|
Re: Кабели за радиото
[re: Joe]
|
|
Автор |
KR-16V (Бесния) |
Публикувано | 17.04.04 17:22 |
|
Чак пък 4-5
Само не разбрах кабелите от касетофона или от колата са толкова.
В касетофона имаш:
8-кабела за 4 колони
3 кабела за захранването-като ако искаш касетофона да ти работи без да си на контакт даваш жълтия и червения на късо и тогава го връзваш към захранването на колата.
имаш и един кабел за автоматична антена.
Общо 14бройки.
Няма значение дали караш бавно, важното е да не спираш.
|
|
Тема
|
[re: KR-16V]
|
|
Автор |
feb (заплес) |
Публикувано | 18.04.04 01:20 |
|
А схемичка имаш ли идея къде може да се види?
Предполагам, че е нещо стандартно и ще е същото на голф 2?Редактирано от feb на 18.04.04 01:21.
|
|
Тема
|
[re: feb]
|
|
Автор |
KR-16V (Бесния) |
Публикувано | 18.04.04 11:14 |
|
Това което съм написал са кабели излизащи от радиото.
Схема на кабелите излизащи от колата не са ти необходими, защото на различните коли са различни кабелите (като цвят и сечение).
Но като занеш кабелите от касетофона кой за какво служи лесно можеш да го вържеш, трябва ти само най обикновен мултицет и ще разбереш кой кабел за какво е. Ако искаш по подробно да ти напиша как става пиши тук!
Няма значение дали караш бавно, важното е да не спираш.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
feb (заплес) |
Публикувано | 18.04.04 11:31 |
|
Няма нужда. С мултицета ще се оправя.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
GT2 (Gaz) |
Публикувано | 19.04.04 12:35 |
|
Здрасти. зна4и аз сум с голф2. зад касетофона имам 4 кабела. 2 за предни и 2 за задни. на буксата си пише. <друг е въпроса 4е касетофона няма изходи итделно за предини и задни:) > та да питам имате ли някаква идея къде излизат задните кабели? гледах под мокета в багажника, под седалките... нищо.
благодаря предварително
Jiwota e kato stylba na koko6arnik. Kys i osran
|
|
|
На моя ГОЛФ няма фабрично кабели които да са за задни колони защото нямам но аз съм си пуснал едни в прага и то с размер който си трябва.Не е проблем да си пуснеш и ти...
Нека да ме мразят, стига да се боят от мен!
|
|
|
То накраиа и това 6те стане:) по кои праг по принцип минават кабелите за отзад - габарити, мига4и...? да не трупам опит от проби и грешки :)
|
|
|
Ако не се лъжа от начало всички кабели и маркучето за пръскалката за задната чистачка минават от страната на шофиора.След това кабелите+маркуча минават отдясно а тези за стоповете продължават отляво.
Мислиш ли да слагаш усилвател?
Нека да ме мразят, стига да се боят от мен!
|
|
|
Благодаря много. за инфото.
мисля да сладам усилвател ама май първо ще си сменя касетофона. Щото съм с един блаупункт дето сигурно е от вртемето на Хитлер:)
|
|