Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:01 15.01.25 
Автомобили
   >> VW
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Golf III Vs. Mazda 626 (ПТП след срещата)нови  
Автор Drago_CL (power^sound)
Публикувано24.02.04 09:58

da vi se pohvalia....
ta karam si az da se pribiram sled kato se nagledahme na TT i razni tam koli sus zadno...
i na hemys spiram na svetofara i sled 5sek. BAM i kolata se murda 1m slizam
edin otveian kreten s edna stara stara mazda i toi ne znae zashto me ydaril
neshto izmunka che zashtoto sum bil sprial (?!?!??!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?)
abe kakto i da e te kat nego shte my e*at maikat* toi e vinoven
no mi beshe interesno che az imam samo spykana bronia leeeeeeko odrana zadna vrata i ayspyha izkriven (sa shte iskam ot zastrohavatelite remus )
imame dokymentirani posledstviata na kamera skoro shte kacha filmcheto ...
ta negovata mazda beshe popiliana pochti cialata prednica... zdrava plastmasa niamashe puk i kalnika izkriven.... german Vs. japan
btw toia ili beshe pian ili drysan ili beshe s niakakvi psihicheski otklonenia....

Тема Re: Golf III Vs. Mazda 626 (ПТП след срещата)нови [re: Drago_CL]  
Автор Vlad777 (6000 rpm)
Публикувано24.02.04 10:23

Ех, защо и на мен не ми се случи нещо такова... Ударена ми е леко колата отзад преди застраховката и сега чакам някой по-сериозно да ме джасне за да си я оправя, но не става...

Направете бензина по 15 стотинки!!!

Авторw1 (Нерегистриран)
Публикувано24.02.04 11:59

Няма какво да се чудиш на последиците.

Предниците са конструирани така, че да поемат ударите като буфер. Обикновено радиаторът си заминава. Засегне ли блока - е т'ва е удар.
Колкото до това, колко железа са набухали немците в задницата на Golf-а, мисля, че не трябва да го обяснявам точно на теб ( в смисъл - ти много добре си го знаеш ... ).

626-ца е от по-висок клас и следователно е по-защитена.

Пожелавам ти, да не се налага да "тестваш" предницата, защото резултатът няма да те изкефи.

Тема Re: Golf III Vs. Mazda 626 (ПТП след срещата)нови [re: Vlad777]  
Автор Жпpнчo (парий)
Публикувано24.02.04 11:59

тоя па :))))))

сложи си изгорели крушки на стоповете.......... и набий спирачки пред някой :)))) но гледай да не е пред някой КАМАЗ

най добре да е чужденец - тези номера вървяха на времето по морето...........

Ако има нещо, няма нищо

Тема май е таканови [re: w1]  
Автор Red Jetta (>100 кг,<2м)
Публикувано24.02.04 12:43

звучи ми логично твоето обяснение. приемам го.

а за драго, добре е че паследствията са малки а и ти не губиш присъствие на духа. и все пак от мен - да ти е последно птп!

Редактирано от Red Jetta на 24.02.04 12:49.

АвторMega (Нерегистриран)
Публикувано24.02.04 12:45

Така си е здрави са! Аз с предишната ми кола Golf II, наденах един Орион на първа с мръсна газ (дълга история ) Попилях го целия, даже гредата на багажника се счупи а на Голф-а само свита леко броня. Аз мислех, че сам го разбил целия, но като видях и ахнах

Тема Re: Golf III Vs. Mazda 626 (ПТП след срещата)нови [re: w1]  
Автор PassatGT (6 Цилиндров)
Публикувано24.02.04 12:59

Абе пич, за каква защита говориш на кола на 30год,
Тогава за защита на пътниците въобще не са си помисляли още.

Talk to the Hand

Тема Re: Golf III Vs. Mazda 626 (ПТП след срещата)нови [re: Mega]  
Автор WasteLand TD (Turbo Diesel)
Публикувано24.02.04 14:04

az minalata godina s bivshata si Astra udarih na edno krystovishte spriala dvegodishna KIA s okolo 35km.A tia ot udara pyk udari golf2 koito beshe pred neia.Maliiiii taia KIA e sgynah otzad kato kashon.Na golfa beshe vdlybnata broniata i lamarinata pod neia.Ama KIA-ta beshe lom.Onia napravo shteshe da se razreve.A na toia fon Astrata beshe sys syvsem leko puknata bronia(edvam se vijda,daje sega si e s neia) schupeno stykloto na desnia far(nezasegnat reflektor, smenih posle samo stykloto), i prednia kapak ot diasnata strana beshe malko izkriven.KIA-jiata kato vidia Astrata che i niama nishto i shteshe da pripadne ot iad, ama i az ne biah mnogo na kef shtoto niamah pylno kasko, ta moite shteti si biaha za moia smetka(300lv).Ama biah gord de ot Astrata
Vyobshte Deutch si e DEUTCH

Автор lnjector (man)
Публикувано24.02.04 14:19

Basi kupona,ama dobre si minal de.

Само карам.

Тема Re: Golf III Vs. Mazda 626 (ПТП след срещата)нови [re: PassatGT]  
Авторw1 (Нерегистриран)
Публикувано24.02.04 14:55

@ PassatGT:

Сега ще се сетиш. Да вземем Маздата : 30 годишна 626-ца и "нова" 121-ца.
Та, при еднакъв силен удар, къде според теб са по-големи шансовете, да има по-малко контузии?

по-голяма=>повече място=>повече греди=>по-сигурно

Сравни си Passat-a и някое Polo!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.