|
|
|
Тема
|
Pi4ove q vishte v OPEL!XE XE XE
|
|
| Автор | Vanko (Нерегистриран) |
| Публикувано | 16.11.03 20:29 |
|
|
Mi nie tuka sme mnogo samotni we!!!!Nad nqkakvi 16 stranichki bistrim li bistim,ama q vishte bratchedite:)))))) 21 i nagore!!!!!Za vsekigo po neshto!!!! xexexexe
| |
|
Тема
|
Re: Pi4ove q vishte v OPEL!XE XE XE
[re: Vanko]
|
|
| Автор |
lnjector (man) |
| Публикувано | 16.11.03 20:52 |
|
|
Znam be ,te tam se pitat edin- drug,kak da izsipqt pepelnika .
Нищо не разбирам,само карам.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
lvo_Dinkov (реставратор) |
| Публикувано | 16.11.03 21:04 |
|
|
Предназначението на Интернет и на клубовете в частност, е обменяне и споделяне на информация, с която разполагаме. В УНСС ме учеха, че в 21- ви век информацията е с водеща сила. И ние, понеже се доверяваме на дебелите книги, обменяме информация в клуба. Спора от типа "марка Х е по- добра от марка У" е повече от тъп. Имам 19- годишен Опел, който не ме е оставял на пътя никога и съм фен на марката, но не твърдя, че ВАГ- овете са лоши машини, не е вярно просто, дори е 50% вероятно следващата ми кола да е Ауди, и въпреки това твърдя, че Опел са си доста издръжливи коли, но както всичко друго, няма съвършени неща.
Смятам, че е достатъчно, за да ме разбереш какво искам да ти кажа, останалото хората му казват възпитание.
Редактирано от lvo_Dinkov на 16.11.03 21:05.
| |
|
|
|
Az te razbiram ,vsi4ko e O'k.
Нищо не разбирам,само карам.
| |
|
Тема
|
[re: lvo_Dinkov]
|
|
| Автор | Vanko (Нерегистриран) |
| Публикувано | 16.11.03 21:28 |
|
|
Glei sq pich,az ne iskam da sporq s nikoi,prosto edni tvoi kolegi se zaqdoha che edva li ne OPEL E nai-nai-nai,men ako pitash loshi nqma!Imat + imat i - ,koit kakvot hvane.Az sam dostatachno prosveten v bolkite i na dvete,bachkam v magazin za avtochasti,i sa mi qsni vsichkite nemski koq kva stoka e.Krai na spora!!!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Stevek () |
| Публикувано | 16.11.03 21:37 |
|
|
Обяснението може и да е много просто.
Повечето хора използващи интернет са избрали (или им се е наложило) да карат Opel.
Преди форума на AUDI водеше ама сега нещо замря ...
| |
|
|
|
|