Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:05 13.11.25 
Автомобили
   >> VW
*Кратък преглед

Тема Тампона на карбурат..........нови  
Автормиk (Нерегистриран)
Публикувано14.10.03 17:48

Тампона на карбуратора ми явно е закъсан, щото като разбутам горе корпуса на въздушния филтър и засмуква от някъде малко въздух.....
Направих си преди време центровка и ме предупредиха, 4е ако се увеличи мястото на засмукване, ще се прецака и центровката....което си е логично...

Някой знае ли колко струва тампона, и ако реша да си го сменя сам, дали има някакви особености около монтажа му....
10х

Тема Re: Тампона на карбурат..........нови [re: миk]  
АвторMega (Нерегистриран)
Публикувано14.10.03 18:31

Аз съм сменял на старата кола и не беше скъп, но се сменяше гадно! Сега не мога да ти кажа цена, но беше поносимо.

Тема Re: Тампона на карбурат..........нови [re: Mega]  
Авторabv (Нерегистриран)
Публикувано14.10.03 19:29

Na moq GOLF se svalq karburatora s 3 vinta i sled tova tampona s 3 ili 4 vinta ne se se6am to4no.Lesno e.V morga mo go predlagaha za 10lv.no ne si go zimai ot morga ina4e ne znam to4nata mu cena.Moje i da ne e malko ama......pitai i tva e.

Тема Re: Тампона на карбурат..........нови [re: abv]  
АвторF5O (Нерегистриран)
Публикувано14.10.03 19:56

na golf 3 , tampona na injekciona , e 51 lv , v lubimoto VW servizche mi iskaha skromnite 300 ))))
i ti mojesh da si go smenish , )

Тема Re: Тампона на карбурат.......... [re: F5O]  
Автор Audimania (Judas)
Публикувано14.10.03 20:29

За моето Ауди е 38 лв. нов тампон, на голфа ако е 1.6 или 1.8 е там някъде цената, не се сменя трудно

Щом те влече

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.