Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:36 09.11.25 
Автомобили
   >> VW
*Кратък преглед

Тема Лампата на ABS светинови  
Авторvasko (Нерегистриран)
Публикувано02.06.03 09:02

Здравейте, имам следния проблем - от вчера не ми изгасва лампичката на ABS-a. Какво точно ще рече това - проблем само с ABS-а или и с цялата спирачна система. Мога ли да карам така известно време или трябва веднага да го ремонтирам? Благодаря

Тема Re: Лампата на ABS светинови [re: vasko]  
Автор Дизeлджия (непознат )
Публикувано02.06.03 10:15

Predi da se vturnesh po maistori napravi slednoto:
Kato dadesh kontakt se zaslushai dali se vkluchva pompata na ABS-a i sled tova spira. Ako ne vkljuchva proveri bushonite (bushona e samo za pompata!)
Proveri i pochisti datchicite za skorost na kolelata (svalqsh gumata i ot vatreshnata strana na diska, shte se orientirash po jicite)
Mojesh da idesh na diagnostika, da ti kajat kakva e tochnata greshka.

PS: Vapreki che lampata sveti v zavisimost ot greshkata ABS-a moje da produlji da raboti, ako ti spira normalno nqma problem:)
PS2: I pri men lampata ponqkoga ostavq da sveti, zashtoto mi prekasva datchika za skorostta na ednoto kolelo (po-skoro nqkude jicite na datchika), no ot marzel ne sam go opravil:)
PS3: Specialno za passat s po-rannite modeli ABS tova s lampata e nqkuv kusur deto sa go fix-nali po-kasno (neide is ruskite www go opisvaha tochno)

Тема Re: Лампата на ABS светинови [re: Дизeлджия]  
Авторvasko (Нерегистриран)
Публикувано02.06.03 11:25

Благодаря!

АвторZAHARY (Нерегистриран)
Публикувано04.06.03 14:48

Един приятел имаше същия проблем - оказа се, че ремъка на динамото му е за смяна и не зареждал хубаво и не стигал тока за ABS. Провери все пак.
Междудругото приятеля ми караше Seat Toledo, но принципно той е същия като Passat

Тема Спирачката си остава!!!нови [re: vasko]  
Автор |Kuku| ()
Публикувано04.06.03 15:19

Дори да не ти работи ABS-а трябва да имаш спирачка, чисто механична!!!

Провери си и спирачната течност, може течността да не е съвместима!!!

Fiat Bravo 2.0-20v

АвторBOBlNSAN (Нерегистриран)
Публикувано05.06.03 11:13

VIJ AZ IMASH SASHTIA PROBLEM IMAN GOLF 3 GTI SPRAH GO POSLE KATO ZAPALIH I MOITA LAMPA NE ISKASHE DA IZGASVA KAKTO I ABS MI NE RABOTESHE BIAH SILNO IZKORAN , OTIDOH NA EL TEHNIK, ONIA PIC SE GAZI 4ASI POLOVINA I NAKRAIA IZLEZNA 4E KABELA KOITO SVARZVA DA4IKA NA LAVOTO KOLELO S KOMPUTARA NA ABS SE E PREZAKAL, SMENIH GO I SE OPRAVI VSI4KO. MOJE DA TI E IZGORQL BUSHONA NA GLAVNOTO TABLO ZA ABS-A.

Тема Re: Лампата на ABS светинови [re: BOBlNSAN]  
Автор 4x4 (<>)
Публикувано05.06.03 14:21

Бушона е заедно със сервото така, че е лесно да се разбере.

Opel Vectra 2.0 4x4, ON-ROAD & VW Passat 1.8 PB

Тема Re: Лампата на ABS светинови [re: 4x4]  
АвторRed Jetta (Нерегистриран)
Публикувано06.06.03 15:14

ако разбираш малко от техника и се интересуваш сам да го правиш мога да ти изпратя схемата на АБС-а и точната методика за откриване на неизправности.
това обаче ще е след понеделник. остави ми адрес
ПС схемата е от книга-албум за Пасат

Тема Re: Лампата на ABS свети [re: Red Jetta]  
Автор 4x4 (<>)
Публикувано06.06.03 15:18

Изпрати ми я и на мен pls. jor@mail.bg

Opel Vectra 2.0 4x4, ON-ROAD & VW Passat 1.8 PB

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.