|
|
|
Тема
|
ABS na Passat 2.0i
|
|
| Автор | Asus (Нерегистриран) |
| Публикувано | 29.05.03 17:17 |
|
|
Zdravejte,
ima li takova neshto che pri niska skorost ABS-a ne se wkluchva da rechem do 50km/h?
Pedala na spirachkite mi se sruva malko twyrd i maj ne potywa kogato se zapali kolata, moje li da e swyrzano po niakakyv nachin s ABS-a?
| |
|
Тема
|
Re: ABS na Passat 2.0i
[re: Asus]
|
|
| Автор |
Дизeлджия (непознат
) |
| Публикувано | 30.05.03 09:49 |
|
|
Ako ne ti sveti lampata ma ABS-a raboti pri vsqkakva skorost:)
Ako sveti znachi kompjutara na ABS-a e nameril nqkva greshka i moje da e otsviril neshto:)
Normalno e pedala da e tvurd, tova e shtoto nalqganeto na masloto v spirachnata sistema
se postiga s elektricheska pompa, sashto ima i rezervoar za masloto v koito se poddurja nalqgane, sluchaino ako ti izcheznat tocite po kolata da mojesh da spresh normalno:)
| |
|
|
|
Abe ne znam za Pasat ama na golf IV ABS-a e vkluchen postoianno i pedala ne e tvart, a otnosno che kogato ti izgasne kolata da moje da spresh "normalno"... ne stava triabvat ti pone 3 choveka da natisnat pedala i oshte dvama da zavartiat kormiloto. Takache po-dobre varvi na maistor da ti proveri spirachnata pompa i servo-usilvatelia.
Koito ne me haresva, niama vkus, a koito me haresva ne me zaslujava!
| |
|
|
|
Tova koeto opisvash se othasq za normalna spirachna sistema. Pri ABS sistemite rolqta na servo usilvatelq se izpalnqva ot rezervoar za nalqgane, koito se pompa ot el. pompa. Tova deto go pishat e che toq rezervoar stigal za do 20 spiraniq! (mnoo me samnqva)
| |
|
|
|
|