Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:23 13.07.25 
Автомобили
   >> VW
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Защо колата не пали...нови  
Автор KR-16V (Бесния)
Публикувано04.10.02 21:26

сутрин. Значи колата ми е голф 2 16v gti когато е студена неще да пали....-всъщност тя запалва но не може да качи оборотите и изгасва. Чак след 3-4 палене се качват оборотите и всичко си тръгва както трябва. Има ли някой идея на какво може да се дължи това.- за информация ще ви кажа че колата е карана в Unitrade-X и след множество замервания ''майсторите'' на можаха да кажат на какво се дължи.

Нито ми се пее,
нито ми се смее,
а ми се живее.

Тема Re: Защо колата не пали...нови [re: KR-16V]  
Авторdj (Нерегистриран)
Публикувано05.10.02 03:33

Vkarai q v garaj tam e po-doplo

Тема Re: Защо колата не пали...нови [re: dj]  
Автор Nasti ()
Публикувано05.10.02 10:17

komputera se byrka zashtoto twoia motor e sys syshtia shiban datchik kato moq. Dawa danni za topyl motor i kolata puska bedna smes, klapata za dopylnitelnoto goriwo ne podawa i kolata kasne, az moita q palia i dyrja gaz ot 1400 do 2000rpm MAX poweche ebawa maikata na motora dokato e studen towa za okolo 30sec. Posle nqmam problemi. Remonta struwa okolo 200lw. w BOSCH service w Obelia. Slagat nqkakyw dopylnitelen datchik koito go ima na starite motori. Posle nqmash problemi. Mislq da q remontiram i az skoro

My Crazy Red Arrow!!!

Тема Re: И на мен така...нови [re: Nasti]  
Автор KR-16V (Бесния)
Публикувано05.10.02 10:38

ми казаха. Но незнаех какво точно е. Мерси.

Нито ми се пее,
нито ми се смее,
а ми се живее.

Тема Re: И на мен така...нови [re: KR-16V]  
Автор Nasti ()
Публикувано06.10.02 00:56

aaaaa za nishto... mene mi pisna na kura weche i sega shte q naprawia...shte ti pisha kolko tochno izliza i dali ima smisal ili shte si gi karame taka

My Crazy Red Arrow!!!

Тема emi i na meneнови [re: Nasti]  
Автор W r a n g l e r™ (off-road)
Публикувано08.10.02 05:23

mi stava absolutno sushtoto, ama bil dal 200kinta za neshto drugo....

Аз пилотирам Golf II GTi!

Тема Re: emi i na meneнови [re: W r a n g l e r™]  
Автор Nasti ()
Публикувано08.10.02 10:09

az dawam za wsichko. Moita kola sym reshil da byde w tehnichesko systoqnie blizko do zawodskoto

My Crazy Red Arrow!!!

Тема po taq logikaнови [re: Nasti]  
Автор W r a n g l e r™ (off-road)
Публикувано14.10.02 05:20

i portfeilut shte ti e mnogo blizo do zavodkskoto!

Аз пилотирам Golf II GTi!

Тема Re: po taq logikaнови [re: W r a n g l e r™]  
Автор Nasti ()
Публикувано14.10.02 09:51

nqma strashno be. Az postepenno. Inache na wednuj ako go prawia posle shte trqbwa da izplashtam ipoteka

My Crazy Red Arrow!!!

Тема Re: Защо колата не пали...нови [re: KR-16V]  
АвторValvolin (Нерегистриран)
Публикувано15.10.02 03:14

bratle golfa e slojno ne6to .....
Zna4i...ako pali6 na studeno (4 c do-10 c)kato zil v bukvalnia smisal zna4i problema ti e edin (moi biv6)kakto ve4e ti spomenaha "skapania dat4ik" za temperaturata na motora kam kompiutara-Tova obiknovenno e glavnia vinovnik,stiga da go ima pri teb razbirase.
Ta ako ima6 zna4i na perpendikuliarniana na bloka voden vhod(edno takova plastmasovo po sredata na motora do kapaka na glavata sdat4ici)ne edin a dva dat4ika edin do drug zna4i tozi vatre6nia go svali biy mu edin 6ut idi kupi si nov sloji si go i zabravia6 za problema i to samo za okolo 5-8 leva
Tva e dano problema ti da e tozi ako ne neznzm......

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.