|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Грижи за Корадо
|
|
Автор | AAA (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.10.02 20:48 |
|
Здравейте, ето и моята мъка...
карам Корадо G60 от няколко месеца и съм доволен, но годините си играят ролята и подръжката трябва да е по-старателна. От няколко дни нещо в съединителя ме смущава...приятели механици бол, но както е приказката и мен ме е малко страх от приятели. Та така, какви грижи полагате са колите си как е устроено турбото на тези коли - някои говорят зя смяна на ремъци на турбото други им се смеят, а аз където не съм специалист чуствам, че ще се побъркам...това е общо взето. Конкретно въпросите са - къде си правите колите и какви грижи се полагат за колата.
Благодаря за търпението и отговорите
| |
Тема
|
Re: Грижи за Корадо
[re: AAA]
|
|
Автор |
CORRADO_16V (нерегистриран) |
Публикувано | 02.10.02 09:18 |
|
аз си оправям корадото - според зависи ...
по сложните неща задължително в юнитрейд а по елементарните при мой майстори ...
това с турбото е най-кофти момента при G60-ките и незнам какво да ти кажа ... ако ти е тръгнало да се разваля - няма оправия ... трябва да си вземеш нов суперчарджер - "турбо".
иначе ремъка трябва да се проверява и да се сменя редовно - не са те подвели тез дето са ти казали ...
погледни си и вътре в входящата тръба на суперчарджера - ако е омаслена ... духалкатат ти е на път да здаде багажа и ще ти струва бая парички (около 1500 марки мисля) ... също виж дали издава странни шумове "турбото" ти
аз умишлено си търсех VR6 или 2.0 16V корадо за да си нямам проблеми ...
тук в дира само аз съм с корадо май ... кво ще кажеш да се видим да ти вида G60-ката а ти да видиш мойто ... примерно на срещата дет ще правим този уикенд??
за подръжката регулярните неща ... смяна на маслото навреме ... нови филтри, нови ремъци ... свещи ... и т.н.
'94 VW Corrado 2000 16VРедактирано от CORRADO_16V на 02.10.02 09:25.
| |
Тема
|
[re: CORRADO_16V]
|
|
Автор | M (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.10.02 09:49 |
|
Corrado_16v, ti spirash li okolo NDK?
predi niakolko dni minavaiki ot tam vidiah lilavo Corrado, s zatameni stopove, bez 4ista4ka, djantite mi zaprili4aha na BBS, samo 4e go vidiah strani4o (izlizaiki ot edna uli4ka i nevidiah mnogo detaili, nito pak dali e 16V ili nekvo drugo
| |
Тема
|
[re: M]
|
|
Автор |
CORRADO_16V (нерегистриран) |
Публикувано | 02.10.02 09:53 |
|
моето е да 
'94 VW Corrado 2000 16V
| |
|
C2013BP - prez den go wijdam tam!
My Crazy Red Arrow!!!
| |
|
там живея :)
'94 VW Corrado 2000 16V
| |
|
Supercharger = Kompressor ..
G60 e kompressor, ne e turbo
WWell BE COOL
| |
|
знам ... g-lager - суперчарджер ... ама за да ме разбират (понеже всички му викат турбо) и аз използвах тази дума :))
'94 VW Corrado 2000 16V
| |
|
Е, на изловиха те! и аз те видях тия дни много лъскавко изглежда, определено 
@>-'-,-'—
| |
Тема
|
[re: CORRADO_16V]
|
|
Автор | AAA (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.10.02 22:33 |
|
Да, би било хубаво да се срещнем, но не знам дали ще мога да отида на срещата. майлът ми е hkirilov@yahoo.com. Пиши ми ако имаш време там за срещата - кога и къде защото тук е много бавно.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|