Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:27 17.07.25 
Автомобили
   >> VW
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Tamnite stakla  
Авторredair (Нерегистриран)
Публикувано14.08.02 12:01

Kajete si mnenieto za tiah - haresvate li gi
koi si e pravil .... kak stava problemi s postavianeto , preporaki... i tn
10x

Тема Re: Tamnite staklaнови [re: redair]  
Автор Cherepaha ()
Публикувано14.08.02 12:32

За мен са пълна селения. Дано не съм обидил някой.

Тема Re: Tamnite staklaнови [re: Cherepaha]  
Автор Myyy (познат)
Публикувано14.08.02 13:08

За мен също, освен това ми пречат да виждам като хората, грозно е, пред мен като има някой такъв не виждам какво става пред него и не ми е ясно какъв им е изобщо смисъла.

Автор Eva* (и пак тя)
Публикувано14.08.02 13:49

можеш да си лепнеш фолио. колкото да ти мине мерака за няколко месеца. поразходи се по пътищата така известно време и сам прецени, колко е супер или не. не ми се сърди за отговора.
ама, нещо покрай тъмното ни мутренско време или заради отвратителния външен вид на колите съм съгласна с колегите.
ако е наложително за врати на бус или нещо от този сорт - може.

виж ако е фарбично, някак ефекта е друг и е дори елегантно, щото си се връзва някак с дизайна на самата кола.

Тема za tamnite stakla!!нови [re: Cherepaha]  
Автор Zmiata_ (ssss)
Публикувано14.08.02 19:35

az sam za
- praviat kolata dosta po dobre izglejdashta - a i hich ne e "mutrensko" - tova kolata da izglejda dobre.
az sam estet i obicham "natochenite" koli -
abe kato e garga da e roshava

Тема Re: Tamnite staklaнови [re: Eva*]  
Авторredair (Нерегистриран)
Публикувано14.08.02 23:49

Зялата работа е в това, че с фолиото пробвах и не се получи качественно, мен ме дразнат и най - малките балончета, които остават. За съжаление не мога да намеря къде тонират стъкла. Много хора го правят с фолио на коли, които не утива и е напрво смешно, (а за това да виждаш през колата отпред, което междодругото е един от доводите и на закона) е глупаво защото като караш пред ТИР примерно, какво точно виждаш ????
на моята кола и утива със сигурност ( тъмно син пасат комби ) ама маи ниамам достатъчно мерви за фолиото....

Тема Re: za tamnite stakla!!нови [re: Zmiata_]  
Автор rabit ()
Публикувано15.08.02 03:25

абе ако ще давам пари за колата предпочитам да е за по-висока сигурност по-доброто и техническо състояние повече комфорт - такива работи
пари време и усилия за "наточване"? - не съм фен

Автор Myyy (познат)
Публикувано15.08.02 10:16

Не виждам кое му е глупавото да виждаш колите отпред, те хората за тая цел и трети стоп слагат. ПОкарай малко по магистрала в зап. Европа, да попаднеш внезапно в задръстване и както си държиш 140 примерно, да видиш, че тия пред теб са вече спрели и ще те питам. А ти колко често караш зад ТИР, в сравнение зад други коли?

Тема Re: Tamnite staklaнови [re: Myyy]  
Автор Nasti ()
Публикувано15.08.02 10:32

Az tiq dni shte si prawia na Audi-to wsichkite stakla cherni. Kato se widim na sreshta shte kajete dali wi hareswa kak izglejda i dali go prawiat kachestweno. Mislq na zadnite stranichni stakla da e na 100% a na prednite stranichni i na zadnoto da e na 65%... stawa mnogo udarno. Sega w ofisa na edin Mercedes Vito, indigo sin gi naprawiha. E stawa No.1 Wie goworete kwoto iskate

S Cars - Crazy Cars!!!

Тема Това е като късите полинови [re: Nasti]  
АвторKostadin (Нерегистриран)
Публикувано15.08.02 11:44

Не на всеки ходят.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.