|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Tamnite stakla
|
|
Автор | redair (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.08.02 12:01 |
|
Kajete si mnenieto za tiah - haresvate li gi
koi si e pravil .... kak stava problemi s postavianeto , preporaki... i tn
10x
| |
|
За мен са пълна селения. Дано не съм обидил някой. 
| |
Тема
|
Re: Tamnite stakla
[re: Cherepaha]
|
|
Автор |
Myyy (познат) |
Публикувано | 14.08.02 13:08 |
|
За мен също, освен това ми пречат да виждам като хората, грозно е, пред мен като има някой такъв не виждам какво става пред него и не ми е ясно какъв им е изобщо смисъла.
| |
Тема
|
[re: redair]
|
|
Автор |
Eva* (и пак тя) |
Публикувано | 14.08.02 13:49 |
|
можеш да си лепнеш фолио. колкото да ти мине мерака за няколко месеца. поразходи се по пътищата така известно време и сам прецени, колко е супер или не. не ми се сърди за отговора.
ама, нещо покрай тъмното ни мутренско време или заради отвратителния външен вид на колите съм съгласна с колегите.
ако е наложително за врати на бус или нещо от този сорт - може.
виж ако е фарбично, някак ефекта е друг и е дори елегантно, щото си се връзва някак с дизайна на самата кола.
| |
|
az sam za
- praviat kolata dosta po dobre izglejdashta - a i hich ne e "mutrensko" - tova kolata da izglejda dobre.
az sam estet i obicham "natochenite" koli -
abe kato e garga da e roshava
| |
Тема
|
[re: Eva*]
|
|
Автор | redair (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.08.02 23:49 |
|
Зялата работа е в това, че с фолиото пробвах и не се получи качественно, мен ме дразнат и най - малките балончета, които остават. За съжаление не мога да намеря къде тонират стъкла. Много хора го правят с фолио на коли, които не утива и е напрво смешно, (а за това да виждаш през колата отпред, което междодругото е един от доводите и на закона) е глупаво защото като караш пред ТИР примерно, какво точно виждаш ????
на моята кола и утива със сигурност ( тъмно син пасат комби ) ама маи ниамам достатъчно мерви за фолиото....
| |
Тема
|
Re: za tamnite stakla!!
[re: Zmiata_]
|
|
Автор |
rabit () |
Публикувано | 15.08.02 03:25 |
|
абе ако ще давам пари за колата предпочитам да е за по-висока сигурност по-доброто и техническо състояние повече комфорт - такива работи
пари време и усилия за "наточване"? - не съм фен
| |
Тема
|
[re: redair]
|
|
Автор |
Myyy (познат) |
Публикувано | 15.08.02 10:16 |
|
Не виждам кое му е глупавото да виждаш колите отпред, те хората за тая цел и трети стоп слагат. ПОкарай малко по магистрала в зап. Европа, да попаднеш внезапно в задръстване и както си държиш 140 примерно, да видиш, че тия пред теб са вече спрели и ще те питам. А ти колко често караш зад ТИР, в сравнение зад други коли?
| |
Тема
|
[re: Myyy]
|
|
Автор |
Nasti () |
Публикувано | 15.08.02 10:32 |
|
Az tiq dni shte si prawia na Audi-to wsichkite stakla cherni. Kato se widim na sreshta shte kajete dali wi hareswa kak izglejda i dali go prawiat kachestweno. Mislq na zadnite stranichni stakla da e na 100% a na prednite stranichni i na zadnoto da e na 65%... stawa mnogo udarno. Sega w ofisa na edin Mercedes Vito, indigo sin gi naprawiha. E stawa No.1 Wie goworete kwoto iskate     
S Cars - Crazy Cars!!!
| |
Тема
|
Това е като късите поли
[re: Nasti]
|
|
Автор | Kostadin (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.08.02 11:44 |
|
Не на всеки ходят.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|