Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:55 14.07.25 
Автомобили
   >> VW
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Мразя си колата.нови  
Автор Cherepaha ()
Публикувано23.07.02 12:58

Вчера ми откраднаха касетофона за втори път за 6 месеца. Майка им деееба наркоманска. В момента си имам грозна дупка със стърчащи жици и два панела Kenwood в къщи. Падни ми врътката за вентилатора на парното и не мога да я намеря. Мръсна е вътре и вън колкото си иска. На пода имам 10 см дупка. Започнала е да ръждясва. Абе напълно е обезчестена и немага да я гледам вече .

Тема Re: Мразя си колата.нови [re: Cherepaha]  
Автор ADH-Honda (Honda-Maniac)
Публикувано23.07.02 14:17

Kakwo 4aka6 - stegniq de ! Po cel den zad PC-to - sama nema da se izmie !

Тема Re: Мразя си колата.нови [re: ADH-Honda]  
Автор CORRADO_16V (нерегистриран)
Публикувано23.07.02 14:23

колкот повече я мразиш толкова повече ще се раздрънква и ще ти прави мизерии ...

колата е като жената ... треа да я обичаш, да я харесваш ... да се грижиш за нея и няма да имаш проблеми ...

мене също ми краднаха касетофона ... сега съм си сложил черно капаче и не ми дреме ... няма кво да краднат вече ...

'94 VW Corrado 2000 16V

Тема Re: Мразя си колата.нови [re: Cherepaha]  
Автор Ascona83 (бедствие !!!)
Публикувано23.07.02 14:22

Е добре ти нищо не каза 10 см дупка, паднала ти врътката за парното уууу да ти имам проблемите бе колега
Аз кво да кажа като мойта цялата е на дупки от ръжда, мани това ми в скоро време може аз да изпадна от нея ти си се затюхкал тука за копче за вентилатора че било паднало
Ти нали си още вътре кфо се нервиш на място?

Наведи главата защото прелитам ниско с асконата !!!

Тема Re: Мразя си колата. [re: CORRADO_16V]  
Публикувано23.07.02 14:26

Обичам я като жената, глезя я като жената, харесвам я като жената даже и касетофон си има нищо че само радиото работи, обаче искам да ми поясниш що като е като жената не ми пуска като жената бе?
А и жената ме вози(от масата до леглото) като се напия

Тема Re: Мразя си колата.нови [re: Ascona83]  
Автор CORRADO_16V (нерегистриран)
Публикувано23.07.02 14:29

а?!??!!!? как да не ти пуска бе?!?!!? кога ти е отказала, като си искал да и го вкараш в ауспуха?

'94 VW Corrado 2000 16V

Автор ADH-Honda (Honda-Maniac)
Публикувано23.07.02 14:30

...a ti poiskal li si si ?!

Te twa ostawa - samo takiwa izwratenii na sa praweni - s kola !

Тема Re: Мразя си колата.нови [re: CORRADO_16V]  
Публикувано23.07.02 14:32

Ми ела ти го вкарай ако можеш моя е закривен надоло и едвам главичката му влаза!!! Няма шега няма измама, да не говорим че е много вероятно някоя ръжда да прихванеш ако го мушнеш без да вземеш предпазни мерки

Тема Re: Мразя си колата.нови [re: CORRADO_16V]  
Автор Cherepaha ()
Публикувано23.07.02 14:40

Я кажи за черното капече? Откъде го изнамери?

Автор Cherepaha ()
Публикувано23.07.02 14:47

Верно е, че са бели кахъри и могат да се оправят. Ама е обезчестена и нея обичам вече. Не ми е кеф да се занимавам с нея. А пък като видя двата панела в къщи ми се присира. Ква да ги правя? Ако някой си е затрил панела на касетофона ако е моя модел, мога да му подаря ....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.