|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
S kolko km/h si karate Golf-ovete po magistrala?
|
|
Автор |
Cherepaha () |
Публикувано | 07.05.02 10:19 |
|
Kefia se na VW-to. Purpori super. Bairite sa mu liubimi. Patuvah kato besen iz pushtinaka na Stara Planina, prohoda Troyan-Karnare i tn. Veche niama taini za mene taya planina. To ne biaha bairi i daje off-road po niakakvo cherno putche nad propast. Viarno e, che si zapalih nakladkite, ama az sum si vinoven, che spuskah samo na spirachki. Ta sega sum s dvoino zakaleni diskove . A i na magistralata pokarah izvestno vreme sus 140 km/h da vidia dali niama da se razpadne Golfa v znak na protest i vze, che ne se razpadna .
S kolko km/h si karate Golf-ovete po magistrala, bez da se pritesniavate, che shte se razpadnat? Men me e strah da karam sus 140 taya stara kola vupreki, che niama problemi , vurvi si. Ama moje da ima i kamikadzeta v kluba :))
| |
Тема
|
Re: S kolko km/h si karate Golf-ovete po magistrala?
[re: Cherepaha]
|
|
Автор |
StefanM (непознат) |
Публикувано | 07.05.02 10:32 |
|
А какъв е Голфа? Години, кубатура, километри.
Колега караше Голф - 1.8 карбуратор, 86-та, на около 150 хил. с над 160 км/ч
| |
Тема
|
|
|
Автор |
orlin (непознат) |
Публикувано | 07.05.02 10:34 |
|
golf 2 1.6 85 година
стигал съм до 170 на магистралата но само за проба (без попътен вятър и без нанадолнище:)
обикновено карам със 130 -140 на магистралата рядко стигам до 150
| |
Тема
|
[re: StefanM]
|
|
Автор |
Cherepaha () |
Публикувано | 07.05.02 10:49 |
|
Golf II 86'g 1.6 benzin na 220 000 km
Редактирано от Cherepaha на 07.05.02 10:50.
| |
Тема
|
[re: orlin]
|
|
Автор | alabama (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.05.02 11:19 |
|
Golf II 90g. 1.8 si gi pravi 180 i si gi poddurja bez nikakvi griji :)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Vento (VW маниак) |
Публикувано | 07.05.02 12:16 |
|
Преди 4-5г. имах Голф 2 1,6Д '86г. и съм го карал със 170км/ч на километраж в Германия (повече не можеше да вдигне) и със 150-155 в БГ (пак не можеше повече, защото нафтата е доста по-гадна от тази В Германия). НО ти гарантирам, че високите скорости и високите обороти са мор за дизела. НИКОЙ не можеше да ме изпревари!!! Не защото карах толкова бързо, а защото отзад беше една димна завеса...
После имах Голф 2 1,6Б '87г. - оня германец не знам какво беше правил по колата, но вървеше над 190 км/ч на километраж (за повече ме беше страх, че е много нестабилна). Но гореше като Порше... Карах го 160-170км/ч по магистралите...
Имах и Джета 1,6 '90г. на газ - бях я направил да върви 190 на газ (на километраж), защото не ми пукаше колко гори! Карах я със 140-160 по магистралата.
Сега карам Венто 1,8 моно '93г. и ако не бързам - 110-120км/ч по магистралата, защото е страшно икономично (5,7-6,0л/100км), а и е безопасно. Ако бързам - 150-160км/ч, но рядко се случва. Не съм засичал колко гори на тази скорост, но предполагам 8-9л/100км.
Тъкмо си мислих, че съм почнал да улягам и да карам нормално и оня ден ми хакха акт, че съм минал със 120км/ч покрай радара и той паднал... В центъра на Пловдив. Ама май днес ще ми го оправят, че съм "наше момче"...
Съветвам те да караш между 110-130км/ч на магистралата - хем не е бавно, хем малко гори, хем не ни е супер магистралата, та да се гонят по-високи скорости...
Volkswagen е моят автомобил!
| |
Тема
|
|
|
Автор | M (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.05.02 12:53 |
|
Scirocco '87 1.8i
nai-dobre si e 100-120 - nai-ikonomi4no, sravnitelno bezopastno, i ne e bavno!
ako tarsi 4owek silni useshtania.. da natiska! az kato razmina niakoi s > 170 i ma fashta shubeto.. kolata mi e bez servo, upravlenieto e tvarde direktno i vsiaka edna neravnost na platnoto se useshta i to dobre :(
skoro pravih izpalnenia i na 5-ta predavka na 6000rpm 190 (na kilometraj) dokato razvivah do 6000rpm napravih 4-5 razminavania i sled poslednoto samo 4akah strelkata da stigne 6000 4e da pusna gazta (dosta strashni4ko si e , pone za mene).
| |
Тема
|
|
|
Автор | idefix (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.05.02 13:05 |
|
abe moito ne e golf .. ama na 5-ta predawka s 5000rpm ... na moq pokazwashe 67km/h :))) ama e malko razwalen :))))
rgdz
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Zmiata_ (ssss) |
Публикувано | 07.05.02 14:05 |
|
180 gi darji bez problemi - pri 190 stava nestabilen
Golf2-ka -1.8 GTI
| |
Тема
|
[re: Vento]
|
|
Автор |
Caмo Дизeл (член-кореспонд.) |
Публикувано | 07.05.02 14:24 |
|
А на Голфа ти е била подпряна обратната нафта, много добре им се отрязява на мощността, но пък стават като разярени октоподи отзад и харчат повече
Иначе за дизелите от време на време е добре да се "продухват" на по-високи обороти. Без майтап. Особено ако се карат често градско и стоят дълго на празен ход. Аз също гледам да не вдигам на Сиерата над 3000 оборота, щото върви много добре така, ама от време на време я сритвам и тогава стига до 170 км/ч (по километраж, ама е точен) с малко попътен вятър
Само Дизел
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|