|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
Тоя клуб заспа...
|
|
Автор |
hoodoo () |
Публикувано | 21.05.04 08:09 |
|
От събота
нито гък...
А огледалцето
до устата му
не се запотява...
Приемете като изкуствено дишане...
| |
|
еми ще заспи защото ние от враца.нет и колегите от враца.ком престанахме да се караме тук :) ахахахахах :)
| |
Тема
|
Re: Тоя клуб заспа...
[re: vratzaNET]
|
|
Автор | vratza.fuck (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.05.04 20:41 |
|
Abe pich ti si mnogo tup be...
Eba ti choveka:) kakvo moje da se kaje tolkova vav vratza???
i stiga tolkova s tia neshta za .com-ove, net-i, org-i i drugi...
| |
Тема
|
[re: vratza.fuck]
|
|
Автор | DUST (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.06.04 23:27 |
|
Приятелю, много неща могат да се кажат и коментират за Враца. Това го доказва този форум, който съществува повече от 3 години. Това, че временно не е имало нови теми, не значи, че форума ще спре да съществува. Той все още е на 8-мо място по популярност от градските форуми на дир.бг
| |
Тема
|
Re: obyasnenie
[re: Dr.Mag.SPlN]
|
|
Публикувано | 12.07.04 14:07 |
|
Интересно ми е какво ще промениш, ако станеш модератор. Надали ще привлечеш някой тук. Дори ще навредиш на форума, с глупостите ти за ЦСКА, Левски и не знам си какви там софииски отрепки. Това е форум на град Враца, разбери го най-после!!!
| |
Тема
|
Re: obyasnenie
[re: DUST]
|
|
Автор | Dr.Mag.SPlN (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.07.04 19:20 |
|
ti dobre li si?da ne misli6 4e shte mesham VRATZA s CSKA ili gowedata
be bate...twa s CSKA i poduene e samo zabawlene nui6to drugo!!!
| |
Тема
|
[re: hoodoo]
|
|
Автор |
dve_sledi (много важно) |
Публикувано | 12.07.04 23:36 |
|
С усмивка и балгодарност приемаме твоята загриженост.От доста време не бях влизала тук и за съжаление нищо хубаво не видях.Като изключим възторжените постинги на Дъсти,даже честна дума,липсват ми и малките симпатични скандалчета между момчетата от враца сити и враца ком.Е,лято е все пак-народа почива,ще видим през есента как ще е.
Дори да си на верен път,ако просто седнеш на пътя ще те прегазят.Редактирано от dve_sledi на 12.07.04 23:37.
| |
Тема
|
[re: dve_sledi]
|
|
Публикувано | 13.07.04 18:39 |
|
Форума ще се оживи, сигурен съм. Бих те призовал и теб да пуснеш някои интересни темички тук. Нещо което те вълнува и ти е направило скоро впечатление. Ще се радвам да си побъбрим, а съм сигурен, че и други форумци ще се включат.
До скоро!!!
| |
|
Наистина ли ти липсват :)
Бяха хубави времена, но сега си имаме по сериозни задължения :) Например да си развиваме проектите
Ти не казваш какво мислиш за новия дизайн и функции на Виртуална Враца
| |
Тема
|
[re: DUST]
|
|
Автор |
dve_sledi (много важно) |
Публикувано | 14.07.04 09:39 |
|
Бих пуснала,но за съжаление в момента темата,която е на първо място в новините хич не ми се обсъжда.Става дума за екзекуцията на единия от българските шофьори.Не ми се обсъждат такива неща,писна ми от гадости напоследък...Ако се сетя за нещо по-свежарско,може да драсна някой ред/преди да замина на море/
Дори да си на верен път,ако просто седнеш на пътя ще те прегазят.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|