Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:38 02.11.25 
Автомобили
   >> Volvo
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема ВАЖНО: САЙТ И ФОРУМ!нови  
Автор someone.bg (S40 1.8 '98)
Публикувано17.01.06 20:11

Форумът на клуба е завършен. Сайта ще е готов в близките няколко дни. В момента хостинга е осигурен от Пламен (xamlet), домейна е регистриран за една година. Ако има добра посещаемост няма пречки сайта да не просъществува дълго. Машината, на която се хоства сайта е колокирана в USA, затова моля всеки да каже как е скоростта на отваряне/браузване из форума. Няма ограничения по място и трафик следователно ще можем да обменяме софтуер през фтп. За целта ще бъде създадена система за идентификация, така че няма да може всеки да има достъп до ресурсите. Ще бъде от полза ако всеки каже дали е доволен или не. За да пишете във клуба е нужно да сте регистрирани. Регистрацията отнема по-малко от минута и ще получите доста възможни опции като регистриран потребител.

Започнете да го ползвате за да можете до неделя да натрупате въпроси и когато се появя да ги обсъдим. На сайта ще има обявяване на конкурси за банери, лого и др. както и стикер на клуба.

Моля модераторите тук да сложат една тема с линк към форума/сайта

и да напишат, че клуба се мести там. Модераторите тук, ще имат същите права там. Не става въпрос за друго освен всичко да бъде по-удобно за нас. Когато се регистрират нека ми пратят ЛС за да се доуточним, ако имат други идеи и предложения могат да се свържат с мен чрез ICQ.

---------------------------------------------

Почетен член на HPI (Home Pirate Industry).

Тема Re: ВАЖНО: САЙТ И ФОРУМ! [re: someone.bg]  
Автор Ace of Spades (Volvo 440 TDi)
Публикувано17.01.06 19:00

реших да напиша нещо тук за да стои тази тема горе... все пак е важна. Ако може някой от модераторите да я закове....

Don't tell me there's no hope at all
Together we stand, divided we fall

Тема Re: ВАЖНО: САЙТ И ФОРУМ!нови [re: Ace of Spades]  
Автор Kespanok 46O ()
Публикувано17.01.06 19:25

Просто ЕВАЛА

Technics Harman/Kardon Pioneer

Тема Re: ВАЖНО: САЙТ И ФОРУМ!нови [re: Kespanok 46O]  
Публикувано17.01.06 20:11

Евала на Пламен (xamlet) за това, че се ангажира със задачката. Започнете да пишете там за да не се раздвояват хората.

Тема Re: ВАЖНО: САЙТ И ФОРУМ!нови [re: someone.bg]  
Автор anton94O ()
Публикувано17.01.06 21:00

Чудесен е, от утре ще пиша само в него.

Автор xaджи ДoнчoМодератор (мераклия)
Публикувано18.01.06 10:06

Първо, май не зацепих, кой и кога е решил, че форума се мести само там.
Аз лично предпочитам да си вися тук, от гледна точка, че не ми е необходим специален форум за Волво, като минавам през клубовете на дир.бг, поглеждам и тук. Така че гледам на новия форум като на нещо ново, а не като на заместник на този. Хубаво, има нужда от нещо такова, но съм твърдо против да се твърди, че всички се местим там. Мене никой не ме е питал и уведомил.

Второ, разгледах правилата на форума, приличат ми повече на армейски устав, отколкото на форумни правила. Описани са някакви норми на поведение в нет-а, но със заповеден характер, което леко противоречи на моите принципи. НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА МИ ЗАПОВЯДВА КАК ДА СЕ ДЪРЖА!!! Мисля, че културното поведение е личен избор и не може да бъде налагано с правила, забрани, наказания и т.н. Оправдавам намесата на модератора единствено когато се стига до лична обида към друг човек, до което не се е стигало никога в този форум. Имало е случаи само да направя забележка, когато спора се разгорещи излишно и е зациклил без нови аргументи.
Второто автоматично ме изключва като участник в този форум.

А иначе - начинанието е добро, пожелавам му успех.

Я обнимаю батарею.
Хочу тепла, хочу тепла.
Хочу чтоб эта батарея,
Меня как баба обняла.

Тема Re: ВАЖНО: САЙТ И ФОРУМ!нови [re: xaджи Дoнчo]  
Публикувано18.01.06 10:30

Целта на правилата са за да грантират приятен престой във форума. Ако се регистрираш ще ти дам правата, които имаш и тук. Ако искаш напиши нови правила, стига клубарите да са съгласни с тях. Според мен не е нормално всички марки да имат свои клубове и сайтове а само нашата да няма. Пък и там е по-удобно от тук. Понякога този месидж борд на дир-а се бъгва много жестоко и не може да се пускат мнения (пише, че не може да се свърже с sql db). Даже и читави аватари немогат да се сложат. Според мен обаче не е редно да се делим и по-добре да се реши къде да се стои - тук или в новия сайт. Ако сме всички на куп ще си помагаме повече - да не забравяме, че това е целта!

Автор xaджи ДoнчoМодератор (мераклия)
Публикувано18.01.06 11:32

Поне според мен, разумните хора нямат нужда от правила. А в този форум, доколкото съм забелязал, всички проявяват здрав разум. Против съм налагането на правила, не съм против тяхното спазване. Всичко може да бъде сведено до едно единствено изречение - "Уважавайте личността и мнението на другите."

После ще продължим, че сега имам работа.

Я обнимаю батарею.
Хочу тепла, хочу тепла.
Хочу чтоб эта батарея,
Меня как баба обняла.

Публикувано18.01.06 11:44

ОК. Приятна работа. Сега ще махна правилата и ако искаш - драсни едно изречение там. Можеш да ме намериш по ICQ за да се доразберем - да не спамим тук.

Автор Ace of Spades (Volvo 440 TDi)
Публикувано18.01.06 12:21

Напълно съм съгласен с хаджи Дончо относно правилата. Когато ги прочетох меко казано се стреснах...
А относно двата форума... хубаво е да сме заедно. Все пак тук ни е събрала една идея - да си помагаме.

"заедно ние ставаме,
разделени - падаме"
както пише по-долу със сините букви

На мен лично новия форум много ми допадна... дава мого възможности и мисля че на всички ще ни е много полезен

Don't tell me there's no hope at all
Together we stand, divided we fall

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.