|
Тема
|
Питане за 745-945
|
|
Автор | Kънчo (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.01.06 11:29 |
|
Здравейте,
Имам питане за комбитата при тези модели, както и респективно 765 и 965 - всички ли са с две допълнителни седалки отзад - в багажника или само някой - става въпрос за регистрация на фирма - а там искат 6+1 или 7+1, видях няколко обяви из Германия на такива със 7 места.
Трябва ли да е регистрирана от предния собственик като 7 местна или тук като си я внеса мога да я регистрирам в КАТ като 7 местна ?
| |
Тема
|
Re: Питане за 745-945
[re: Kънчo]
|
|
Автор |
Moxy_78O (Попай моряка) |
Публикувано | 08.01.06 11:52 |
|
Седалките в багажника са допълнителна екстра. Като купувах моето 945, си търсех точно такова със 7 места, ама не намерих на приемлива (за мен) цена. Иначе в митническата декларация, с която изнасяш колата от Германия пише колко местна е, пише го и във временния регистационен талон, който върви с червените номера. Тук в България колата се регистрира така, както е написано в декларацията. Но сигурно има начин да се пререгистрира или направо още в началото да се регистрира, като 7-местна, но не знам как. Иначе съм мераклия, да си намеря такава седалка от някоя морга и да проверя в КАТ, как стават нещата с пререгистрацията. Те конзолките, на които се монтира въпросната седалка в багажника си стоят, така че не е нужно нищо да се преправя, стига да може в България да се намери такова нещо.
| |
Тема
|
Re: Питане за 745-945
[re: Kънчo]
|
|
Автор | aмaтйopa (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.01.06 22:53 |
|
Преди да отидеш на пререгистрация в КАТ е необходимо да оборудваш колата със седалки и да минеш през изпитвателната лаборатория ТЕХНОТЕСТ - оттам ти дават протокол, че колата вече е 6+1 места. От къде можеш да си набавиш седалки незнам - може би ако отидеш в Технотест те ще те ориентират. Намира се по стария път за летището, като идваш от Дружба след моста в дясно на около 300 метра/на гърба на Шенкер/.
Впрочем - почти всички вносители на нови автомобили си монтират седалки собствено производство - така че явно има производители в България.
| |
|
|
|
|