|
|
|
Тема
|
Трудно се избира тези дни кола
|
|
| Автор |
MichaelLeRoi (ShadowMan) |
| Публикувано | 30.12.05 17:29 |
|
|
Става дума за втора ръка. Днес с двама колеги обиколихме няколко автосалона около Пловдив, единия си търсеше кола до 5500. Гледам, че коли те от преди 3-4 години са си същи, автопарка остарява и новото е малко. Абе с повечко пари си е друга работа. Спря се на един Форд Мондео 1,8 16v (комби), Ланча Дедра 1,8 и накрай най му хареса едно Венто... ама мъка е да избираш коли. Аз обаче си харесах едно бяло 940 2,5 TDI 90-та година, даваха го за 5000, на външен вид изглеждаше добре (някой бе писал, че търси подобно). Мисля, могат да свалят от цената щото амортисьорите си бяха заминали, колата бе като лодка, за предницата имам предвид. Карана е тук.
| |
|
|
|
съгласен съм че трудно можеш да си избереш кола.... аз лично обиколих поне 15-20 автосалона (аз им викам автоморги) тъкмо си харесам някоя - и като цена и като кола, викна си моя майстор и той ме откаже като ми покаже къде и как е била удряна.... още повече че не се бях спрял на определена марка... пък да не говорим за модел... исках само да е дизел... така че все пак имах доста голям избор. накрая моята я взех по обява в мобиле от човек в бг.
Don't tell me there's no hope at all
Together we stand, divided we fall
| |
|
|
|
|