Тема
|
Да обсъдим гражданската отговорност
|
|
Автор | alman (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.12.05 12:08 |
|
Здравейте всички данъковплатци, вчера си платих гражданската в Алианс - 68лв. Става въпрос за 940 2400ТДИ, е как смятате защо цените са наполовина от миналогодишните и ще покриват ли шетите /недай си боже/ при тези ставки или просто миналата година са ни рязали главите
|
|
Тема
|
Re: Да обсъдим гражданската отговорност
[re: alman]
|
|
Автор |
Efri 74O (turbo D 2.4) |
Публикувано | 25.12.05 15:10 |
|
сериозно ли е 68лв. - аз разбрах към 130лв че е.
Прочете ли договора как стоят нещата и има ли за пътниците покриване....
Те винаги са ни рязали главите:
пътен данък
данък кола
много дупки
Данък пари
ДДС на стоките
малки заплати - цени като на запад
данък пенсия -
данък здравно -може и да им стигнат да те уморят
скъпи консумативи - ток, парно, вода - при положение че имаме в излишък
....... може да продължите.
Алман -те искат да ни ........смажат а ние да се опитаме да уцелем
п.п. смятам че държавата скрито прави сега (отдавна) да има намаление - че вървим към г р а ж д а н с к а . . . . . - винаги така ни обръщат вниманието в друга посока за сметка на друго което искат да постигнат!!! - и го постигат.
<...и все пак...>
|
|
Тема
|
[re: alman]
|
|
Автор |
Kespanok () |
Публикувано | 25.12.05 19:24 |
|
Хора ако ви интересува аз правя граждански(майка ми работи в Бул Инс).Попринцип до 163кс независимо от кубатурата са 90 лв,вече над 163кс са по 135лв.Ако се интересувате може да ми пи6ете за6тото правя по 10%отстапка особено 4е и аз карам Волво Зна4и излиза 80лв.Сложих майла,и сега се опитвам да снимам тарифите ама с gsm ги мъча и не6то не е както трябва.Ако не стане утре 6е ги сканирам и 6е ги пусна.
Редактирано от Kespanok на 25.12.05 20:23.
|
|
Тема
|
[re: Kespanok]
|
|
Автор |
sasho_s4O (2.0l 16v 100kW) |
Публикувано | 25.12.05 19:47 |
|
Виждам нов клубар-волвар, който за 10мин написа 4 мнения Kespanok.
Ха сега кажи още за ГО ( някоя таблица мижеш да пуснеш ) щото и аз имам ГО и Каско в булинс, а ти с тия цифри направо ме разби, като знам какво се говореше допреди няколко дни. Моята е 2.0 140кс и нямам провинения - та колко? И в коя част на София може да те намерим
Пусни си в профила някой мейл или поне дай координати на моя мейл.
Редактирано от sasho_s4O на 25.12.05 19:49.
|
|
|
Зна4и леки автомобили ДО 163кс(независимо с какъв двигател са)гражданската за 1 година е 90лв.(трябва оба4е да не си бил виновен при ПТП последните 3 години)За твойта е 90лв ,за автомобили НАД 163кс е 135лв.(пак ако не са били виновни при ПТП последните 3 години).Ве4е ако има6 вина последните 3 години цените стават съутветно-ДО 163кс-108лв.,и НАД 163кс-162лв.Независимо дали си бил виновен или не-аз давам 10% отстъпка.Живея в центъра и ако има желаещи може да ми пи6ете:kespanok@abv.bg
|
|
|
Аз лично си направих миналата седмица в Булинс за 90 кинта... Гореспоменатото ми го каза и моята застрахователка, само дето не ми направи отстъпка
Явно комисионните за агента са доста щом има хора които правят 10% отстъпка. Но това си е част от играта 
Don't tell me there's no hope at all
Together we stand, divided we fall
|
|
|
цитат
вчера си платих гражданската в Алианс - 68лв
Къде я плати толковаа и за каква кола е това - знам я твойта кола - за друга ли става въпрос!!?
Одеве звъннах на тях и ме разпитаха докато се стигна до крайния резултат че ми е 138лв. без намаления и без екстри.
<...и все пак...>
|
|
Тема
|
Re: ГО до Алман
[re: Efri 74O]
|
|
Автор | alman (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.12.05 20:56 |
|
Ми мойта е като твойта, първо ми дават един анкетен лист където пишеш на колко години си и хиляди бля-бля и се установи , че толкова е за моето ЕГН и за колата. В Алианц са важни не само кубиците а и задкормилнтото устройство-колкото по-дърто толкова по евтино. Ако имаш познат застраховател към тях го разпитай. Не ми се вярва да не е еднакво за цялата страна. Успех и пиши какво става
|
|
|
Мене от Алианц ме разпитваха от колко години карам кола, на колко години съм, имам ли проишествия, женен ли съм, кубици на колата и накрая ми праснаха цена 128 лв. и аз им теглих една майна и се застраховах в Български имоти за 76 лв. - по 19 лв. на тримесечие. Не дават бонуси като безплатен преглед (, но това с бонусите е пръчка. Тази година прегледите ще бъдат 10-15 кинта максимум. А Български имоти ги държи 2 или 3 по големина австрийски застраховател. Тай к,пи и 40 процента от Булстрад. Така че не може да се съмняваме в него. А и като си платил за три месеца в края на март може да размислиш и да отидеш при друг 
|
|
|
Не, това именно е врътката и не можеш да смениш застрахователя след 3 месеца! Застраховката е целогодишна и само плащането е разсрочено, а продължителността на полицата е за 12 месеца.
VOLVO FOR LIFE
|
|