Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:10 13.07.25 
Автомобили
   >> Volvo
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Да обсъдим гражданската отговорностнови  
Авторalman (Нерегистриран)
Публикувано25.12.05 12:08

Здравейте всички данъковплатци, вчера си платих гражданската в Алианс - 68лв. Става въпрос за 940 2400ТДИ, е как смятате защо цените са наполовина от миналогодишните и ще покриват ли шетите /недай си боже/ при тези ставки или просто миналата година са ни рязали главите

Тема Re: Да обсъдим гражданската отговорностнови [re: alman]  
Автор Efri 74O (turbo D 2.4)
Публикувано25.12.05 15:10

сериозно ли е 68лв. - аз разбрах към 130лв че е.
Прочете ли договора как стоят нещата и има ли за пътниците покриване....
Те винаги са ни рязали главите:
пътен данък
данък кола
много дупки
Данък пари
ДДС на стоките
малки заплати - цени като на запад
данък пенсия -
данък здравно -може и да им стигнат да те уморят
скъпи консумативи - ток, парно, вода - при положение че имаме в излишък
....... може да продължите.
Алман -те искат да ни ........смажат а ние да се опитаме да уцелем

п.п. смятам че държавата скрито прави сега (отдавна) да има намаление - че вървим към г р а ж д а н с к а . . . . . - винаги така ни обръщат вниманието в друга посока за сметка на друго което искат да постигнат!!! - и го постигат.

<...и все пак...>

Тема Re: Да обсъдим гражданската отговорностнови [re: alman]  
Автор Kespanok ()
Публикувано25.12.05 19:24

Хора ако ви интересува аз правя граждански(майка ми работи в Бул Инс).Попринцип до 163кс независимо от кубатурата са 90 лв,вече над 163кс са по 135лв.Ако се интересувате може да ми пи6ете за6тото правя по 10%отстапка особено 4е и аз карам ВолвоЗна4и излиза 80лв.Сложих майла,и сега се опитвам да снимам тарифите ама с gsm ги мъча и не6то не е както трябва.Ако не стане утре 6е ги сканирам и 6е ги пусна.

Редактирано от Kespanok на 25.12.05 20:23.

Тема Re: Да обсъдим гражданската отговорностнови [re: Kespanok]  
Автор sasho_s4O (2.0l 16v 100kW)
Публикувано25.12.05 19:47

Виждам нов клубар-волвар, който за 10мин написа 4 мнения Kespanok.
Ха сега кажи още за ГО ( някоя таблица мижеш да пуснеш ) щото и аз имам ГО и Каско в булинс, а ти с тия цифри направо ме разби, като знам какво се говореше допреди няколко дни. Моята е 2.0 140кс и нямам провинения - та колко? И в коя част на София може да те намерим
Пусни си в профила някой мейл или поне дай координати на моя мейл.

Редактирано от sasho_s4O на 25.12.05 19:49.

Тема Re: Да обсъдим гражданската отговорностнови [re: sasho_s4O]  
Автор Kespanok ()
Публикувано25.12.05 20:52

Зна4и леки автомобили ДО 163кс(независимо с какъв двигател са)гражданската за 1 година е 90лв.(трябва оба4е да не си бил виновен при ПТП последните 3 години)За твойта е 90лв,за автомобили НАД 163кс е 135лв.(пак ако не са били виновни при ПТП последните 3 години).Ве4е ако има6 вина последните 3 години цените стават съутветно-ДО 163кс-108лв.,и НАД 163кс-162лв.Независимо дали си бил виновен или не-аз давам 10% отстъпка.Живея в центъра и ако има желаещи може да ми пи6ете:kespanok@abv.bg

Тема Re: Да обсъдим гражданската отговорностнови [re: Kespanok]  
Автор Ace of Spades (Volvo 440 TDi)
Публикувано26.12.05 13:08

Аз лично си направих миналата седмица в Булинс за 90 кинта... Гореспоменатото ми го каза и моята застрахователка, само дето не ми направи отстъпка
Явно комисионните за агента са доста щом има хора които правят 10% отстъпка. Но това си е част от играта

Don't tell me there's no hope at all
Together we stand, divided we fall

Тема ГО до Алманнови [re: alman]  
Автор Efri 74O (turbo D 2.4)
Публикувано27.12.05 15:23

цитат
вчера си платих гражданската в Алианс - 68лв
Къде я плати толковаа и за каква кола е това - знам я твойта кола - за друга ли става въпрос!!?
Одеве звъннах на тях и ме разпитаха докато се стигна до крайния резултат че ми е 138лв. без намаления и без екстри.

<...и все пак...>

Тема Re: ГО до Алманнови [re: Efri 74O]  
Авторalman (Нерегистриран)
Публикувано27.12.05 20:56

Ми мойта е като твойта, първо ми дават един анкетен лист където пишеш на колко години си и хиляди бля-бля и се установи , че толкова е за моето ЕГН и за колата. В Алианц са важни не само кубиците а и задкормилнтото устройство-колкото по-дърто толкова по евтино. Ако имаш познат застраховател към тях го разпитай. Не ми се вярва да не е еднакво за цялата страна. Успех и пиши какво става

Тема Re: ГО до Алман [re: alman]  
Автор s_volvo (член)
Публикувано28.12.05 05:37

Мене от Алианц ме разпитваха от колко години карам кола, на колко години съм, имам ли проишествия, женен ли съм, кубици на колата и накрая ми праснаха цена 128 лв. и аз им теглих една майна и се застраховах в Български имоти за 76 лв. - по 19 лв. на тримесечие. Не дават бонуси като безплатен преглед (, но това с бонусите е пръчка. Тази година прегледите ще бъдат 10-15 кинта максимум. А Български имоти ги държи 2 или 3 по големина австрийски застраховател. Тай к,пи и 40 процента от Булстрад. Така че не може да се съмняваме в него. А и като си платил за три месеца в края на март може да размислиш и да отидеш при друг

Тема Не можеш да сменишнови [re: s_volvo]  
Автор VOLVO 44O GLT (Master)
Публикувано28.12.05 11:35

Не, това именно е врътката и не можеш да смениш застрахователя след 3 месеца! Застраховката е целогодишна и само плащането е разсрочено, а продължителността на полицата е за 12 месеца.

VOLVO FOR LIFE

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.