|
Тема
|
липсваща пластмаса
|
|
Автор |
Ace of Spades (Volvo 440 TDi) |
Публикувано | 26.12.05 19:58 |
|
Аз да си питам.... може някой пък да има...
Днес с ужас разбрах че един пластмасов детайл от лявата ми задна врата е заминало по пътя от Велинград до София. Става въпрос за една капачка в единия ъгъл на стъклото... Ето и снимка на липсващия детайл (на снимката е все още нелипсващ де):
Та ако някой случайно го има... или зне откъде мога да го намеря... ще се радвам!
Don't tell me there's no hope at all
Together we stand, divided we fall
| |
|
Явно от някоя морга, моето се държи на булкит вече няколко години... чупихму зъбите преди време.
| |
|
ще падне едно разхождане по моргите усещам.... и навсякъде "няма", "няма"....
и аз трябваше да го закрепя някак си.... а сега - грозна ламарина с 2-3 дупки... явно трябва да се мисли превантивно за някои неща... особено за пластмасите
Together we stand, divided we fallРедактирано от Ace of Spades на 26.12.05 22:17.
| |
|
На ОКоловръстното между симеоновско шосе и Бистришко има една морга. ОТ едната страна има OMV и Opet бензиностанции и точно срущу тях. Там минавайки видях един бодигард. Може да пробваш първо там. Може пък да са им останали тези джаджи.
| |
|
благодаря ти! първо там ще отида... още... веднага :)
| |
|
Благодаря ти... Колата не беше бодигард, беше от по-старите 440-ци но пък пластмасата стана идеално.
| |
|
Явно бодигарда са го разкарали. Имаше и бодигард и по-стара, но преди около 2-3 седмици. Важното е, че си свършил работа
| |
|
Ще имаш повод да го почерпиш от мелнишкото ,май?
| |
|
ако и аз бях извадил късмет като теб сега освен огледало и кора щях да си имам
| |
|
|
|
|