|
Тема
|
БРОНЯТААА МИ Е СЧУПЕНА
|
|
Автор |
sasho_s4O (2.0l 16v 100kW) |
Публикувано | 23.12.05 17:46 |
|
Ужас някой ме е подпрял и отзад вдясно липсва парче ~4/7/7 с върха надолу, на 10см под лайсната там където бронията тръгва под ъгъл под колата. невъзможно място нямям си на идея как може да е станало. На лайсната и няма нищо и никаде не е ожулено. На ниски обороти дрънчи щото е цепната от аспуха почти до лайсната. Страх ме е да не се цепне догоре. Ебати каръка. Това е станало от вчера вечерта до тази сутрин когато чух дрънченето,а преди малко реших да огледам колата и.....
Какво да правя - може ли тези дето възстановяват брони да оправят липсващо парче и колко би ми струвало, на застраховател ли да ходя ( каско булинс ) - има ли смисъл. Дайте акъл, че ми се вгорчи празника 
Редактирано от sasho_s4O на 23.12.05 17:47.
| |
|
Преди на един познат му се счупи задната пластмасова броня на пасата '96 (паркираше назад и после като е тръгнал се е закачила в пряспата и...). Тогава той ходи да се разправя. След 2 седмици като го видях каза, че не е имало проблем - само е написал какво е станало и така... Съветвам те да отидеш и да направиш същото. И ние застраховахме колата в БулИнс - срещу скромните 950 лв на година ни покриват всички рискове - според мен си е Уферта... ако покриваха и прецакани моторчета на чистачки...
---------------------------------------------
Почетен член на HPI (Home Pirate Industry).
| |
|
Сашо, препоръчвам ти да идеш веднага (е, веднага няма да стане де) в булинс... би трябвало да ти платят каквото трябва... трябва да си търсиш правата. Все пак нали за това плащаш. Аз като клиент на булинс съм много доволен... неведнъж съм го казвал. би трябвало да ти изпишат нова или поне те да ти я подменят.... Знаеш за моя удар отзад у лево... там съм застрахован и съм доволен (повече отколкото очаквах). Но парите не могат да ми изплатят нервите и това че 1 месец бях без кола... май пак се отплеснах
Айде и успех!
Don't tell me there's no hope at all
Together we stand, divided we fallРедактирано от Ace of Spades на 23.12.05 21:49.
| |
|
След като имаш валидна застрахователна полица няма никакъв проблем да си заведеш щета при застрахователя. Носи със себе си оригиналната застрахователна полица. Съветвам те да представиш автомобилът за оглед още в първия работен ден след празниците. Не предприемай никакви действия по възстановяване на щетата преди да е огледана от вещо лице на застрахователя. От това което пишеш за размера на щетата предполагам, че ще бъде трудно да се възстанови. Търси броня втора ръка. Щом имаш застраховка Каско застрахователя ще плаща вместо теб. Нека това събитие не помрачава доброто ти настроение през празниците.
П.С. Много здраве и късмет на всички членове на Клуба през новата година.
| |
|
На всяка цена си обяви щетата. Най-малкото ще те попитат дали искаш в техен сервиз или по експертна оценка. На брат ми бронята приличаше на нищо подобно (Волво 440, 1994 г.) и на Симеоновско шосе му я оправиха за много малко пари. Отиди в Булинс и ако ти кажат, че ще ти платят, а няма да я оправят пиши. Ще ти обясня къде да отидеш . Айде и споко - все пак е празник
| |
|
Мислех да направя две дупки и да я стегна с опашки да не дрънчи но един съсед каза да не пипам нищо, че може да си имам проблеми със застрахователите. Ще ходя в булинс и ако имат техен сервиз да я оправят ще с съглася ако ли не колкото дадат по оценка и ще ходя в сервиза дето каза s_vovo.
Нека някой каже каква е горе долу цената на такова възсановяване ( нали липсва пластмаса колкото парче от малка торта) и там ще я боядисат ли.
ПП Ето и две снимки на проблема
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=8535&AlbumId=34563
Редактирано от sasho_s4O на 24.12.05 17:31.
| |
|
!!!!!На мен ли ми се струва че има много кит!!!!
Да не би а е бил проблема стар - замазан!!!!!! така ми се струва като гледам!!!
<...и все пак...>
| |
|
|
|
|