|
Тема
|
СЕРВИЗ ЗА S40 - СПЕШНО!
|
|
Автор |
someone.bg (само фен) |
Публикувано | 21.12.05 12:25 |
|
Трябва ми сервиз, в който да разчетат компютъра на S40 '98-ма и да направят пълна диагностика. Появи се непредвидено пътуване - за празниците и ми се ще да погледнат колата - да можем да й се доверим. Също изцяло да я пергледат - окачване, ако може и компресията на цилиндрите да премерят (1.8 125к.с.). Става въпрос да могат да приемат до петък, а 2006-та януари ще ходи на преглед под лупа. Ако може да споделите - телефон, място и някакви впечатления от сервиза.
Благодаря предварително.
---------------------------------------------
Почетен член на HPI (Home Pirate Industry).
| |
|
Един от наще ходи на диагностика на компа и ... незнам как е от там - дали е доволен. С записване е там - на Симеоновсики път долу преди посолсвата - към 45кинта му е било - записване от днес за утре с предварително плащане!!!!!! що така!!!
<...и все пак...>
| |
|
Аз бях там вчера. Резервирах си час по телефона и платих 42 лв. Иначе ако запазваш час на място се плаща капаро 10 кинта мисля. Добри са, но са малко мързеливи и затова трябва да им висиш на главата. Пусни в търсачката Юве и ще ги намериш. Не мога да ти дам телефона щото визитката остана в колата. Имах свободни часове за петък мисля. Успех
| |
Тема
|
Re: СЕРВИЗ ЗА S40 - СПЕШНО!
[re: someone.bg]
|
|
Автор | sss (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.12.05 21:43 |
|
И аз ще ти препоръчам "ЮВЕ" на симеоновско шосе - говоря само от лични впечатления - тел. 962 54 12.
Другия вариант е (ако двигателят ти е японският) да отидеш в официалния сервиз на Мицубиши. Днес бях там и останах приятно изненадан - нямат ама нищо общо с Мото-Пфое и цените им са доста по-ниски. А и да не забравяме, че все пак са "на ти" с двигателите на Мицубиши.
Телефона там е 978 54 48. На майстора при който бях аз е 0887 715 068 - Цветан.
Сподели после резултата.
| |
|
Това го чета на няколко места..... двигателя... японски...
Как се разбира, къде пише, по какво да позная?
На моя си пише Волво навсичко.....
| |
|
и аз това питам - моя 2.0 16к колко е 136 или 140к.с.
Японско митсубиши. френско рено или шведско волво ми яде парите
по какво да разбера
Редактирано от sasho_s4O на 23.12.05 17:17.
| |
Тема
|
Re: СЕРВИЗ ЗА S40 - СПЕШНО!
[re: sasho_s4O]
|
|
Автор | sss (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.12.05 16:03 |
|
Ако двигателят е GDI, значи е японски. Слага се и в Митцубиши Каризма и още няколко "кошера" . Той е единственият с директно впръскване, а всички други са "пълна инжекция". По моя двигател тук-таме се виждат йероглифи.
За това - как да познаеш френски ли е, шведски ли е - не знам! За справка може да погледнеш в www.catalog.auto.ru , но се съмнявам, че ще си отговориш еднозначно на въпроса.
| |
|
|
|
|