Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:18 15.07.25 
Автомобили
   >> Volvo
*Кратък преглед

Тема СЕРВИЗ ЗА S40 - СПЕШНО!нови  
Автор someone.bg (само фен)
Публикувано21.12.05 12:25

Трябва ми сервиз, в който да разчетат компютъра на S40 '98-ма и да направят пълна диагностика. Появи се непредвидено пътуване - за празниците и ми се ще да погледнат колата - да можем да й се доверим. Също изцяло да я пергледат - окачване, ако може и компресията на цилиндрите да премерят (1.8 125к.с.). Става въпрос да могат да приемат до петък, а 2006-та януари ще ходи на преглед под лупа. Ако може да споделите - телефон, място и някакви впечатления от сервиза.

Благодаря предварително.

---------------------------------------------

Почетен член на HPI (Home Pirate Industry).

Тема Re: СЕРВИЗ ЗА S40 - СПЕШНО!нови [re: someone.bg]  
Автор Efri 74O (turbo D 2.4)
Публикувано21.12.05 15:34

Един от наще ходи на диагностика на компа и ... незнам как е от там - дали е доволен. С записване е там - на Симеоновсики път долу преди посолсвата - към 45кинта му е било - записване от днес за утре с предварително плащане!!!!!! що така!!!

<...и все пак...>

Тема Re: СЕРВИЗ ЗА S40 - СПЕШНО! [re: Efri 74O]  
Автор s_volvo (член)
Публикувано21.12.05 17:17

Аз бях там вчера. Резервирах си час по телефона и платих 42 лв. Иначе ако запазваш час на място се плаща капаро 10 кинта мисля. Добри са, но са малко мързеливи и затова трябва да им висиш на главата. Пусни в търсачката Юве и ще ги намериш. Не мога да ти дам телефона щото визитката остана в колата. Имах свободни часове за петък мисля. Успех

Тема Re: СЕРВИЗ ЗА S40 - СПЕШНО!нови [re: someone.bg]  
Авторsss (Нерегистриран)
Публикувано22.12.05 21:43

И аз ще ти препоръчам "ЮВЕ" на симеоновско шосе - говоря само от лични впечатления - тел. 962 54 12.
Другия вариант е (ако двигателят ти е японският) да отидеш в официалния сервиз на Мицубиши. Днес бях там и останах приятно изненадан - нямат ама нищо общо с Мото-Пфое и цените им са доста по-ниски. А и да не забравяме, че все пак са "на ти" с двигателите на Мицубиши.
Телефона там е 978 54 48. На майстора при който бях аз е 0887 715 068 - Цветан.
Сподели после резултата.

Тема Re: СЕРВИЗ ЗА S40 - СПЕШНО!нови [re: sss]  
Автор malkata4ervena (долна гад)
Публикувано23.12.05 16:56

Това го чета на няколко места..... двигателя... японски...
Как се разбира, къде пише, по какво да позная?
На моя си пише Волво навсичко.....

Тема Re: СЕРВИЗ ЗА S40 - СПЕШНО!нови [re: malkata4ervena]  
Автор sasho_s4O (2.0l 16v 100kW)
Публикувано23.12.05 17:16

и аз това питам - моя 2.0 16к колко е 136 или 140к.с.
Японско митсубиши. френско рено или шведско волво ми яде парите
по какво да разбера

Редактирано от sasho_s4O на 23.12.05 17:17.

Тема Re: СЕРВИЗ ЗА S40 - СПЕШНО!нови [re: sasho_s4O]  
Авторsss (Нерегистриран)
Публикувано25.12.05 16:03

Ако двигателят е GDI, значи е японски. Слага се и в Митцубиши Каризма и още няколко "кошера" . Той е единственият с директно впръскване, а всички други са "пълна инжекция". По моя двигател тук-таме се виждат йероглифи.
За това - как да познаеш френски ли е, шведски ли е - не знам! За справка може да погледнеш в www.catalog.auto.ru , но се съмнявам, че ще си отговориш еднозначно на въпроса.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.