Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:08 14.07.25 
Автомобили
   >> Volvo
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Днес заредих безнин...нови  
Автор MichaelLeRoi (ShadowMan)
Публикувано06.06.05 19:52

... и ме заболя главатаааааааааа -> 1,72 и чиляка вика "нагоре ще ходи".

Тема Re: Днес заредих безнин...нови [re: MichaelLeRoi]  
Автор s_volvo (член)
Публикувано06.06.05 20:47

Това за нагорето е сигурно. Петролът е над 50 долара. Самият долар и той гони 1,6 така че - нищо добро не чака цената на бензина Обаче пък като погледнеш цената на газта и ти става кеф да караш

Тема Re: Днес заредих безнин...нови [re: s_volvo]  
Публикувано06.06.05 21:28

И аз започвам да се чудя дали да сложа една газова, ама... пустия му инжекцион.

Тема и това не им стига...нови [re: MichaelLeRoi]  
Автор Efri 74O (turbo D)
Публикувано06.06.05 21:42

Не се притесняваи, в Европа(Германия) е само 0,96цента. Може би ако я караме така ще надминем европеиците. Австрииците са маи наи добре. В края на месеца ще ходя там и ще видя как са нещата....
Като се има в предвид че една малка заплата от 2900евро там им стигат горе долу парите.
.....Наще депут.....ати го прават да е такова полужението и някои други .....финансисти. Щото станаха колите много и някои искат да забогатеят много бързо - но и това не им стига............ да му е..ш маика..

<...и все пак.>
[image]http://auto.dir.bg/picviewer.php?id=12655[/image]

Редактирано от Efri 74O на 06.06.05 21:43.

Автор Moxy_78O (Попай моряка)
Публикувано06.06.05 22:23

При теб проблемът няма да е от инжекциона, а от това, че си с турбо. Ще трябва да слагаш уредба - газов инжекцион и ще ти излезе едва ли не по-скъпо, отколкото да си купиш друга кола барабар с газовата уредба

Тема Re: Днес заредих безнин...нови [re: Moxy_78O]  
Публикувано06.06.05 23:05

Нещо такова имах предвид, понеже съм с турбо и нещата загрубяват. Ами ще си карам така пък кото дойде (ще си оправя колелото или пък взимам ново)

Авторalman (Нерегистриран)
Публикувано07.06.05 23:12

Мен днес ме заболя и глава и крака и между крака и всичко като заредих нафта на новата цена 1,54. Слагаш за 30лв. то няма и двайсет литра мамка му. Тия оправници как мислят да я карат не знам /май наистина ни оправят обаче през панталоните/ После да не сме крадяли. А относно газова за турбо имам познат с 440 турбо и преди месец сложи газ. Питам го как е - всичко било 6 ама като знам човека и да не е пак така ще каже. Доколкото знам цената на газовата беше около 400лв., така че или не са му сложили всички урудки или нещо той ме люля. Някой ако знае къде слагат за дизел газови да каже. Защо никой нищо не казва за метана? Тук в Кюстендил всички таксита сложиха и обявяват някакви цени от порядъка на 3лв./100км., което мисля аз че ако човек кара повече се избива цената на газовата - около 700лв.

Тема Re: Днес заредих безнин...нови [re: alman]  
Автор Moxy_78O (Попай моряка)
Публикувано07.06.05 23:54

Този твой познат сигурно си е сложил нормална газова уредба с изпарител, за да се вмести в цена от 400лв. Но щом казваш, че е с турбо, значи сигурно го е махнал за да може да работи на газ, защото изпарителите работят на вакуумен принцип, а турбо-двигателите вместо вакуум, имат свръхналягане в смукателните тръби.

Колкото до пропан-бутан или метан уредба за дизел - НЕДЕЙ. Първо - защото ще е мнооого скъпо. Второ - защото едва ли ще намериш кой да ти я направи както трябва. Трето - за да стане, ще трябва буквално да ти се преправи целият двигател - трябва да се слагат запалителни свещи и т.н. Четвърто - почти нищо няма да икономисаш, защото колата ще ти харчи горе-долу два пъти повече газ отколкото сега ти харчи нафта Ако обаче толкова много искаш и си готов да дадеш пари, колкото за друга кола, тогава можеш да потърсиш връзка с гаражите на градския транспорт в София, където преправят старите автобуси, за работа с метан. Абе, по-добре си купувай от магазина олио и сипвай смело в резервоара, а ако се сприятелиш с някой управител на ресторант, който да ти дава използвано олио без пари, тогава Волвото ти няма да може да си поеме въздух от юркане насам-натам

Тема Re: Днес заредих безнин...нови [re: Moxy_78O]  
Публикувано08.06.05 07:27

Преди време фледах тоя сайт

, има ко да се прочете, а дали всичко в него е вярно?

Автор s_volvo (член)
Публикувано08.06.05 07:47

А бе не са виновни управниците, че бензина поскъпва. За много други работи са виновни, но точно за това не са Какво са виновни, че петролът е 55 долара в момента и че самият долар вече е 1,59. Какво са виновни, че франсетата и холандците за разлика от нас не щат ЕС. Все пак нека не забравяме, че според проучванията има нефтени запаси за не повече от 50 години.
Проблемите с метана май са няколоко - високото работно налягане, което означава, че бутилката трябва да тежи доста повече от тази за пропан-бутана и съответно при еднакъв обем ще събира по-малко. Другото е, че в момента ситуацията с метан-станциите е малко като ситуацията с газ -станциите в началото на 90-те години. А това е малко кофти.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.