|
Тема
|
Ваучери от 20 лева....
|
|
Автор |
ПишмaнAдмин () |
Публикувано | 20.09.11 20:47 |
|
Здравейте, от няколко дена се опитва да намеря ваучер на виваком от 20 лева. Няма никъде. Има по 10 лева. Някъде има специални апаратчета дето принтват ваучери, но стандартен ваучер с изтриване - няма. Това дали не е опит да убият картите Бонуси безкрай...май им дойде края :)
| |
|
Тези принтираните ваучери също стават (стига да има код за въвеждане) ... е, поне до преди година ставаха ...
| |
|
Не стават :) Набутах се с такъв. Днес в третия офис на виваком намерих от старите ваучери...след като се опитаха да ме убедят че няма разлика с това да ми заредят електронно картата....най накрая ми дадоха ваучер :)
| |
|
Не може да не стават. Направи скандал. При мен ставаха, ама аз съм на малко по-друг план.
Ей-това имам предвид, разбираш ли?Редактирано от Дeтpитyc на 22.09.11 11:32.
| |
|
В отговор на:
…Това дали не е опит да убият картите Бонуси безкрай...май им дойде края :)
Днес презареждах „Бонусите..” и разгледах сайта на Виваком за новости. Те вече са утрепани. За сравнение – старите и новите . Всичко е почти същото, само разговорите от новите „Бонуси…” са с 10 ст/мин по-евтини. От 44 ст/мин са станали 34 ст/мин. И има 500 безплатни СМС-а повече, за ваучер от 50 лв. Попитах може ли да се премине от единия план на другия, за запазване на номера? Познайте отговора! Това ако не е лоялност към старите-първите клиенти!
Продължих да разглеждам – новите бонуси важат само месец. Старите бяха за година. Завиви кой, как говори…
Сега на въпроса - Заредих от нормален ваучер 20 лв., валиден до 2016 г.
Редактирано от aver на 03.12.11 17:58.
| |
Тема
|
Re: Нови бонуси
[re: aver]
|
|
Автор |
obul (член) |
Публикувано | 12.12.11 13:35 |
|
Защо да са утрепани? За мен изобщо не са утрепани.Взел съм на майка ми и баща ми и им ги зареждам 1 път в годината. 2 най много.Това че минутите са само за 1 месец е доста голям минус за мен на новите карти.А и не знам дали отчитането е като на бонуси безкрай на секунда.
| |
|
|
|
|