Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:04 13.11.25 
Мобилни оператори
   >> Виваком
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема VIVACOM Trio...нови  
Автор mimosh ()
Публикувано01.10.09 15:42

Мислите ли че си заслужава или е по-добре да предложат пакет в който да изхвърлим стационарния телефон?

За мен ще бъде по-добре да ми предложат пакет в който мога да закрия стационарния телефон и да си плащам само хармонията . Защото на мене в момента хармонията (12) ми струва 36,80лв, така или иначе нямам стационарен апарат.

Прекомерната употреба на LINUX води до пристрастяване!

Тема Re: VIVACOM Trio...нови [re: mimosh]  
Автор 5rov ()
Публикувано01.10.09 16:35

Мнението ми е, че никога не е е добре за клиента да му се предлагат две или три неща в едно – винаги е в негов ущърб или би могло, но за неща с неголяма цена, където човек може и да махне с ръка и да каже „Хайде, какво толкова му плащаш”, но случаят тук не е този. Това е като при социализма, някои знаят. Имаше дефицит на всичко и ако нещо доста търсено се появеше на пазара, то го предлагаха заедно със залежала стока – комплект. Щеш нещеш купуваш накуп. И може ли да има такава фрапантна разлика между комбинираните оферти и ужасния план от 13.80 за фиксиран телефон, с което директно ти казват ще трябва да ползваш повече от една услуга при тях. Но не, не минава номерът. Виваком току що ги отсвирихме, не съжалявам и ми е трудно да сдържа злорадството си защото точно това очаквах от тях, като писах тема в началото на септември в клуб БТК.

Друго което ми се ще да изтъкна, че при така обилните минути, които са дадени те важат само за тяхната мрежа. Ако искаш да се обадиш на друга фиксирана мрежа ще плащаш допълнително, нищо че си дал, примерно, 40 лева накуп. При Мтел и Глобул ако си вземеш фиксиран телефон, минутите са към всички фиксирани мрежи, градски и извънградски. При новите клетъчните абонаменти в дуо и трио са „изпуснали” минути към собствената им фиксирана мрежа, каквито има при досегашните им там, оптима май бяха.

Редактирано от 5rov на 01.10.09 16:41.

Автор lvaylo (Master)
Публикувано01.10.09 18:41

Да но цялата работа е да те впрегнат да влачиш поне година и стационарен телефон заедно с нета. Виж им само предложението "home" ми, че те ти намалят интернета от 12 на 10 mbits за сметка на някакви 3600 мин, които може да говориш може би с баба си на село. И това за 30 лв - не благодаря
Демек т6елефон за сметка на нет
До сега за 7,80 и 25 лв за сума 32,80 предлагаха 12 mbits. Сега с 2 мбитс по малко за нет и 3600 мин за разговори.... и аз незнам с кой.
Офертата им е яко куца от към нет, но за сметка на това искат да те накарат да пожелаеш домашен телефон, заради минутите, а тях съм почти сиигурен по голямата част от абонатите им няма с кой да изговорят, но ще плащат 30 кинта всеки месец. Въобще голяма недомислица е тва предложение.
Мисля, че балъците са на свършване и дано от БТК го осъзнаят

Редактирано от lvaylo на 01.10.09 18:53.

Тема Re: VIVACOM Trio...нови [re: lvaylo]  
Автор cyg (<>)
Публикувано01.10.09 22:04

БТК отчаяно се опитва да задържи стационарните телефони. Изпусне ли ги - загива. Това е смисъла на новите промоции - стацинарен телефон на всяка цена.

Удрям ПИН-а, иска ПУК...Удрям ПУК-а и картата спрЕ!

Автор DTMF (стар клубар)
Публикувано01.10.09 23:08

Зависи от нуждите, например хората които са си купили глобулска карта на смарт груп заради 3-те международни номера, вече спокойно могат да я изхвърлят и да ползват 3600 минути до същите дестинации.

А иначе минималната такса на домашния е към 7-8 лева, никой не ви кара да плащате по 14-15

Редактирано от DTMF на 01.10.09 23:09.

Тема Re: VIVACOM Trio...нови [re: lvaylo]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано01.10.09 23:22

10 мбпс не е толкова лошо, освен ако не си сваляч-рекордьор

Лошото е, че на места са само мечта като лента и непрекъсваемост, а от компанията очевидно не се трогват от оплакванията на хората.
Демек, 10 мб са си добре, стига да ги има редовно и стабилно.
А тези 3600 мин. са си просто рекламен трик. Едва ли ще има и 1% от абонатите да ги изговорят, нечовешко е всеки ден по 2 ч. да си на телефона, освен ако това не ти е работа. Ама тогава е служебен.
Спокойно можеха и 10000 мин. да дадат
Същото е и за 3600 мин. към мобилната мрежа - нямат толкова абонати, че да е използваемо количество...нормално човек и в МТел не може да навърти и половината, а камо ли в силно разредените Вива-потребители.
Сега някой ще каже, че ще приказва с гаджето си...аман им е и връзката, ако е само телефонна с толкова време за лаф
А за последните 3600 мин. - от мобилния към фиксирания...вече съм уморен и не намирам точните думи
Като цяло залагат на нещо като трипълплей на ниска цена...40 лв. е евтино и както някой вече отбеляза - „Хайде, какво толкова му плащаш”. 40 лв. са нищо, а имаш неограничени (евентуално) сносен Инет и разговори към бтк. Има и нещо добро - ако имаш дете в чужбина и то има достатъчно пари да си пусне тамошен фикс. телефон - поне ще можеш да му звъниш всяка вечер. За такива абонати офертата си заслужава.

Автор BлaдoAл (непознат)
Публикувано02.10.09 08:54

Очакваното стана. Предполагам, че по-късно ще има варианти и с минути към другите мобилни. Включените минути за селищни, междуселищни и международни разговори към страните от Първа група за фиксираната услуга е супер.

<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от BлaдoAл на 02.10.09 08:55.</EM></FONT></P>

Редактирано от BлaдoAл на 02.10.09 08:55.

Тема Re: VIVACOM Trio...нови [re: DTMF]  
Автор cyg (<>)
Публикувано02.10.09 09:30

А иначе минималната такса на домашния е към 7-8 лева

Защо да плащаш 8 лв, ако можеш да минеш с 5!?

Удрям ПИН-а, иска ПУК...Удрям ПУК-а и картата спрЕ!

Тема Re: VIVACOM Trio...нови [re: cyg]  
Автор Schizo Deluxe (Maximum Satan)
Публикувано02.10.09 09:41

Принципи, моето момче, принципииии...

Ти за 3 лева разлика в таксата ще смениш ли Глобул с друг оператор, а?

Нека добавя още нещо, понеже знам какво ще ми отговориш.
Сигурно очакваш всички хора с фиксирани телефони на БТК да си прекратят договорите, за да преминат на така уникалната такса от 5 лв. на Глобул (сключвайки нов 1- или 2-годишен договор). Има да чакаш...
Иначе това ме срина от смях: Разговори във фиксираната мрежа на Глобул - 1 ст./минута. Фиксираната им мрежа?! Че те имат ли такава вече??? Аааа, забравих - тя тепърва ще се разраства и след няколко месеца ще наброи 1000 абоната! Сега всичко що се изговори за мрежата на Вивател в началото, ще се върне двойно към фиксираните мрежи на Глобул и МТел. Сори, ма ще траете!

Прекомерната употреба на LINUX, води до пристрастяване... към WINDOWS !!!

Редактирано от Schizo Deluxe на 02.10.09 09:50.

Тема Re: VIVACOM Trio... [re: Cтepн™]  
Автор aruba_man_ban_delete (*антитрол*)
Публикувано02.10.09 10:34

Да си пуснеш фиксиран номер (не телефон) в чужбина отдавна не е толкова скъпо. Това нещо което тук Глобул предлага за 5 лв. на месец струва в Германия например точно 0 лв. на месец и се предлага от 1999 година. Отделно че има и VoIP номера без месечна такса. И най-важното - там никой не дели фикс. номера на наша и ваша мрежа. Щом си си взел примерно тарифа за неограничени разговори до фиксирани мрежи (такава тарифа почва от 14 лева на месец) си имаш възможността да говориш наистина до всички фиксирани номера, било то VoIP, чужди мрежи или собствената

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.