|
Тема
|
"Вивател ще предаде...."
|
|
Автор |
eekk (непознат
) |
Публикувано | 15.05.09 13:05 |
|
Работех заедно с руснаци преди години и един се шегуваше:" Наша советская машина имеет две состояния- машина выключена и машина не работает" Телефон с карта на Вивател има също две състояния: изключен и "Вивател ще предаде за вашето желание да се обадите"
Защото Вивател освен лошото си покритие , няма и капацитет на клетките си!
| |
Тема
|
Re: "Вивател ще предаде...."
[re: eekk]
|
|
Автор |
DTMF (стар клубар) |
Публикувано | 15.05.09 13:45 |
|
Това в някой вестник ли го пише,или нещо виц?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
power men (непознат) |
Публикувано | 15.05.09 15:15 |
|
това за лошото покритие го наблюдавам при мтел при вивател не ми се е случвало глобул не ги коментирам
| |
Тема
|
[re: power men]
|
|
Автор |
eekk (непознат
) |
Публикувано | 19.05.09 17:29 |
|
а там където работя М-Тел има сигнал дори и в подземен етаж, а колегата ми , дето има карта на Вивател не може да проведе разговор дори на втория етаж! Но най фрапиращ факт е , че сина ми който живееше в Обеля нямаше покритие!?
| |
|
защото клетките на вивател са прости.
нашата клетка в лозенец преди работеше когато си иска. разбирай може да си вземе градска за по няколко дена.
странното беше че милите дами от 123 научиха (или по-точно им казаха че могат да признаят че има проблем) за това след 2-3 месеца и вежливо повтаряха, че колегите знаят и щели да сменят клетката
Бакнежи до сите фанови!
| |
|
И какво, не го ли оправиха?
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
Тема
|
[re: StefanPan]
|
|
Автор |
LSASS (минаващ) |
Публикувано | 10.06.09 16:38 |
|
ми незнам какво толко се оплаквате от покритието на мтел и глобул вие искате обхвата да е пълен навсякаде ли
| |
Тема
|
[re: LSASS]
|
|
Автор |
himhim (непознат
) |
Публикувано | 12.06.09 15:04 |
|
ами поне в районите, който са към столицата. че ако и там нямам покритие, къде да има?
| |
Тема
|
Какво общо имат руснаците с китайската клетка?
|
|
Автор |
koзaтa (блееща) |
Публикувано | 30.06.09 08:57 |
|
Това не схванах. То се знае, че клетката на вивател е китайска. Те си го казаха в началото. А относно покритието по служебните етажи, ще кажа ами на който не му харесва да ползва китайската клетка да звъни на кабеляка по етажите - на всякъде е пълно със стационарни офис телефони чиито набиране може да се таксува безплатно към определени тарифни планове. Ние какво сме виновни, че теоя колега не се е сетил да даде и стационарен телефон за връзка.
| |
|
|
|
|