|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Безплатен скайп 2 )
|
|
Автор |
DTMF (стар клубар) |
Публикувано | 01.02.09 20:46 |
|
За абонатите с включени минути и до БТК една джава програма с която се говори безплатно по скайп
Този път програмата е джава и работи на обикновенни телефони без операционна система,когато искате да говорите по скайп програмата предлага да изберете стационарен номер в софия (02.....) и от там прави връзката към скайп,така че ползвате включените минути в плана си.
Тествах я на сониериксон к810..перфектна работа)
| |
Тема
|
Re: Безплатен скайп 2 )
[re: DTMF]
|
|
Автор |
Ramadeus (непознат
) |
Публикувано | 01.02.09 21:35 |
|
Много е яка програмката!Браво! :) Ти пробвал ли си да набираш реален телефонен номер или само скайп разговори си тествал? Като internet call или като normal call го прекарваш. Пробвах с normal call и даде свободно ама не знам какво ще таксува..
| |
Тема
|
[re: Ramadeus]
|
|
Автор |
DTMF (стар клубар) |
Публикувано | 01.02.09 22:13 |
|
Не съм гледал дали има опция за избиране на обикновен номер,ако ви трябват разговори до чужбина, много Voip доставчици предлагат като опция обаждане до стационарен номер в Бг, и от там трансферират навън обаждането.
Това което пробвах (при мен в нимбуз са активни скайп,айсикю,и уиндоус месенджър) беше обаждане до скайп абонат:
като натиснах джойстика и Call върху скайп абоната,програмата пита да избера ли 0249.... разреших и и проведох разговора чрез стационарния телефон
| |
|
програмата пита да избера ли 0249
Този номер не е на БТК.
Абонатите с включени минути и до БТК да погледнат как им се таксува.
| |
Тема
|
[re: нaблюдaвaщ]
|
|
Автор |
DTMF (стар клубар) |
Публикувано | 01.02.09 23:56 |
|
И на кой е номер +359 2 4917084?
Редактирано от DTMF на 02.02.09 00:04.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
StefanPan (М&М) |
Публикувано | 02.02.09 00:13 |
|
ти през 3Г ли го направи инсталирането?
щото аз го качих на тела и стигнах до тестване на връзката ми. и към момента стоя на този етап - нищо не се случва - върти интернет и "тества връзката". направих си акаунта през сайта им.
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
StefanPan (М&М) |
Публикувано | 02.02.09 00:15 |
|
със сигурност ли е на бтк и, ако не е, от 123 ще ми кажат ли, че не мога да го включа към фаворити, понеже не е?
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
Тема
|
[re: StefanPan]
|
|
Автор |
DTMF (стар клубар) |
Публикувано | 02.02.09 00:58 |
|
за да тръгне в телефона трябва да имаш и работещи настройки за интернет, все пак му трябва някой друг килобайт през ГПРС докато те логне в програмата.
Ако нямаш настройки изпрати ALL na nomer 90009
През 3Г не съм го пробвал и не виждам смисъл след като разговора ще минава като обикновенна телефония. Даже е за предпочитане да си на 2Г.
За мен номера посочен по горе си е 99% ов БТК телефон, възможно е и да е някакъв виртуален номер с който незнам вивател дали имат свързаност. Всъщност очаквах наблюдаващия да провери номера и да каже))) За сега не съм 100 % сигурен понеже чакам опресняването на сумата по сметката ми, която последно е опреснена към 15 часа
Редактирано от DTMF на 02.02.09 00:59.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
StefanPan (М&М) |
Публикувано | 02.02.09 01:38 |
|
е да де, ма половин час да ме пита Позволяване на приложението да изпраща до интернет? и аз да му препотвърждавам през 2-3-5 минути и никакъв резултат в края на краищата...
може би некъде съм сгрешил:
свалих не-лайт версията на двата файла на десктопа и след това ги метнах на мемори картата на тела. и по упъването стартирах там единият файл, който се казва, че трябва. и вече опитвайки се да вляза в новосложеното приложение, ми дава ова, което ти казах по-горе - "иска ми разрешение да праща до интернет и като му дам, почва на оранжев фон с буквата N да "тества" конекциона и да врътка интернет. и след нищо пак да ме пита и пак да му потвърждавам... и така докато го изхвърля май от телефона. ма ше изчакам до следващата консултация от тебе и тогава.
разбира се, интернет настройките ми са ок, често като се наложи да чекам некъде и нема кво да правя и не ми се чете книга от качените, си цъкам в интернет. :)
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
Тема
|
[re: StefanPan]
|
|
Автор |
DTMF (стар клубар) |
Публикувано | 02.02.09 01:45 |
|
При мен пита само веднъж дали да ползва интернет, и си тръгва.
Настройките за джава програмите може да са различни от тези които ползваш с вградения браузър.
Сетингс,последното меню свързаност или конекции,интернет настройки,джава настройки, и това при мен е сложено на вивател интернет, а не на вивател браузър
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|