|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Въпрос за Хармония
|
|
Автор |
rudolf_1 (непознат
) |
Публикувано | 10.11.08 12:39 |
|
Понеже в бизнес-центъра на бтк ми казаха, че за да мина на този план сключвам договор с вивател и останах с впечатление, че с бтк вече няма да ме свързва нищо - това означава ли, че мога да си спра стационарния телефон и пак да ползвам АДСЛ?
| |
|
Е ADSL-ът ти по кое ще идва на компютъра ти, по въздуха ли?
Аз дали мога да ползвам кабелна телевизия на телевизора си, ама да спра да си плащам тока?
| |
|
Тези въпроси мога и сам да си ги задам, обаче както виждаш - вълнува ме по-скоро друго.
| |
|
Ами отговорих ти - няма как да ползваш ADSL без да имаш стационарен телефон, пък телефона ако щеш си го ползвай. Ама ADSL-ът минава през телефона.
| |
|
Добре, благодаря ти, не съм компетентен, затова питам. Причината да питам, все пак не е съвсем неоснователна - наскоро четох интервю с шефа на бтк, оня с мошеническото име, който на подобен въпрос отговаря, че клиентите ЩЕ могат да ползват само АДСЛ без д аплащат телефонен пост, но те нямало да искат да го правят, защото щели да бъдат затрупани от мноог изгодни предложения.
| |
Тема
|
Re: Въпрос за Хармония
[re: rudolf_1]
|
|
Автор |
16.28 (06.10) |
Публикувано | 10.11.08 14:54 |
|
"вивател" е търговска марка на бтк
| |
Тема
|
|
|
Автор |
DTMF (ветеран) |
Публикувано | 10.11.08 21:24 |
|
технически може адсл без телефон)
| |
|
това беше оригинално, поздравления!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
koзaтa (блееща) |
Публикувано | 11.11.08 01:21 |
|
но ако спреш телефонния пост, ще ти спрат и адсл-а и прекратят едностранно договора. Виж специалните условия! М/у другото в тях не се споменава че трябва да има телефонен пост така че се пробай! Играй театро - кажи им че от 123 са ти казали че от предплатена може да минеш на такъв тарифен план!
| |
|
Е ADSL-ът ти по кое ще идва на компютъра ти, по въздуха ли?
Аз дали мога да ползвам кабелна телевизия на телевизора си, ама да спра да си плащам тока?
Можеш, с телевизор на слънчеви батерии илиобикновен акумулатор от кола)))
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|