Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:18 03.11.25 
Мобилни оператори
   >> Виваком
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Китайската техника издъхва за съжалениенови  
Автор koзaтa (блееща)
Публикувано22.09.08 19:59

бабирам 123 за да чуя оставащите ми включени услуги и само музика! След няколко минути лелка казва - Избрания номер не отговаря, моля опитайте по-късно. След 5-6 опита се свързвам. И въпреки че сега е към 20 ч и чакам да почне BigBrother, оставащите ми включени услуги са към 12 часа и няколко минути.
Горките, добре че съм с около 600 и нещо си та не ме притеснява! Но китайската техника на фона на фалираща американска пенсионна система мисля че вече не може да ми предложи качество - само ниски цени

Тема Re: Китайската техника издъхва за съжалениенови [re: koзaтa]  
Автор pegasus® (:))
Публикувано22.09.08 23:08

Не знаех че Nokia са китайска техника. Наистина започнаха с техника на Huawey, но мрежата се модернизира и доизгражда от Nokia

Тема Re: Китайската техника издъхва за съжалениенови [re: pegasus®]  
Автор Maлkaтa3aмyндa (катерач)
Публикувано23.09.08 07:40

Ако доставките ни идват от Румъния, значи и цените трябва да паднат ... поне малко.

Тема Малко подробности и поправки [re: koзaтa]  
Автор Heath-Hunter (непознат )
Публикувано23.09.08 18:22

Това дето се е чувало с музиката и после заетото е защото не са успели да пренасочат повикването към някоя от вътрешните линии на кол-центъра 09111, 09112, 09113...
Включените минути нямат нищо общо с обаждането до обслужване 123 - всички разговори там са БЕЗПЛАТНИ, за разлика от други оператори.
Техниката, както вече са писали е на Nokia. В кол-центъра - не знам, но едва ли е китайска.

Тема Re: Малко подробности и поправкинови [re: Heath-Hunter]  
Автор Coтko (Apple user)
Публикувано23.09.08 22:47

Не си спомням да съм плащал за разговор с оператор при Мтел .... Може би Глобул ?

Think Positive !

Тема Re: Малко подробности и поправкинови [re: Coтko]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано23.09.08 23:08

Ми - земи си една прима например, обади се на *88. Изслушай, ако имаш търпение всичките идиотии, и накрая ще ти бъде предложено да натиснеш нам кво си за оператор, но ще ти бъде обяснено че ще бъдеш таксуван с цели 15 стинки за разговора - за целия разговор, та колкото и да висиш докат чакаш каката да направи справката - все е 15 стинки.
Може за абонатите да е гратис.

Bеer? Mоre?

Тема За мрежата не знам, но за Автоматичния телефоненнови [re: pegasus®]  
Автор koзaтa (блееща)
Публикувано26.09.08 19:57

секретар с опция за пренасочване, както и за това устройство дето следи минутите, ако са на Нокия много жалко - явно наистина пред фалираото AIG и Нокия Не е нокия - стегнация от всякъде. В крайна сметка като частно дружество не са си обявили поръчките по закупуване на техника - но определено проблем с Техниката пък била то и НОКИЯ за което не знам ти от къде знаеш че е на тази фирма ситуацията е зле!

Тема лека поправка и за другите оператори санови [re: Heath-Hunter]  
Автор koзaтa (блееща)
Публикувано26.09.08 20:03

Безплатни! просто от Вивател се набира
02/923 85 85 а не от Прима *88
и
02/942 8000 а не от Бикънект 123рр9
Но не обсъждаме това, знам аз как да не плащам за достъп до Call Центъра, това и не ми трябва и при вивател - не искам да си говоря с никой а просто да чуя "оставащите включени услуги"
И в друго не сте прави: И при глобул и при Мтел проверката на тези "благинки" все пак става и през въпросните кратки телефонни номера а именно при Глобул на 123 - без пари връщат за секунди СМС с останалите включени минути, за мтел номера е друг #102нещо си беше!

Тема аре стига с ОФФите не съм искала да се свързвам снови [re: Coтko]  
Автор koзaтa (блееща)
Публикувано26.09.08 20:06

Жива Какичка а само за тая автоматично записаната неграмотница дето казва имате Един Хиляди и не знам си колко... Тя не е жива, за нея пиша... Тя е безплатна и при останалите...

Тема Re: аре стига с ОФФите не съм искала да се свързванови [re: koзaтa]  
Автор Schizo Deluxe (Maximum Satan)
Публикувано26.09.08 20:54

Точно ТИ ли ще правиш забележка за грамотност бе, говедо?

"бабирам 123.."

Ето, още с първата буква в първият пост! Бабирала, била, буахахаха, това какво значи? Нов термин ли? Обаждаш се от името на баба си ли, че Бабираш?!

Постовете ти преливат с граматически грешки! То е ясно, че ти треперят ръцете, ама това е 'щото по цял ден си хванала х*я на шефа си, вместо химикалката, че да се научииш да пишеш...

Прекомерната употреба на LINUX, води до пристрастяване... към WINDOWS !!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.