Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:15 14.07.25 
Мобилни оператори
   >> Виваком
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема взе да ми омръзва това!нови  
Авторlark (Нерегистриран)
Публикувано24.10.07 19:08

в центъра на софия като имам работа по улица иван вазов нямам никакъв обхват

омръзна ми да се моля да звъня от служебните телефони на хората защото нямам обхват!

още март месец се обадих на 123 да съобщя за проблема казаха ми че работили по въпроса - все още никой не си е мръднал пръста!

същата работа ми се случи във ВМА!
вътре в самата болница изчезва обхвата и на мен и на мои познати с вивателски карти

абсолютно безобразие е това!

Тема Re: взе да ми омръзва това!нови [re: lark]  
Авторrapan (Нерегистриран)
Публикувано24.10.07 19:36

за вма допускам обаче ако си по навътре ако другите имат вероятно е заради микроклетки а за вазов не е за вярване ако проблема е на открито досега не съм имал проблем на открито в центъра

Автор aruba_man (Турбо Гъзар)
Публикувано25.10.07 06:42

Браво!Сега ли се сети?!Аз бях на път да изтърва една шаферка заради обхвата им!Добре,че основният ми номер е към друг оператор!Бях на път да се изложа!Иначе съм решил да мигрирам към Вивата след като въведат преносимостта!Все пак тарифата,такта,обслужването!
Пък и е друго да си клиент на мобилния оператор на бившия държавен телеком!Изпитал съм го в мрежите на Тим(Италия) и Т-Мобайл(Германия)

Muenchen is mein Heim!

Автор little_android (androida)
Публикувано25.10.07 10:16

Аз се чудех къде беше тази улица - обаче я намерих. Ами какво да ти пиша - не съм убеден, че ще направят нещо по въпроса с покритието на Иван Вазов скоро. Те (вивател) явно смятат, че са решили проблема в района със слагането на БС на Гурко (и то работеща на 1800 Мхц) и това е.

Тема Re: взе да ми омръзва това!нови [re: rapan]  
Публикувано25.10.07 10:17

на иван вазов на закрито е проблема но все пак е на първия етаж не е в някакъв бункер

Тема Re: взе да ми омръзва това!нови [re: little_android]  
Авторrapan (Нерегистриран)
Публикувано25.10.07 14:29

основната е срещу пощата на високата мачта където са и на мобифон а относно тази на 1800 тя е по скоро за повишаване на капацитета там вероятно хващаш и друга , която заради разтоянието и сградите не можеш да приемаш и предаваш добре трябва да им се досажда на 123 а относно мнението на арубата само допреди години да съм изспуснал доста сватби заради мтел и сега имат места където прекъсват или ги няма изобщо

Тема Re: взе да ми омръзва това!нови [re: little_android]  
Авторвpaбчeнцeтo (Нерегистриран)
Публикувано25.10.07 17:49

Тука, най-вече стана клуб, на чуденето за имената и нахождението на улиците в София. Но така е, след като хората наскоро заселили се в този град, все още не го познават.

За съжаление мога да кажа че това което се пише за ул. Ив. Вазов едва ли отговаря на истината.

Тема Re: взе да ми омръзва това!нови [re: вpaбчeнцeтo]  
Автор n 1 (x)
Публикувано25.10.07 21:38

не е проблема в гражданите от провинцията, а в сивия живот на спамаджии, фанатични привърженици на каквото и да е, в случая мобилен оператор

x

Тема Re: взе да ми омръзва това!нови [re: вpaбчeнцeтo]  
Публикувано26.10.07 20:44

какво по дяволите каза?

Автор мoбимeн (минаващ)
Публикувано27.10.07 01:14

А пробва ли с другите два оператора бре колега? Неразбирам защо си им звънял на Вивател?! Да не ти плащат нещо...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.