|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
ВИВАТЕЛ да НЕ СПОНСОРИРА
|
|
Автор | koko (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.04.07 12:45 |
|
повече Простотиите на СИА и Тупарев !!!!!
Вивател, застанете на страната на Справедливостта и не спонсорирайте повече ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА, ВРЪЗКАРСТВОТО, МАНИПУЛАЦИЯТА и НАГЛАСЕНИТЕ ПРОДУКЦИИ с участие на мошениците от СИА !!!!
Обявете БОЙКОТ на Селянията !!!!
Адмирации за Глобул тоя път !!!!
| |
Тема
|
Re: ВИВАТЕЛ да НЕ СПОНСОРИРА
[re: koko]
|
|
Автор |
krava_i_pile (съмнителен) |
Публикувано | 28.04.07 15:09 |
|
Бягай бе! Манипулации.........най-лесно е да се вика "мафия, мафия"
Ако фолк-певици и застаряващи и слабички актриси са за теб ВИП? Христина и тя е несимпатична малко....но вота си е вот
Вивател спонсорират много и спорта и доста шоута.....в това няма нищо лошо.
Релакс, юл бин да рейн!
| |
Тема
|
Аре, бе серсем !
[re: krava_i_pile]
|
|
Публикувано | 28.04.07 16:06 |
|
За къв вот ми говориш , а ?! Ти гледал ли си изобщо предаванията че да знаеш за каква грандиозна лъжа и измама става въпрос. А ??!! Като не си гледал, не се обаждай .Никакъв вот, никви резултати и проценти не играят тука. Победителят беше известен още с влизането на връзкарското семейство Здравкови. То не беше сватба, то не бяха привилегии в Къщата, то не бяха манипулации, то не бяха нагласени номинации, то не бяха подсказвания относно планове и намерения на Организаторите, то не бяха нарушения на регламенти и правила, то не бяха услужливо заснети или скрити такива кадри от Къщата, то не беше наглост и цинизъм в поведението спрямо останалите Съквартиранти и пр. А за капак да ти кажа, че семейството е в тесни роднински връзки с важни хора от екипа на СИА. Още доказателства трябват ли ти ?
Аре после пак се обаждай, че спонсорството на Вивател и участието му в такива филми не е излагация и уронване на престиж .
| |
Тема
|
Re: Аре, бе серсем !
|
|
Автор |
cyg (<>) |
Публикувано | 28.04.07 18:40 |
|
то не бяха услужливо заснети или скрити такива кадри от Къщата
Например?
семейството е в тесни роднински връзки с важни хора от екипа на СИА
А по-конкретно?
Иначе да плюе всеки може.
| |
Тема
|
Re: Аре, бе серсем !
|
|
Автор | ББП (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.04.07 19:05 |
|
Серсем си ти че си го гледал Аз не съм гледал и 15 мин. от тази тъпня и съм си много добре
| |
Тема
|
ми ето ти факти
[re: cyg]
|
|
Публикувано | 28.04.07 21:19 |
|
Главният Редактор на Биг Брадър и негов глас Н. Николов е кръстник на Яница - детето на семейство Здравкови и е близък приятел със Здравко !!!
А относно кадрите - на живо съм гледал такива изцепки на Христина, бедна ти е фантазията. Тая се напива като казак, после гледа неадекватно, заспива на масата в трапезарията, повръща и пада като последния каруцар, псува и пуши като комин , сама си приказва, прави стриптийз пред Тишо и Калин в хола, НО нищо от това не се излъчи в монтираните предавания от 20 ч.
| |
|
е и? псувала, пушила........никой тук не защитава Христина! За мен тя е семпла, глуповата,грозна, мрънкаща и досадна.......идеята е, че Вивател нямаше как и да знаят.....за малко скандалния край на предаването!
Според мен разделението на "селяни" и ВИП-ове изигра тази лоша шега на всички. Нито селяните бяха истински селяни, нито пък ВИП-овете бяха истински.
А и ако не беше Вивател...щеше да е някой друг оператор....бъди сигурен коко
Релакс, юл бин да рейн!
| |
Тема
|
Не съм казал че Вивател
[re: krava_i_pile]
|
|
Публикувано | 29.04.07 18:06 |
|
са знаели . Искам Вивател да не спонсорира в бъдеще подобни измами и явни далавери ! И немаше никво разделение на ВИП и селяни ! Разделението беше на участници по правилата и такива извън правилата !!! На хора без връзки и роднински отношения със СИА и такива без връзки и роднински отношения ! Ади не ма карай да ти го обеснявам като на третокласник.
| |
Тема
|
Re: Не съм казал че Вивател
|
|
Автор |
krava_i_pile (съмнителен) |
Публикувано | 29.04.07 20:26 |
|
поздравявам те с Mika - Relax Take it easy.mp3
Релакс, юл бин да рейн!
| |
Тема
|
да бе! Ще ти повярвам!
|
|
Автор | Mидичkaтa (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.04.07 05:26 |
|
Само дето го гледах на живо и по Нова + и пртез БТК АДСЛ и такова нещо не съм видяла...
Защо лъжещ? Не са ли ти казали че това не е хубавао?
Ако е вярно при всички случайи ще се появяи във сайтовете за размен на видиео файлове
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|