Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:15 14.07.25 
Мобилни оператори
   >> Виваком
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Вивател-много зленови  
Автор Y7%*hf$ (samurai)
Публикувано27.04.07 23:29

Вивател-много зле

Здравейте.Искам да споделя с вас своето лошо впечатление от работата на Вивател на последък.Имам PDA с операционна система Windows Mobile 5.0 . Отидох в главната зграда на БТК в София която е до пощата защото предположих ,че из по малките офиси няма достатъчно подготвени хора които да ми помогнат да настроя устроиството си за работа с MMS и Internet.
(на сайта на фирмата няма изобщо информация за моето устроиство ) Той ми отговори откровенно че не може да ми помогне за настройките и че в най -големият им според мен офис няма човек достатъчно компетентен който да ми помогне.На въпросът ми къде ви е главният офис служителят отговори че изобщо нямат такъв.Попитах го къде трябва да се оплача ако съм недоволен от вачата работа и той ми каза че няма къде да се оплача.Останах замислен меко казано. При положение ,че на сайта им все още няма възможност за изпращане на SMS , нямат получаване на E_Mail
като смс и изобщо нямат никакви услуги полезни за масовият потребител (да не говорим за модерните по света на последък евтини push-to-talk които нашите оператори вероятно никога няма да въвведат) И в заключение моля ви ако някой може да ми помогне с необходимите ми настроики да ги постне в тази тема.
Благодаря ви предварително.

Тема Re: Вивател-много зленови [re: Y7%*hf$]  
АвторERROR (Нерегистриран)
Публикувано27.04.07 23:52

Вивател не са зле, те са супер зле, уникални са. Абе те карта на покритието си още нямат ти искаш емайл и ммс и смс център - сбъркал си оператора

Виж им сайта, тотална некадърност и тъпотия, особено раздела с телефони, пълна скръб са, незнам въобще защо го поддържат.
Имаш интернет провери и сравни услугите на трите оператора и сам ще се сетиш какво да правиш)) Но трябва да им пишеш писмо, вивателци са уникално нагли и в това отношение, иначе няма начин да прекратиш договора с тях. Успех

Автор DTMF (пристрастен)
Публикувано28.04.07 00:17

Проблема обикновенно е в задмониторното устройство, щом с едно просто ПДА не можеш да се оправиш)

Тема Re: Вивател-много зленови [re: DTMF]  
Автор JustV ()
Публикувано28.04.07 06:38

еми то и служителите на бтк не са се оправили с простото ПДА според разказа на човека

какво излиза кой е по-прост?

Автор PeterP@n (Master)
Публикувано28.04.07 09:36

Тази "компания" освен офоси за прибиране на пари и пробутване на лъжи, друго май нямат. Не са компетенти, не може да се откажеш лесно от услугите им, одобряват те като сключваш договор с тях, все едно им искаш ипотечен кредит, после като искаш да се откажеш - отново одобряват молбата ти (ако си успял някак си да им я връчиш, щото и това не е лесно). Ами какво става, ако не одобрят молбата на желаещ да се откаже?!? Да му върнат отговор от рода на "Вашата молба за прекратяване на договора с нас бе разгледане и отхвърлена и вие сте още наш клиент, ще трябва да си ни плащате и не ни занимавайте повече с молби за отказване, трябват ни клиенти...

И умната!

Автор ohluva (DeeJay)
Публикувано28.04.07 10:54

Настройките си ги има на сайта на вивател:

APN e mms.vivatel.bg
От там нататък всичко си зависи от теб, да си направиш профил за ММС, да му кажеш да използва точно този профил. Щом си си купил PDA се предполага че разбираш от такива работи, а ако греша, то тогава защо си си купил Pocket PC?

Тема Re: Вивател-много зленови [re: PeterP@n]  
Автор krava_i_pile (съмнителен)
Публикувано28.04.07 15:15

Мучете колкото искате!
Аз си говоря и съм доволен....и си плащам с кеф. Сменете си оператора, защо пълните форума с глупавите си изказвания.....

Релакс, юл бин да рейн!

Автор forbidden (Медик)
Публикувано28.04.07 15:15

Проверяват ти кредитната история, нещо,което се прави навсякъде на запад.

Абонат съм на мобилтел и вивател и не мога да твърдя, че обслужването на Вивател е по-лошо от това на Мобилтел.

Иначе за човека с ПДА-то, който пише "сграда" със "з", както бе писано, на сайта на Вивател си има всички настройки, ама явно няма кой да прочете.

А като стана дума за интернет:
Вивател: 2,40/мб
Мтел: 4,80/мб

Пакети интернет:
Мтел: за 18 лв (1 год. договор) - 10 мегабайта интернет
Вивател: за 18 лева (без договор) - 100 мегабайта интернет

www.medfaculty.org - сайт на Медицински факултет - София

Тема Re: Вивател-много зленови [re: krava_i_pile]  
Автор PeterP@n (Master)
Публикувано28.04.07 15:53

Явно си доста слабо схващащ - аз това точно искам, да се махна от Вивател, но не ми дават и всячески възпрепятстват това.

Освен това, тук е форум, в който могат да бъдат изказвани свободно мнения и не си ти човекът, който да ми казва какво да правя и какво не. Ако искаш не чети темата, но да казваш на другите какво да пишат и какво не, прилича на мераци от едни по-стари, но не чак толкова далечни времена....

Мученето е привично за друг биологичен вид, който си използвал в ника си, така че не преписвай свойствени за теб неща и на другите в този форум, не всички са еднакви.

И умната!

Редактирано от PeterP@n на 28.04.07 15:57.

АвторBBP (Нерегистриран)
Публикувано28.04.07 19:01

Ако си подписал договор за година , как искаш да се откажеш бе. Я пробвай да подпишеш договор с Мтел и Глобул за 1 год. , а после се откажи на първия месец

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.