|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Мобиком започна да гони малкото си клиенти
|
|
Автор | Cтapият мoбифoн (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.09.06 12:59 |
|
Пиша в този форум, защото Вивател е също собственик на БТК и в известен смисъл е наследник на Мобиком.
В последния месец дори и в центровете на БТК, чиято собственост е Мобиком, не може да се намерят карти за предплатената услуга мобилик.
От известно време е ясно, че аналоговата NMT мрежа на Мобиком ще престане да съществува или в най-добрия случай някои съоръжения ще се използват за изграждане на CDMA мрежа, за което засега няма индикации, че ще се случи.
Обаче прекратяването на дадена услуга е редно да стане по коректен за ползвателите и начин - предизвестие и коректност към потребителите до последния ден, в който аналоговата мрежа работи.
Никой обаче не казва кога ще се прекрати услугата, макар че се носят слухове, а просто престанаха да продават ваучери. Това е възмутително поведение от страна на БТК като собственик на компанията Мобиком.
Господа от БТК, не смятате ли че такова поведение не би могло да бъде добра реклама за компанията.
| |
Тема
|
Re: Мобиком започна да гони малкото си клиенти
[re: Cтapият мoбифoн]
|
|
Автор | пoмoщ (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.09.06 17:35 |
|
ползвай epay.bg
| |
Тема
|
[re: пoмoщ]
|
|
Автор |
JoroH (ВРИД) |
Публикувано | 21.09.06 19:31 |
|
Ми да благодарим на БТК че още може и с e-pay. Ами у нас колко хора ползват epay - мисля доста малко. Има доста възрастни хора с мобифони, които едва ли ще започнат да се разплащат през интернет. Не мисля, че е голям проблем за БТК да пусне малко мобилици поне в центровете си. Просто е доста грубичко това, което направиха и наистина е доста лоша реклама това изоставяне на клиентите си.
Редактирано от JoroH на 21.09.06 19:31.
| |
|
какво очаваш от компания,в чието лого България е написана с малка буква......
| |
Тема
|
[re: VANDAL]
|
|
Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
Публикувано | 21.09.06 20:36 |
|
Не България, а българска......прилагателните се пишат винаги с малки букви.
Но си прав, макар и крив в основанието си...при абривиатура всички букви са главни
| |
Тема
|
[re: Cтepн™]
|
|
Автор |
VANDAL (Führer-SS) |
Публикувано | 21.09.06 20:40 |
|
я цъкни и виж в лентата на браузера горе какво пише?България телеком,а не българска т. компания следователно логото гласи българия Телеком
| |
Тема
|
[re: VANDAL]
|
|
Автор |
Mopфиyc (Матричар) |
Публикувано | 22.09.06 16:36 |
|
ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОМПАНИЯТА
Българската телекомуникационна компания АД (БТК) е основният телекомуникационен оператор в България, за който работят около 14 000 професионалисти. БТК има 2,5 милиона фиксирани телефонни поста и постоянно нарастващ брой потребители на услугите на мобилния й оператор – vivatel.
GENERAL COMPANY INFORMATION
Bulgarian Telecommunications Company (BTC) is the main telecommunication services operator in Bulgaria, employing over 14,000 professionals. BTC has 2.5 million fixed-line subscribers and a growing number of mobile customers to its GSM operator, vivatel.
Не значи това както виждаш.
А какво си пишат на заглавната страница си е техен проблем...
Факт е, че с логото се ус**ха, но не защото пишат името на България с малка буква.
Welcome to the real world
| |
Тема
|
[re: Cтapият мoбифoн]
|
|
Автор |
DTMF (фантом) |
Публикувано | 22.09.06 19:11 |
|
На кой ли му пука за мобиком,аз си мислех че освен еротичните телефони ,няма други абонати))
| |
Тема
|
[re: DTMF]
|
|
Автор |
JoroH (ВРИД) |
Публикувано | 22.09.06 21:18 |
|
Ми до преди 2-3 години обслужването на Мобиком беше класа над останалите. Като минах на Глобул, бях изненадан, че може да има некомпетентни оператори, закъсняващи фактури и калпаво обслужване. Мобиком беше запазил класата си от времето, когато само най-богатите имаха мобифон. Беше компания управлявана от британци, и не приличаше на балканска компания. Даже сега има активен мобифон на мое име и ме е яд като гледам какво става.
Редактирано от JoroH на 22.09.06 21:18.
| |
Тема
|
[re: JoroH]
|
|
Автор |
Zo (Troglodyt) |
Публикувано | 23.09.06 10:58 |
|
аз чак сега взех и разгледах какво предлага Мобиком и не мога да се начудя при тези цени и покритие защо немат абонати. Това Ситифон изглежда доста изгодно, освен ако нема неква уловка, която ми убегва.
верно телефоните изглеждат малко пръчки с тези антени.
поправка: открих я уловката Клиентът може да използва телефона си в града, който е избрал (евентуално в някои съседни градове). Редактирано от Zo на 23.09.06 11:02.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|