Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:43 06.07.25 
Мобилни оператори
   >> Виваком
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Мобиком започна да гони малкото си клиентинови  
АвторCтapият мoбифoн (Нерегистриран)
Публикувано21.09.06 12:59

Пиша в този форум, защото Вивател е също собственик на БТК и в известен смисъл е наследник на Мобиком.
В последния месец дори и в центровете на БТК, чиято собственост е Мобиком, не може да се намерят карти за предплатената услуга мобилик.
От известно време е ясно, че аналоговата NMT мрежа на Мобиком ще престане да съществува или в най-добрия случай някои съоръжения ще се използват за изграждане на CDMA мрежа, за което засега няма индикации, че ще се случи.
Обаче прекратяването на дадена услуга е редно да стане по коректен за ползвателите и начин - предизвестие и коректност към потребителите до последния ден, в който аналоговата мрежа работи.
Никой обаче не казва кога ще се прекрати услугата, макар че се носят слухове, а просто престанаха да продават ваучери. Това е възмутително поведение от страна на БТК като собственик на компанията Мобиком.
Господа от БТК, не смятате ли че такова поведение не би могло да бъде добра реклама за компанията.

Тема Re: Мобиком започна да гони малкото си клиентинови [re: Cтapият мoбифoн]  
Авторпoмoщ (Нерегистриран)
Публикувано21.09.06 17:35

ползвай epay.bg

Тема Re: Мобиком започна да гони малкото си клиентинови [re: пoмoщ]  
Автор JoroH (ВРИД)
Публикувано21.09.06 19:31

Ми да благодарим на БТК че още може и с e-pay. Ами у нас колко хора ползват epay - мисля доста малко. Има доста възрастни хора с мобифони, които едва ли ще започнат да се разплащат през интернет. Не мисля, че е голям проблем за БТК да пусне малко мобилици поне в центровете си. Просто е доста грубичко това, което направиха и наистина е доста лоша реклама това изоставяне на клиентите си.

Редактирано от JoroH на 21.09.06 19:31.

Автор VANDAL (Führer-SS)
Публикувано21.09.06 20:01

какво очаваш от компания,в чието лого България е написана с малка буква......

Тема Re: Мобиком започна да гони малкото си клиентинови [re: VANDAL]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано21.09.06 20:36

Не България, а българска......прилагателните се пишат винаги с малки букви.

Но си прав, макар и крив в основанието си

...при абривиатура всички букви са главни

Тема Re: Мобиком започна да гони малкото си клиенти [re: Cтepн™]  
Автор VANDAL (Führer-SS)
Публикувано21.09.06 20:40

я цъкни

и виж в лентата на браузера горе какво пише?България телеком,а не българска т. компания следователно логото гласи българия Телеком

Тема Re: Мобиком започна да гони малкото си клиентинови [re: VANDAL]  
Автор Mopфиyc (Матричар)
Публикувано22.09.06 16:36

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОМПАНИЯТА
Българската телекомуникационна компания АД (БТК) е основният телекомуникационен оператор в България, за който работят около 14 000 професионалисти. БТК има 2,5 милиона фиксирани телефонни поста и постоянно нарастващ брой потребители на услугите на мобилния й оператор – vivatel.

GENERAL COMPANY INFORMATION
Bulgarian Telecommunications Company (BTC) is the main telecommunication services operator in Bulgaria, employing over 14,000 professionals. BTC has 2.5 million fixed-line subscribers and a growing number of mobile customers to its GSM operator, vivatel.

Не значи това както виждаш.
А какво си пишат на заглавната страница си е техен проблем...
Факт е, че с логото се ус**ха, но не защото пишат името на България с малка буква.

Welcome to the real world

Автор DTMF (фантом)
Публикувано22.09.06 19:11

На кой ли му пука за мобиком,аз си мислех че освен еротичните телефони ,няма други абонати))

Тема Re: Мобиком започна да гони малкото си клиентинови [re: DTMF]  
Автор JoroH (ВРИД)
Публикувано22.09.06 21:18

Ми до преди 2-3 години обслужването на Мобиком беше класа над останалите. Като минах на Глобул, бях изненадан, че може да има некомпетентни оператори, закъсняващи фактури и калпаво обслужване. Мобиком беше запазил класата си от времето, когато само най-богатите имаха мобифон. Беше компания управлявана от британци, и не приличаше на балканска компания. Даже сега има активен мобифон на мое име и ме е яд като гледам какво става.

Редактирано от JoroH на 22.09.06 21:18.

Тема Re: Мобиком започна да гони малкото си клиентинови [re: JoroH]  
Автор Zo (Troglodyt)
Публикувано23.09.06 10:58

аз чак сега взех и разгледах какво предлага Мобиком и не мога да се начудя при тези цени и покритие защо немат абонати. Това Ситифон изглежда доста изгодно, освен ако нема неква уловка, която ми убегва.

верно телефоните изглеждат малко пръчки с тези антени.

поправка: открих я уловката Клиентът може да използва телефона си в града, който е избрал (евентуално в някои съседни градове).

Редактирано от Zo на 23.09.06 11:02.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.