Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:31 15.07.25 
Мобилни оператори
   >> Виваком
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Безплатни разговори в мрежата на Vivatel на 9-тинови  
Автор dimodi (bike rider)
Публикувано06.07.06 14:44

Току-що получих SMS, че на 9-ти юли, неделя, разговорите в мрежата на Vivatel ще са безплатни за prepaid абонатите. На печелившите честито

Тема Re: Безплатни разговори в мрежата на Vivatel на 9-тинови [re: dimodi]  
Автор Vivatel (БезПристрастен)
Публикувано06.07.06 14:46

И аз го получих. И аз ще говоря.

Тема Re: Безплатни разговори в мрежата на Vivatel на 9-нови [re: dimodi]  
Автор ha_da_vidim (непознат)
Публикувано06.07.06 16:11

И аз съм доволен, макар че мога да разговарям само с двама души. Пак е нещо. Друго си е човек да може да поговори на воля, без да си гледа часовника.

Тема Re: Безплатни разговори в мрежата на Vivatel на 9-нови [re: ha_da_vidim]  
Авторjoro (Нерегистриран)
Публикувано06.07.06 16:34

Аз пък нямам никой познат и приятел, който е на Вивател. Е, няма да говоря безплатно, ама важното е, че Вивател все пак правят нещо хубаво. И вижте какво точно се казва в SMS-a: "Незабравимото лято на Вивател започва с безплатни разговори..." и т.н. Значи ли това, че ще има и още хубави работи за нас?

Тема Re: Безплатни разговори в мрежата на Vivatel на 9-нови [re: joro]  
Автор Nistel (Red Devil)
Публикувано06.07.06 17:29

То стана традиция по един ден в месеца да има една безплатна услуга - досега имаше мисля че 2 пъти SMS-и и веднъж ММS-и и сега разговори.В крайна сметка разговорите в мрежата на Вивател са много по-достъпни от тези в другите мрежи и повечето ми приятели са на Вивател .. а и тук таме някой минава на тарифен план на Вивател ..

-=MaHLaN=-

Тема Re: Безплатни разговори в мрежата на Vivatel на 9-тинови [re: dimodi]  
Авторивaн (Нерегистриран)
Публикувано06.07.06 18:49

супер!ся остава да намеря и с кого да говоря,че имам само 1 познат на вивател

Тема Re: Безплатни разговори в мрежата на Vivatel на 9-тинови [re: ивaн]  
Автор нaблюдaвaщ ()
Публикувано06.07.06 21:22

Да беше Иванка - да ти дам моя номер.

Шегувам се, разбира се.

Ама сериозно - сега е момента да подариш една Вивателска карта някому. Казват, че ден година храни. Не се знае, какво ще излезе от този подарък.

Тема Re: Безплатни разговори в мрежата на Vivatel на 9-тинови [re: нaблюдaвaщ]  
Автор switchfoot (непознат )
Публикувано07.07.06 00:01

Хех колко интересни неща правят тези от Вивател-а. Странно, но все още не съм попаднал на никой с вивателски номер, а се старая, но явно не достатъчно

Но не се и очудвам.....странно би било, ако има някой, който се е обвързал с ужасните им абонаментни планове, ако има тема някъде с удоволствие бих пописал колко безсмислени са плановете за частни лица с всичките тези минути към несъществуващите абонати на същия този оператор и фиксирани мрежи (впрочем защо го пишат в мн.ч.?)

Разбира се вие които сте към Вивател не се обиждайте, това е моето мнение, все още с нищо не заслужават внимание, пък ако ще Галя и Миро от Каризма, Денковата и Ставиския да се скъсат да висят из страницата им...

Тема Re: Безплатни разговори в мрежата на Vivatel на 9-тинови [re: switchfoot]  
Автор нaблюдaвaщ ()
Публикувано07.07.06 07:42

Наистина е странно, че досега не си попадал на никой с вивателски номер. Но наистина все още има райони, където Вивател няма покритие. Любимия ми пример - село Пасарел. Само на 20 километра от София...

Край мене има всякакви Вивателци - и с предплатени карти и на абонамент. Нещата не са идеални, но са сравнително сносни. Галя и останалите никога не са ми влияли при избора на оператор. А WEB страницата на Вивател не ми допада и по организация и като дизайн.

Темата в същност е за промоцията на 9-юли. Промоцията е за предплатени карти, както си е Българската традиция за безплатните промоции. Тук Вивател твърдо върви по стъпките на Мобилтел. Най-бързо развиващия се оператор в България Глобул още не е дорасъл за подобни безплатни промоции.

Ще чакаме 9-ти юни. После ще обсъждаме възможносттите на телефоните си за дълги разговори и как се е справила мрежата на Вивател с промоцията.

А тези дето си нямат Вивател карти като тебе ще трябва да се задоволят с четене на чужди мнения. Освен ако днес и утре не се решат и и не си купят една карта. Та все пак да видят какво е Вивател преди да пишат мнения за него.

Тема Re: Безплатни разговори в мрежата на Vivatel на 9-ти [re: нaблюдaвaщ]  
Автор Julian (инженер)
Публикувано07.07.06 09:05

Не се притеснявай, покрай Варна има села без покритие и на Мтел. Те са пак на разтояние до 20км.

Всичко отдалечено от морето е провинция. Ъ. Хемингуей

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.