|
Тема
|
Вивател хвърли в кома Ментел и Глобул
|
|
Автор | Дeдo Йoцo (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.01.06 14:16 |
|
Тази сутрин като се събудих, установих, че имам в картата си точно 100 лева. Върнали са ми всичко, включително международните разговори с Франция, WAP и есемеси. Снощи стихнах до там, че се чудех как да си похарча 7-те лева от последния ваучер и започнах да си свалям картинки и мелодии от сайта на Вивател.
След като ме одраха жив с Примата и Бикънекта, сега наистина съм доволен. За човек, който има изходящи разговори за не повече от 30-40 минути на месец, няма по-добър вариант от Вивата. Ха, да е на хаирлия. В есемеса, който получих, намекват, че ще има и нови промоции. Да се готвим за хоспитализацията на Ментел и Глобул
Но това не е всичко, както се казва в някои реклами . В момента за разлика от колегите ми, които са към Мтел или Глобул, аз съм единтвеният, който има пълно покритие на работното си място и мога да говоря от бюрото си, без да тичам до прозореца (за справка, квартал Лозенец, района на правителствена болница)
| |
Тема
|
Re: Вивател хвърли в кома Ментел и Глобул
[re: Дeдo Йoцo]
|
|
Автор | tts (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.01.06 18:34 |
|
За твое сведение в района Правителствена болница само Глобул е с трагично покритие. Покритието на М-Тел е O.K.
ПП: Живея в района и имам карти на М-Тел и Глобул. 
| |
Тема
|
[re: tts]
|
|
Автор |
Лyдko (познат) |
Публикувано | 21.01.06 14:07 |
|
Е то не може всичко да е ОК. Важното е че има доволни и че има оправия.
Капиш
| |
Тема
|
[re: Лyдko]
|
|
Автор |
thorn (Краси) |
Публикувано | 24.01.06 11:20 |
|
Правителствена болница е болно място. Там се работи усилено.
| |
Тема
|
[re: tts]
|
|
Автор | Mapия (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.01.06 12:20 |
|
след като Мобилтел даде през 1999 година на Домакинката на Правителствена нокия 8210,+тарифа за говорене без месечна такса, за да може да си сложат клетките, покритието там наистина е добро. Отделен е въпроса въпросните клетки на каква медицинска апаратура пречат, и дали изобщо търябва да се поставят там.
Но какво да се прави! Покритието за Мобилтел е най-важно. Може да видим клетките му да стърчат, от болници, детски градини и училища!
| |
Тема
|
[re: Mapия]
|
|
Автор |
labarum (едряга) |
Публикувано | 25.01.06 00:34 |
|
Бизнесът изисква жертви ... колкото и грубо да звучи.
Иначе не престават да "доказват", че мобилните телефони не били вредни за здравето. Ами питам се ако някой все пак каже обратното какво ли ще стане ...
| |
Тема
|
[re: labarum]
|
|
Автор | Mapия (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.01.06 10:30 |
|
важното е покритието, пък и в тази болница се лекуват повече държавни служители към МС.то всичко си е за тях
| |
Тема
|
[re: Mapия]
|
|
Автор |
ohluva (DeeJay) |
Публикувано | 25.01.06 10:41 |
|
На Военна болница стърчат антени и на 3-те мобилни оператора 
| |
Тема
|
[re: ohluva]
|
|
Автор |
Haчko (страхлив корем) |
Публикувано | 25.01.06 20:10 |
|
Овенните нищо ги не лови, не бери грижа!
"Мяу" - това е "бау" на котешки.
| |
|
|
|
|