Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:08 17.07.25 
Мобилни оператори
   >> Виваком
*Кратък преглед

Тема Вивател хвърли в кома Ментел и Глобул  
АвторДeдo Йoцo (Нерегистриран)
Публикувано07.01.06 14:16

Тази сутрин като се събудих, установих, че имам в картата си точно 100 лева. Върнали са ми всичко, включително международните разговори с Франция, WAP и есемеси. Снощи стихнах до там, че се чудех как да си похарча 7-те лева от последния ваучер и започнах да си свалям картинки и мелодии от сайта на Вивател.

След като ме одраха жив с Примата и Бикънекта, сега наистина съм доволен. За човек, който има изходящи разговори за не повече от 30-40 минути на месец, няма по-добър вариант от Вивата. Ха, да е на хаирлия. В есемеса, който получих, намекват, че ще има и нови промоции. Да се готвим за хоспитализацията на Ментел и Глобул

Но това не е всичко, както се казва в някои реклами . В момента за разлика от колегите ми, които са към Мтел или Глобул, аз съм единтвеният, който има пълно покритие на работното си място и мога да говоря от бюрото си, без да тичам до прозореца (за справка, квартал Лозенец, района на правителствена болница)

Тема Re: Вивател хвърли в кома Ментел и Глобулнови [re: Дeдo Йoцo]  
Авторtts (Нерегистриран)
Публикувано07.01.06 18:34

За твое сведение в района Правителствена болница само Глобул е с трагично покритие. Покритието на М-Тел е O.K.

ПП: Живея в района и имам карти на М-Тел и Глобул.

Тема Re: Вивател хвърли в кома Ментел и Глобулнови [re: tts]  
Автор Лyдko (познат)
Публикувано21.01.06 14:07

Е то не може всичко да е ОК. Важното е че има доволни и че има оправия.

Капиш

Тема Re: Вивател хвърли в кома Ментел и Глобулнови [re: Лyдko]  
Автор thorn (Краси)
Публикувано24.01.06 11:20

Правителствена болница е болно място. Там се работи усилено.

Тема Re: Вивател хвърли в кома Ментел и Глобулнови [re: tts]  
АвторMapия (Нерегистриран)
Публикувано24.01.06 12:20

след като Мобилтел даде през 1999 година на Домакинката на Правителствена нокия 8210,+тарифа за говорене без месечна такса, за да може да си сложат клетките, покритието там наистина е добро. Отделен е въпроса въпросните клетки на каква медицинска апаратура пречат, и дали изобщо търябва да се поставят там.
Но какво да се прави! Покритието за Мобилтел е най-важно. Може да видим клетките му да стърчат, от болници, детски градини и училища!

Тема Re: Вивател хвърли в кома Ментел и Глобулнови [re: Mapия]  
Автор labarum (едряга)
Публикувано25.01.06 00:34

Бизнесът изисква жертви ... колкото и грубо да звучи.
Иначе не престават да "доказват", че мобилните телефони не били вредни за здравето. Ами питам се ако някой все пак каже обратното какво ли ще стане ...

Тема Re: Вивател хвърли в кома Ментел и Глобулнови [re: labarum]  
АвторMapия (Нерегистриран)
Публикувано25.01.06 10:30

важното е покритието, пък и в тази болница се лекуват повече държавни служители към МС.то всичко си е за тях

Тема Re: Вивател хвърли в кома Ментел и Глобулнови [re: Mapия]  
Автор ohluva (DeeJay)
Публикувано25.01.06 10:41

На Военна болница стърчат антени и на 3-те мобилни оператора

Тема Re: Вивател хвърли в кома Ментел и Глобулнови [re: ohluva]  
Автор Haчko (страхлив корем)
Публикувано25.01.06 20:10

Овенните нищо ги не лови, не бери грижа!

"Мяу" - това е "бау" на котешки.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.