|
Тема
|
Mtel кокошка просо сънува
|
|
Автор | Leko talantliv (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.12.05 23:57 |
|
| ИКОНОМИКА | ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
“Селюлар Нюз”: Приключи модернизирането на мрежата на български GSM оператор
5 декември 2005 | 11:23
Агенция "Фокус"
София. Българският GSM оператор Мобилтел съобщи, че компанията е направила няколко подобрения в своята мрежа, която вече може да поддържа до пет милиона абонати, предаде електронното издание Селюлар Нюз. В момента компанията има 3,5 милиона клиенти. Освен това всяка година М-Тел подобрява своята мрежа и разполага с близо 3000 базови станции. Новите подобрения са заради очаквания растеж на обажданията по време на коледните и новогодишните празници.
Нещо не ми стана ясно от тази информация, хем Мтел обявават, че могат да подържат вече пет милиона абонати, хем твърдят че подобренията са заради очаквания растеж на обажданията по коледните празници. Според истината е съвсем друга мрежата на този оператор ИЗДИША и затова се бият в гърдите с 3000 базови станци. Макар че, сега не е ясно дали са и толкова след проверките на ДНСК.
| |
|
А и междудругото успех на оптимистите които ще се опитат да говорят по празниците с МТел .. предполагам точно след нова година ще има огромен отлив от МТел .. с огромната си мрежа и невъзможността да поеме всички клиенти.А и тия с Фрее Примите ще се скъсват да говорят.Абе представете си какво беше в деня за безплатни разговори - еми същото ама в случая ще искате да се обадите много но .. ТУ ТУУУ
Направо отсега давам идеи на по предприемчивите да разпънат една масичка на площада в София където ще е новогодишната програма и да продават карти на Вивател 
| |
Тема
|
Re: Mtel кокошка просо сънува
[re: Nistel]
|
|
Автор | SAS (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.12.05 10:43 |
|
Аз докато не чуя от поне 3ма познати, че качеството/покритието и т.н. на Вивател са ОК - забрави да се местя. Писна ми от побългарени услуги/мрежи етс.
| |
|
гарантирам ти за качеството на услутите - ползвам ги от първия ден. Даже 10-15 дни ползвах абсолютно безплатен интернет през CSD-то - набираше някакъв глобулски номер, но не 0891000, а обикновен 7 цифрен номер (и все пак не беше толкова обикновен, защото когато се опитвах да го набера - все едно че искам да приказавам- постоянно даваше заето) и не се таксуваше - беше направо кеф, а за покритието - ако си от софия бих казал, че покритието е доста прилично като за начало. Аз поне не мога да се оплача от токава - на работата най-близката станция е на 300 метра пряка линия и една от антените е насочена почти към сградата ни. А в къщи най-близката станция е на 400-500 метра пряка линия - има видимост от дома ни към нея и пак една от антените е насочена почти към дома ни. Така че аз съм доволен.
Редактирано от little_android на 13.12.05 11:00.
| |
Тема
|
[re: SAS]
|
|
Автор |
VANDAL (перко) |
Публикувано | 13.12.05 11:06 |
|
Напълно съм съгласен с теб
| |
Тема
|
[re: VANDAL]
|
|
Автор |
Nistel (член) |
Публикувано | 13.12.05 11:30 |
|
Аз съм от Бургас .. тук с по-малко от 3 чертички не съм оставал като в повечето време е на FULL
| |
|
за бургас мога да кажа, че е кофти че не са сложили базова станция в "изгрев" и около полицейското управление. И там на някои места е малко кофти покритието. Но да се надяваме че ще сложат скоро и там.
иначе покритието си прекрасно
| |
|
С карта на Вивател набра Глобулски номер и не те таксуваха? Как става този номер?!?
| |
|
не знам - аз казах че аз не съм правил нищо. Просто в ГСМ-а имах настройки за CSD на глобул и когато поисках да ми пратят автоматично настройките за вивател разбрах, че след това CSD-то набираше глобулски номер и не се таксуваше (до известен период).
Ако щете вярвайте - не ви карам на това. Аз просто споделям моя опит и това, че съм се възползвал от "предоставената ми възможност" максимално
| |
|
|
|
|