|
|
|
Тема
|
Вивател,Мобилтел,Глобул цени и услуги
|
|
| Автор | O87 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 10.11.05 11:31 |
|
|
Ето ви конкретните услуги предлагани на обикновения човек с предплатена карта от различните оператори:
Изборът къде ще си давате парите е строго индивидуален за всеки.
Карти на покритие:
Вивател:
Мобилтел:
Глобул:
Изнесената тук информация е събрана от базата информация оповестена от отделните оператори на техните сайтове.
| |
|
Тема
|
Re: Леки корекцийки
[re: O87]
|
|
| Автор |
motek (ommbre) |
| Публикувано | 10.11.05 12:14 |
|
|
Всеки "Прима" абонат , има право на 2-ва безплатни разговора с оператор( на месец ) и неограничен брой безплатни обаждания в IVR ( *88 ) и към оператор ( само за проблем при зареждане на ваучер ).
| |
|
|
|
лека корекцийка, в крайните квартали на София Вивател картата ми среща жестоки затруднения с мрежата 
| |
|
Тема
|
Re: Вивател,Мобилтел,Глобул цени и услуги
|
|
| Автор |
Ascona83 (бедствие !!!) |
| Публикувано | 10.11.05 20:04 |
|
|
Картата на глобул е смехотворна!!!
Специално около Боровец имам наблюдения и там трябва да имат много светло зелена зона. За пример: ако някой ми се обади от с.Мала църква от глобулски номер ще го черпя, селото е на няма 10 от Боровец и Самоков, около Тетевен изобщо може да се забрави за какъвто и да е обхват, особенно на стария път между Тетевен и Златица, Синеморец е многоооооо тегава работа с глобул, ама много!!!
За съжаление с вивателска карта съм ходил само до боровец и нямам наблюдения още.
Наведи главата защото прелитам ниско с асконата !!!
| |
|
Тема
|
Re: Вивател,Мобилтел,Глобул цени и услуги
|
|
| Автор | шaшмa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 10.11.05 22:24 |
|
|
И още една лека корекцийка. Смяната на картата е 12 лв за STK и 6 лв за 16 К
| |
|
Тема
|
и още една разлика
[re: шaшмa]
|
|
| Автор | Бaт Caли (Нерегистриран) |
| Публикувано | 10.11.05 23:15 |
|
|
Ако си загубиш сим картата на Вивател, просто отиваш в най-близкия офис на 2-би и ти я сменят. Попитай на 123 какво става ако си загубиш глобулска карта на би-кънект.
| |
|
|
|
|