|
|
|
|
|
Включиха вегетарианството в списъка с психични заболявания, които трябва да бъдат лекувани от специалист.
Причината вегетарианството да попадне е списъка с психични заболявания е нелеп инцидент в Малага в Испания. Двама родители забранили на децата си да консумират всякакви храни, преминали през термична обработка - варене, пържене, печене и т.н. В резултат на това децата изпаднали в кома и били спасени благодарение на съседи. "Тираничните" вегетарианци били изпратени в психиатрична клиника.
В Русия също имало подобни инциденти. Властите успели да спасят две деца в Оренбург, които се хранели само със сурови растителни храни, които довели до тяхното изтощение. /БГНЕС
| |
|
|
|
тук разбира се става дума за т. нар. вегани суровоядци, които са си психопати отвсякъде.
| |
|
|
|
Бе стана ми интересно кой обявил вегетарианците за психично болни - дали Световната здравна организация или бабата на автора на статията и понеже въпросният автор не е цитирал никакви източници, пуснах едно търсене в Google News с Malaga, vegetarians и mental disorders и да не повярваш, нищо не излезе. :)
Shine on you crazy diamond...
| |
|
Тема
|
Re: Признаха вегетарианците за психично болни
[re: Фeйщицaтa]
|
|
| Автор |
kambam (татко) |
| Публикувано | 27.03.12 00:31 |
|
|
Др. Хаус
| |
|
|
|
| |
|
|
|
Ма моля ти се, това е злостна мосоядна пропаганда: нема такова животно и това е! Веганството е куул, хот, модерно и арт. Тъй че няма как да е вярно това в линковете, точка!
| |
|
|
|
Първо в Испания, след това и в останалия свят!
Лечението как ще бъде - с електрошок (аз съм с две ръце "за"!) или как?
Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!
| |
|
|
|
а, директно чрез фронтална лоботомия. Къде ще хабим тока за тия.
| |
|
|
|
Фейщица го е написала - това е тъпа измислица на някой, която разпространявате.
СЗО пък точно никога няма да изцепи такава простотия, в последните 20-30г. СЗО както и други подобни организации подкрепят вегетарианството.
| |
|
|
|
|